spoock Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 jo, časem určitě, ale to bude až za dlouho, stačí si vzpomenout, jak začínal PS+ na PS3 a jak dlouho trvalo, než se tam začaly objevovat pecky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Me by zajimalo jak to bude s Driveclubem...puvodne prislibenej na plusku,pak odlozenej....uvidime Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 A na multiplayer teda potřebuju PS+ jo ? :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Presne tak Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 drive club bude na plusku zadarmo jakmile vyjde,avsak v PS plus edici,ktera neobsahuje vsechny vozy a trate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Doufám že na PS+ budou taky plnohodnotné hry,např killzone atd. a ne jen Indie otazka by mela znit,budou vubec nejake hry na konzole:D popravde uz mne nejak to ps4 prestava zajimat,kdyz vim,ze tam pul roku nebude,co hrat. Spis si rikam,jestli nebude lepsi na rok penize na ps4 dat do investicniho fondu,nez mit drahy lapac prachu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 hrat se daji i jine tituly nez jen exkluzivky ne? ja teda jdu do Xboneu, ale ze bych nemel co hrat se nebojim. Nehlede na fakt, ze uz se mi fakt neche dava prachy za hry pro stavajici generaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 popravde uz mne nejak to ps4 prestava zajimat,kdyz vim,ze tam pul roku nebude,co hrat. A na to jsi přišel až teď? Víceméně všechny nové konzole mají ze začátku nedostatek her, a hlavně nedostatek dobrých her. Rok počkat je vždy dobrý nápad. Budou hry, vychytají se se počáteční problémy a když dá pánbůh, tak i trochu spadne cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Ja nevim,ale ja kupuju Battlefield a Fifu a urcite mi to do jara vydrzi...a kdyz ne tak aspon dohraju resty co mam na soucasny generaci... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Já nevím, ale kdybych si kupoval PS4 už teď tak vezmu bunndle s Killzone a k tomu přikoupím Knacka a AC:4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Nad AC premyslim protoze tenhle dil me hodne chytnul ale graficky to zadnej markantni rozdil neni tak jeste nevim...Killzone mi pujci kamarad no ono ani vlastne nic jinyho neni... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 A na to jsi přišel až teď? Víceméně všechny nové konzole mají ze začátku nedostatek her, a hlavně nedostatek dobrých her. Rok počkat je vždy dobrý nápad. Budou hry, vychytají se se počáteční problémy a když dá pánbůh, tak i trochu spadne cena. prave ze ps2 mela super hry a ps3 taky, ps4 nema zadnou. Necekal jsem tolik prodlev u vetsiny. I ten blbej AC4 ma v evrope delay Docela mi chybi,ze tentokrat nebude zadna bojovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Přesně :D Sice mi killzone kámoš nepůjčí :( ale jinak s tebou souhlasím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaewooJr. Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Já nejspíš koupím FIFA 14 a pak uvidím jestli AC,Ghosts nebo BF4. :) A nehorázně mě štve že NHL na PS4 nebude. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 No ono doopravdy bude sucho az do jara...Leden - nic,Unor- nic atd.atd.Ale jedno pozitivum to ma! Aspon si vsichni stihneme vyridit reklamace:-D:-D:-D Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Já si vystačím s Killzone a přikoupím si AC4,ta mě moc bavila. A mulťák zabaví u obou her na dost dlouhou dobu:-)...a možná ještě pořídím NFS-Rival. Anemělo by DESTINY vyjít ještě v prosinci??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Na launch PS4 je her jako obvykle málo, u PS2 na launch byl Fantavision (tvorba ohňostrojů:)), NHL 2001, chvíli potom perfektní SSX a to bylo asi tak vše, co stálo za řeč, až po nějaké době se objevil Extermination, Onimusha, teprve na podzim 2001 vyšlo GTA 3D, GT3 a pak už to jelo... seznam her na launch PS4 s velikostí v GB na HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 no ja, jestli nekdy vubec, budu ps4 porizovat, tak az pri nejakem novem slim vydani nebo neco podobnyho. Kdy uz hlavne i hry pujdou sehnat za par kacek. Ale je otazkou jestli to vubec bude mit vyznam pro me. Jinak headhot, u ps3, ciste PS3 tituly byl akorad Motorstorm, Killzone 2, Uncharted, The Club, MGS 4 a to taky tak nejak bylo vse ne? A pak vychazeli jen relativne nezazivny tituly az do urcite doby. Kazdopadne pokud je nekdo konzolovej, tak asi pro nej nema smysl cekat, a je asi lepsi jit rovnou do ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 No ono doopravdy bude sucho az do jara...Leden - nic,Unor- nic atd.atd.Ale jedno pozitivum to ma! Aspon si vsichni stihneme vyridit reklamace:-D:-D:-DOdesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk celou dobu na to spoléhám herní pecky příjdu asi až v březnu, nakonec je dobře, že na jaře přifrčí MGS:GZ a Watch Dogs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Destiny bylo myslim odlozeno na jaro a osobne po nem hodne posilhavam,ale nejdriv chci vedet jak to bude s tema poplatkama. Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Prodeje PS4 her v Severní Americe, CoDG rulez...to je kua next-gen:cheesygrin: http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=prodeje-playstation-4-her-v-severni-americe-177454 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Vypis.chyb.hlasek ps4 :http://m.zing.cz/novinky/19903/vypis-znamych-chybovych-hlasek-ps4 Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 no ja, jestli nekdy vubec, budu ps4 porizovat, tak az pri nejakem novem slim vydani nebo neco podobnyho. Kdy uz hlavne i hry pujdou sehnat za par kacek. Ale je otazkou jestli to vubec bude mit vyznam pro me.Jinak headhot, u ps3, ciste PS3 tituly byl akorad Motorstorm, Killzone 2, Uncharted, The Club, MGS 4 a to taky tak nejak bylo vse ne? A pak vychazeli jen relativne nezazivny tituly az do urcite doby. Kazdopadne pokud je nekdo konzolovej, tak asi pro nej nema smysl cekat, a je asi lepsi jit rovnou do ps4 u ps2 jsem se nemohl dockat nejlepsiho tekkena TTT2 a u ps3 MGS4 a Uncharted spickove hry ps4 nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Děláš jaky by MGS4 a Uncharted byly launchové hry :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 min. Uncharted 1 byl launchovej titul ne? a MGS4 byl min. pri pusteni jako DEMO k dispozici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.