Umberto Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Jsem fakt zvedavej až mi konzole přijde, ale začínám mít pomale obavy. Vypadá to na propadák ze strany SONY. Microsoft mít takový problémy pmít nebude aspoň ne v takovým rozsahu:-! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 propadák? to si nemyslím, mám dojem, že je to umělá bublina, chápej, takový hype jako udělala SONY, to prostě nemohlo dopadnout jinak než tím, že se do nich budou všichni strefovat, protože pár tisíc jedinců má problém, navíc ber v potaz, že i pár lidí se umí na internetu hezky zviditelnit, pořád tady je záruka, lidi pořád zapomínají, že je ta konzole v záruce problém by spíš byl, kdyby konzole likvidovala DVDčka, jako kdysi Xbox nebo by došlo k nějakým fatálním nedostatkům do budoucna, ostatně ty největší závady se projeví až třeba za dva, tři roky, kdy zjistíme, že ty první kusy vážně měly kratší životnost http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=sony-se-vyjadrila-k-problemum-s-konzoli-playstation-4-177461 samozřejmě, že všechny negativní zprávy znervózní všechny, co konzoli už mají obejdnanou nebo zaplacenou, i já nejsem zrovna nadšený, protože jsem jeden z prvních, snad příští týden, pokud máš strach, tak tu objednávku raději stornuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 No stornovat to jde, ale já už to mám na JRC i zaplacený:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilém Gonzorczyk Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Prosim vas neplaste, nezapominejte ze mate zaruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 no to je sice hezké ale určitě chceš hned hrát a né lítat po obchodu a řešit záruční opravu ... jinak ps4 taky budu jednou určitě brát ale také až tak za rok dva až to bude vylazené a dost her :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Já to koupím až vyjde Uncharted. Doufám, že to bude s exkluzivitama jako na ps3. Kvůli tomu jsem konzoli kupoval. Jinak mám ještě xbox 360 a tam jich tolik není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SNEHULAK1468627123 Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Potrebuji poradit - odesla me PS3 - MECHANIKA - vsechno jde ale placky nenacte - mam asi 35 her a proto jsem zvazoval kopit novou PS3 - ale ted kdyz bude PS4 tak se chci zeptat zda neni lepsi koupit 4 - jde me ale o to zda prehraji me PS3 hry na te nove 4 - zda to vubec umi - prodavac v JRC neco rikal ze pry pujde neco zaplatit a na ps4 se neco aktivuje a pry by to melo prehravat - tak poradte - jde me ted abych mohl hrat ty stare PS3 hry. A jeste otazka zda se ta Stara 80GB PS3 da nekde za neco prodat - zda to nekde vykupuji - vse funguje akorat po vlozeni jakekoli placky mechanika nenacte - proste jak kdyby odesel laser nebo motorek . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 ps3 hry na ps4 neprehrajes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Pokud vim tak zahraje,přes službu Gaikai,ale ta bude spustěná nejdrive v polovině příštího roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Přes Gaikai nepřehraje disky, kup si novou PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Špatně jsem to přečetl.Máš samozdřejmě pravdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rekwon1 Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Potrebuji poradit - odesla me PS3 - MECHANIKA - vsechno jde ale placky nenacte - mam asi 35 her a proto jsem zvazoval kopit novou PS3 - ale ted kdyz bude PS4 tak se chci zeptat zda neni lepsi koupit 4 - jde me ale o to zda prehraji me PS3 hry na te nove 4 - zda to vubec umi - prodavac v JRC neco rikal ze pry pujde neco zaplatit a na ps4 se neco aktivuje a pry by to melo prehravat - tak poradte - jde me ted abych mohl hrat ty stare PS3 hry.A jeste otazka zda se ta Stara 80GB PS3 da nekde za neco prodat - zda to nekde vykupuji - vse funguje akorat po vlozeni jakekoli placky mechanika nenacte - proste jak kdyby odesel laser nebo motorek . Vypadá to ,že je vadná jen mechanika,tak jí nechat vyměnit,nebo si jí vyměň sám,složitý to není... PS3 blu-ray hry v PS4 nepřehraješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 pokud je to jen mechanika, tak jsi z toho vyšel docela dobře, horší by byla celá konzole, kdyby mi teď odešla konzole, asi bych si už novou nekoupil, protože jsem na tom odehrál všechny důležité hry, co na to vyšly, ale z druhé ruky za pár šušní, proč ne, ale na PS4 bude trvat, než se vytvoří solidní základna her, alespoň tak 2-3 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Konečně i nějaká dobrá zpráva, PS4 vydrží i řádění tornáda :) http://metro.co.uk/2013/11/19/man-loses-house-in-tornado-remains-upbeat-after-ps4-survives-4192539/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SNEHULAK1468627123 Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Tak holt koupim PS3 - ted sla ale nahoru asi o 300kc - myslite ze pri vstupu PS4 na nas trh pujde PS3 s cenou dolu - mam vyckat po vanocich ci po novem roce -leden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Vzhledem k tomu, co ČNB provádí s eurem, bych nějakej pokles ceny nové konzole moc nečekal. Zkus bazar, lidi by se mohly s příchodem PS4 začít PS3 víc zbavovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 PS3 už cenově moc nepůjde, rozhodně né do léta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 A cena PS4 taky jen tak dolu nepujde.Vcera nekdo ze Sony prohlasil,ze diky zvolenym komponentum bude snizeni ceny u ps4 trvat dele nez u ps3....Myslim ze o tom psali na EG... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 A taky že na každé konzoli mají naraženo 18 dolarů k výrobním nákladům, díky standartizovaným komponentům. Takže není z čeho dávan nižší cenu:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 No tak me ta cena nevadi.Rekl bych ze.je v pohode.Nekde jsem cetl ze jenom ta ramka gddr5 stoji balik... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 Mě taky cena vyhovuje, 11 490kč za bungle Killzone to jde, oproti Xku určitě, tak jsi někde na 13200kč sice s kinectem ale bez hry. Mě celkem zajímá jaký potom časem budou vydávat speciální edice konzolí s hrama a spec. bungly. Typoval bych určitě xko v barvách a super balením s dvouma gamepadama na HALO 4 edici. To Microsoft umí dobře a řekl bych i líp jak Sony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 Hele tezko rict,zalezi co bude vychazet...Me by se treba libit najakej faceplate ( nebo jak se to jmenuje) s obr.Destiny .Mam na mysli kryt konzole.Mebo nejakej polep... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 Dost peněz za kus plastu: http://www.originalky.cz/Sony-PlayStation/PlayStation-4/Prislusenstvi/Sony-Vertical-Stand-PS4.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 No ono ted bude drahy vsechno.Je to horka novinka a bude chvili trvat nez to silenství okolo poleví...Osobně asi budu řešit tenhle stojánek od jinyho výrobce.... je to jenom stojan.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 Já ještě nevím jak PSko umístím. Xko jsem měl vertikálně na zemi pod stolem a teď uvažuji o horizontální poloze na stole vedle monitoru, možná bych ho dal na tu chladící podložku, co se prodává k notebooku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.