Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Spekulace: Hovoří se o teoriích, že v čínských továrnách na výrobu PS4 (odkud vyhrožovali sabotáží) údajně většinou použili teplovodivou pastu, ve které se má nacházet jen nepatrné množství olova. To má údajně způsobit, že teplo se ve standby režimu z konzole dostatečně neodvádí pryč, když je ventilátor nastaven na nižší otáčky. V konečném důsledku to údajně má dramaticky snížit životnost procesoru i být odpovědné za o něco vyšší provozní teploty. Tyto těžce ověřitelné zvěsti přiměly nadšence k experimentu, aby si teplovodivou pastu sám vyměnil, jak zachytil v následujícím půlhodinovém videu. Doma to ale určitě nezkoušejte! :) Což jsem se rozhodl spíš pro XOne Už kvůli větrání jaký má problém PS4..Takže budu věrný MS

Upraveno uživatelem rico4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A já si naivně myslel, že do pasty se používá stříbro

ten patlal to teda dost hrozně napatlal a navíc přišel o záruku, hňup

ad DS3 - já jsem s velikostí za dobře, mám malé ručičky, ale zadní triggery jsou teda po pár hodinách dost nepohodlné, zvlášť, když hraju GTA V apod. jízdy

Odkaz ke komentáři

A já si naivně myslel, že do pasty se používá stříbro

ten patlal to teda dost hrozně napatlal a navíc přišel o záruku, hňup

ad DS3 - já jsem s velikostí za dobře, mám malé ručičky, ale zadní triggery jsou teda po pár hodinách dost nepohodlné, zvlášť, když hraju GTA V apod. jízdy

Jo dobrej magor viď ? :D

Odkaz ke komentáři

Spekulace: Hovoří se o teoriích, že v čínských továrnách na výrobu PS4 (odkud vyhrožovali sabotáží) údajně většinou použili teplovodivou pastu, ve které se má nacházet jen nepatrné množství olova. To má údajně způsobit, že teplo se ve standby režimu z konzole dostatečně neodvádí pryč, když je ventilátor nastaven na nižší otáčky. V konečném důsledku to údajně má dramaticky snížit životnost procesoru i být odpovědné za o něco vyšší provozní teploty. Tyto těžce ověřitelné zvěsti přiměly nadšence k experimentu, aby si teplovodivou pastu sám vyměnil, jak zachytil v následujícím půlhodinovém videu. Doma to ale určitě nezkoušejte! :) Což jsem se rozhodl spíš pro XOne Už kvůli větrání jaký má problém PS4..Takže budu věrný MS

Problém s větráním? o tom, že poruchovost 0,4% tak se o tom mluví víc jak o X360 s 30%...

Typická poruchovost elektroniky činí 1,5%

Co jsem četl články teplota a hluk jsou mnohem lepší porovnání s PS3 a nikdo neví jak na tom bude XONE

Odkaz ke komentáři

EA a MS by potřebovali kopnout do p.rdele...pak kdo brzdí vývoj her...

Jsou hry na PS4 od EA degradovány kvůli XOne?

No tak to je prasarna!!! I kdybych si ted kupoval xko misto ps takby me to stejne vytocilo....u ps4 verze Battlefieldu chybi nektere efekty...to by chtelo aby to nekde zacali resit ve velkym.Kdyz to jde opravit u COD tak proc ne tady a nasledme v jinych hrach.

Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Problém s větráním? o tom, že poruchovost 0,4% tak se o tom mluví víc jak o X360 s 30%...

Typická poruchovost elektroniky činí 1,5%

Co jsem četl články teplota a hluk jsou mnohem lepší porovnání s PS3 a nikdo neví jak na tom bude XONE

Přesně tak, Veškerou pozornost se váže na PS4, protože se čeká na xONE. Uvidíme jak to potom budes poruchovostí tam. S tou pastou jsou to pořád jen spekulace a planý řeči. ten tlusťoch to tam s prominutím nasr...al a ani to nerozetřel, má tam být jen tenká rovnoměrná vrstva pro plinulý přechod mezi chladičem a procesorem, teď to bude mím ještě možná horší:-)

Odkaz ke komentáři

Jak to myslíš??? Že ti příjde , že více lidí v ČR si koupí X-ONE?

No, tak trochu jo...sice ve škole se kluci z družiny shodnou na MCéčku na PS4 :D ale trochu mi přijde, že čím dál tím víc lidí přechází z PS4 na XOne...

Odkaz ke komentáři

To s tím kradením her odpovídá, že se takhle bavili přímo prodavači v TS Bohemia s jejich kamarádem v prodejně. Osobně nechápu, proč bych měl mít nelegální firmware, když na něm nemůžu hrát online, chodit do obchodu, stahovat a nakupovat digitálky.

Možná je to i tím, že někomu víc sedí série jako HALO, Gears of War, Kinect. Marně jsem se s majiteli dohadoval, že PSko má lepší exkluzivity. Měl jsem doma X360 a jediné co jsem na tom hrál byla Forza a Fable2, HALO jsem zkoušel a ne, prostě mě tasérie nebaví, raději bych hrál další Mass Effect, než tohle. Asi mi vadí ti alieni. Gears of War má i PSko, akorát se to jmenuje Uncharted a je to 1000x záživnější.

Navíc si konzoli nekupuju čistě kvůli ovladači.

Občas mě dojímají chlapci na hrej.cz a jejich chabé obhajování X360.

Upraveno uživatelem spoock
Odkaz ke komentáři

[quote name=Knabo A jsme v prdeli...

Nejsme' date=' to je jen pro pobavení...instrukce jak přímat konzole:-)[/quote]

jj samozrejme konzole prijimaji, to jen dobrej joke na puvod vyrazu "zabugovany hardware" :):) (mladi bohuzel jiz nemaji paru z ceho to pochazi, typuju).

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu