Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Uncharted ani MGS rozhodně nebyly launch hry. Seznam her pro start je zde: http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3_launch A ať se na to dívám jak chci, moc zajímavých titulů tam tedy není.

A ani u PS2 mě nepřijde nic tak zajímavého: http://www.ign.com/articles/2000/10/28/the-ps2-launch-titles

Edit: Uncharted vyšel až rok po startu, v listopadu 2007. MGS až někdy v létě 2008.

Upraveno uživatelem Nanaki
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U1 vyšel až v prosinci 07. něco jak PS4 a Driveclub. Pokud teda nepočítáme launch konzole v JP...

PS3 měla Reistance a Motorstorm - dobré hry.

Tady je zas KZ:SF jako exkluzivita... výhoda v podobě COD či BF nebo AC na launchi je velká, proto hodně lidí jde do next-gen

Odkaz ke komentáři

u ps2 ten tekken to bylo must have u nas v ulici a u ps3 virtua fighter,jsem akorat na to zapomnel. Jinak s tou ps3 to bylo fakt bidne. Clovek nejak zapomina:D Stejne mne ps4 nemuze oslnit grafikou,takze vlastne proc se divim:)

Nemuze oslnit....me treba Killzone oslnilo...Pripada mi to graficky nadherny...

Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

samozrejme pokud nejsi zvykly hrat hry na pc na full hd na high defin. ,tak se ti to samozrejme musi hrozne libit. Ja jsem si pomalu zvykl hrat hry,co vypadaji jako film,ale zase neni u nich tolik pohodli jako u gauce:) Popravde u ps3 jsem byl poprave uchvacen intrem KZ2, pak hrou GOW3 a naposled TLOU. Myslim,ze u ps4 mi nakope prdel nova hra od naughty dog. Tam pocitam,ze bude excelentni graficke zpracovani

Odkaz ke komentáři

samozrejme pokud nejsi zvykly hrat hry na pc na full hd na high defin. ,tak se ti to samozrejme musi hrozne libit. Ja jsem si pomalu zvykl hrat hry,co vypadaji jako film,ale zase neni u nich tolik pohodli jako u gauce:) Popravde u ps3 jsem byl poprave uchvacen intrem KZ2, pak hrou GOW3 a naposled TLOU. Myslim,ze u ps4 mi nakope prdel nova hra od naughty dog. Tam pocitam,ze bude excelentni graficke zpracovani

jelikož byla PS3 má první velká konzole, tak jsem měl čelist dole, když jsem poprvé hrál GoW3, Uncharted2, Killzone 2, to jsou důvody, proč už na PC moc nehraju, protože tohle nikde nemají, ani na Xku, třeba takový God of War nemá konkurenci nikde

Odkaz ke komentáři

tak hry jako god of war, the last of us a uncharted byli vzdy duvod ke koupi. Treti dil byl tak bozsky a tak strasne surovy a jsem rad,ze nebylo nic cenzurovano. Pamatuji si,ze i pritelkyne se na me hrani divalo,jak se ji to libilo. Kdyz to reknu takto, na pc je clovek forever alone:D I kdyz je treba u her jako byl tomb raider a nebo BF4 je u pc rozdil fakt velky,ale nikdy jsem nemel problem prejit z pc k ps3 a zpet

Odkaz ke komentáři

Zdravím všechny příznivce PS4! Abych se představil - jsem Honzayk, nejde mi uploadovat avatar a píšu na web viz podpis :D Abych zareagoval - god of war pro mě taky nemá konkurenci ale ještě víc bych třeba uvítal na ps4 něco jako spyro reinkarnaci, medievil atd, pecky z ps1! A covy byste rádi viděli jako remake ne ps4? :P

Odkaz ke komentáři

Nemyslím si, že je člověk na PC forever alone, dříve jsem hodně byl zainteresovaný do Operace Flashpoint, ArmA, ArmA2 a to byly nejbáječnější společné seance, takže se za osamělého jezdce nepovažuju, spíše mě odřízla až PS3, protože nemám s kým hrát, nelíbí se mi připojování k serverům na konzolích, mám raději seznam serverů jako v BF3 na PS3.

2 Honzayk: remake? já chci nové hry, staré hry ať odpočívají v pokoji

Odkaz ke komentáři

tak hry jako god of war, the last of us a uncharted byli vzdy duvod ke koupi. Treti dil byl tak bozsky a tak strasne surovy a jsem rad,ze nebylo nic cenzurovano. Pamatuji si,ze i pritelkyne se na me hrani divalo,jak se ji to libilo. Kdyz to reknu takto, na pc je clovek forever alone:D I kdyz je treba u her jako byl tomb raider a nebo BF4 je u pc rozdil fakt velky,ale nikdy jsem nemel problem prejit z pc k ps3 a zpet

tak to ja uz ten problem mam, PC sem si dal k telce, takze ten rozdil porovnavam na stejny uhlopricce TV (46") a na tom uz jsou vsechny PS3 vc TLOU atd nekoukatelny :( A multiplatformni na PC vypadaj tak majstrovsky na TV, ze kdyz sem je pustil na PS3 (viz BF4 na PC vs BF3 na PS3), tak sem mel dost osklivy pocit mecenosti ::D a toho uz se clovek nezbavi, Crysis 3 to sami, na PC o_O na PS3 -..- atd...

Odkaz ke komentáři

Nemyslím si, že je člověk na PC forever alone, dříve jsem hodně byl zainteresovaný do Operace Flashpoint, ArmA, ArmA2 a to byly nejbáječnější společné seance, takže se za osamělého jezdce nepovažuju, spíše mě odřízla až PS3, protože nemám s kým hrát, nelíbí se mi připojování k serverům na konzolích, mám raději seznam serverů jako v BF3 na PS3.

2 Honzayk: remake? já chci nové hry, staré hry ať odpočívají v pokoji

To jo ale hratelností na některý tituly nový hry nemaj ani z půlky bych řekl

Odkaz ke komentáři

No ja bych nějaky stary pecky ocenil.Spyro - jasně,dětská ale krásná hra.Oddworld abe exodus a Oddysea - snad teda konečně hd remake na vitu v prosinci,.. a taky mě bavilo třeba Syphon Filter... Proč ne,já si myslim že dříve byli hry mnohem kvalitnější - náplní.Dnes všichni hodní grafiku...

Odkaz ke komentáři

je to kus od kusu, můj druhý ovladač od PS3 stál totálně za psí pšouk (měl jsem podobný problém s L1aR1 tlačítky, navíc měl divně zatuhlé páčky), ten první, který mám od začátku k PS3 je pořád OK a žádný problém.

mám dojem, že youtube plní hlavně maminčini uplakánci, jestli budu mít poškozenou PS4, tak dám max. vědět první dojmy na fórum, ale rozhodně si to nevyfotím a nedám na internet, protože tam něco divně luplo, apod.

Upraveno uživatelem spoock
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu