rico4 Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 (upraveno) Spekulace: Hovoří se o teoriích, že v čínských továrnách na výrobu PS4 (odkud vyhrožovali sabotáží) údajně většinou použili teplovodivou pastu, ve které se má nacházet jen nepatrné množství olova. To má údajně způsobit, že teplo se ve standby režimu z konzole dostatečně neodvádí pryč, když je ventilátor nastaven na nižší otáčky. V konečném důsledku to údajně má dramaticky snížit životnost procesoru i být odpovědné za o něco vyšší provozní teploty. Tyto těžce ověřitelné zvěsti přiměly nadšence k experimentu, aby si teplovodivou pastu sám vyměnil, jak zachytil v následujícím půlhodinovém videu. Doma to ale určitě nezkoušejte! :) Což jsem se rozhodl spíš pro XOne Už kvůli větrání jaký má problém PS4..Takže budu věrný MS Upraveno Listopad 19, 2013 uživatelem rico4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 A já si naivně myslel, že do pasty se používá stříbro ten patlal to teda dost hrozně napatlal a navíc přišel o záruku, hňup ad DS3 - já jsem s velikostí za dobře, mám malé ručičky, ale zadní triggery jsou teda po pár hodinách dost nepohodlné, zvlášť, když hraju GTA V apod. jízdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 A já si naivně myslel, že do pasty se používá stříbroten patlal to teda dost hrozně napatlal a navíc přišel o záruku, hňup ad DS3 - já jsem s velikostí za dobře, mám malé ručičky, ale zadní triggery jsou teda po pár hodinách dost nepohodlné, zvlášť, když hraju GTA V apod. jízdy Jo dobrej magor viď ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 EA a MS by potřebovali kopnout do p.rdele...pak kdo brzdí vývoj her... Jsou hry na PS4 od EA degradovány kvůli XOne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Spekulace: Hovoří se o teoriích, že v čínských továrnách na výrobu PS4 (odkud vyhrožovali sabotáží) údajně většinou použili teplovodivou pastu, ve které se má nacházet jen nepatrné množství olova. To má údajně způsobit, že teplo se ve standby režimu z konzole dostatečně neodvádí pryč, když je ventilátor nastaven na nižší otáčky. V konečném důsledku to údajně má dramaticky snížit životnost procesoru i být odpovědné za o něco vyšší provozní teploty. Tyto těžce ověřitelné zvěsti přiměly nadšence k experimentu, aby si teplovodivou pastu sám vyměnil, jak zachytil v následujícím půlhodinovém videu. Doma to ale určitě nezkoušejte! :) Což jsem se rozhodl spíš pro XOne Už kvůli větrání jaký má problém PS4..Takže budu věrný MS Problém s větráním? o tom, že poruchovost 0,4% tak se o tom mluví víc jak o X360 s 30%... Typická poruchovost elektroniky činí 1,5% Co jsem četl články teplota a hluk jsou mnohem lepší porovnání s PS3 a nikdo neví jak na tom bude XONE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 EA a MS by potřebovali kopnout do p.rdele...pak kdo brzdí vývoj her...Jsou hry na PS4 od EA degradovány kvůli XOne? Tak to je moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 EA a MS by potřebovali kopnout do p.rdele...pak kdo brzdí vývoj her...Jsou hry na PS4 od EA degradovány kvůli XOne? No tak to je prasarna!!! I kdybych si ted kupoval xko misto ps takby me to stejne vytocilo....u ps4 verze Battlefieldu chybi nektere efekty...to by chtelo aby to nekde zacali resit ve velkym.Kdyz to jde opravit u COD tak proc ne tady a nasledme v jinych hrach. Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Problém s větráním? o tom, že poruchovost 0,4% tak se o tom mluví víc jak o X360 s 30%...Typická poruchovost elektroniky činí 1,5% Co jsem četl články teplota a hluk jsou mnohem lepší porovnání s PS3 a nikdo neví jak na tom bude XONE Přesně tak, Veškerou pozornost se váže na PS4, protože se čeká na xONE. Uvidíme jak to potom budes poruchovostí tam. S tou pastou jsou to pořád jen spekulace a planý řeči. ten tlusťoch to tam s prominutím nasr...al a ani to nerozetřel, má tam být jen tenká rovnoměrná vrstva pro plinulý přechod mezi chladičem a procesorem, teď to bude mím ještě možná horší:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Jen se tak zeptám...nevíte, proč se lidi v česku drží XOne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 dobre on :) jak to tam prdnul a dal nic :) asi se ridi slovy Babicy... A kdyz nemate pastu, tak tam nedavejte nic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Jen se tak zeptám...nevíte, proč se lidi v česku drží XOne?Jak to myslíš??? Že ti příjde , že více lidí v ČR si koupí X-ONE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Sony moc nechce přijímat zabugované konzole: http://www.junkiemonkeys.com/do-not-send-sony-your-buggy-consoles-literally/ Bude další aféra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Mysleno jako ty porouchane? Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Jak to myslíš??? Že ti příjde , že více lidí v ČR si koupí X-ONE? No, tak trochu jo...sice ve škole se kluci z družiny shodnou na MCéčku na PS4 :D ale trochu mi přijde, že čím dál tím víc lidí přechází z PS4 na XOne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Sony moc nechce přijímat zabugované konzole: http://www.junkiemonkeys.com/do-not-send-sony-your-buggy-consoles-literally/Bude další aféra... A jsme v prdeli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Jen se tak zeptám...nevíte, proč se lidi v česku drží XOne? Asi doufaj, že na něm půjdou líp krást hry, podobně jako na X360. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Nojo...jak si myslíte, že to bude s flashnutím PS4 a XOne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 (upraveno) To s tím kradením her odpovídá, že se takhle bavili přímo prodavači v TS Bohemia s jejich kamarádem v prodejně. Osobně nechápu, proč bych měl mít nelegální firmware, když na něm nemůžu hrát online, chodit do obchodu, stahovat a nakupovat digitálky. Možná je to i tím, že někomu víc sedí série jako HALO, Gears of War, Kinect. Marně jsem se s majiteli dohadoval, že PSko má lepší exkluzivity. Měl jsem doma X360 a jediné co jsem na tom hrál byla Forza a Fable2, HALO jsem zkoušel a ne, prostě mě tasérie nebaví, raději bych hrál další Mass Effect, než tohle. Asi mi vadí ti alieni. Gears of War má i PSko, akorát se to jmenuje Uncharted a je to 1000x záživnější. Navíc si konzoli nekupuju čistě kvůli ovladači. Občas mě dojímají chlapci na hrej.cz a jejich chabé obhajování X360. Upraveno Listopad 19, 2013 uživatelem spoock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 A jsme v prdeli... Nejsme, to je jen pro pobavení...instrukce jak přímat konzole:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Ano je to tak, že spousta lidí si udělají Flash na xku a stahujou hry, proto prodeje her na PS jsou větší jak u xboxu, kde se hodně pirátí. Už jsem to spal jak je to s poměrem prodaných her SP 4hry:1hra xko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 [quote name=Knabo A jsme v prdeli... Nejsme' date=' to je jen pro pobavení...instrukce jak přímat konzole:-)[/quote] jj samozrejme konzole prijimaji, to jen dobrej joke na puvod vyrazu "zabugovany hardware" :):) (mladi bohuzel jiz nemaji paru z ceho to pochazi, typuju). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 ty tYpuješ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 A ti starší si nepamatují jaké i/y se kde píše :-D ... - Neber to osobně ;-) Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 hh :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Doufám že na PS+ budou taky plnohodnotné hry,např killzone atd. a ne jen Indie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.