Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Doufám že na PS+ budou taky plnohodnotné hry,např killzone atd. a ne jen Indie

otazka by mela znit,budou vubec nejake hry na konzole:D

popravde uz mne nejak to ps4 prestava zajimat,kdyz vim,ze tam pul roku nebude,co hrat. Spis si rikam,jestli nebude lepsi na rok penize na ps4 dat do investicniho fondu,nez mit drahy lapac prachu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

popravde uz mne nejak to ps4 prestava zajimat,kdyz vim,ze tam pul roku nebude,co hrat.

A na to jsi přišel až teď? Víceméně všechny nové konzole mají ze začátku nedostatek her, a hlavně nedostatek dobrých her. Rok počkat je vždy dobrý nápad. Budou hry, vychytají se se počáteční problémy a když dá pánbůh, tak i trochu spadne cena.

Odkaz ke komentáři

A na to jsi přišel až teď? Víceméně všechny nové konzole mají ze začátku nedostatek her, a hlavně nedostatek dobrých her. Rok počkat je vždy dobrý nápad. Budou hry, vychytají se se počáteční problémy a když dá pánbůh, tak i trochu spadne cena.

prave ze ps2 mela super hry a ps3 taky, ps4 nema zadnou. Necekal jsem tolik prodlev u vetsiny. I ten blbej AC4 ma v evrope delay

Docela mi chybi,ze tentokrat nebude zadna bojovka

Odkaz ke komentáři

Na launch PS4 je her jako obvykle málo, u PS2 na launch byl Fantavision (tvorba ohňostrojů:)), NHL 2001, chvíli potom perfektní SSX a to bylo asi tak vše, co stálo za řeč, až po nějaké době se objevil Extermination, Onimusha, teprve na podzim 2001 vyšlo GTA 3D, GT3 a pak už to jelo...

seznam her na launch PS4 s velikostí v GB na HDD

post-46689-14687169942008_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

no ja, jestli nekdy vubec, budu ps4 porizovat, tak az pri nejakem novem slim vydani nebo neco podobnyho. Kdy uz hlavne i hry pujdou sehnat za par kacek. Ale je otazkou jestli to vubec bude mit vyznam pro me.

Jinak headhot, u ps3, ciste PS3 tituly byl akorad Motorstorm, Killzone 2, Uncharted, The Club, MGS 4 a to taky tak nejak bylo vse ne? A pak vychazeli jen relativne nezazivny tituly az do urcite doby.

Kazdopadne pokud je nekdo konzolovej, tak asi pro nej nema smysl cekat, a je asi lepsi jit rovnou do ps4

Odkaz ke komentáři

No ono doopravdy bude sucho az do jara...Leden - nic,Unor- nic atd.atd.Ale jedno pozitivum to ma! Aspon si vsichni stihneme vyridit reklamace:-D:-D:-D

Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk

celou dobu na to spoléhám

herní pecky příjdu asi až v březnu, nakonec je dobře, že na jaře přifrčí MGS:GZ a Watch Dogs

Odkaz ke komentáři

no ja, jestli nekdy vubec, budu ps4 porizovat, tak az pri nejakem novem slim vydani nebo neco podobnyho. Kdy uz hlavne i hry pujdou sehnat za par kacek. Ale je otazkou jestli to vubec bude mit vyznam pro me.

Jinak headhot, u ps3, ciste PS3 tituly byl akorad Motorstorm, Killzone 2, Uncharted, The Club, MGS 4 a to taky tak nejak bylo vse ne? A pak vychazeli jen relativne nezazivny tituly az do urcite doby.

Kazdopadne pokud je nekdo konzolovej, tak asi pro nej nema smysl cekat, a je asi lepsi jit rovnou do ps4

u ps2 jsem se nemohl dockat nejlepsiho tekkena TTT2

a u ps3 MGS4 a Uncharted spickove hry

ps4 nic

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu