Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

propadák? to si nemyslím, mám dojem, že je to umělá bublina, chápej, takový hype jako udělala SONY, to prostě nemohlo dopadnout jinak než tím, že se do nich budou všichni strefovat, protože pár tisíc jedinců má problém, navíc ber v potaz, že i pár lidí se umí na internetu hezky zviditelnit, pořád tady je záruka, lidi pořád zapomínají, že je ta konzole v záruce

problém by spíš byl, kdyby konzole likvidovala DVDčka, jako kdysi Xbox nebo by došlo k nějakým fatálním nedostatkům do budoucna, ostatně ty největší závady se projeví až třeba za dva, tři roky, kdy zjistíme, že ty první kusy vážně měly kratší životnost

http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=sony-se-vyjadrila-k-problemum-s-konzoli-playstation-4-177461

samozřejmě, že všechny negativní zprávy znervózní všechny, co konzoli už mají obejdnanou nebo zaplacenou, i já nejsem zrovna nadšený, protože jsem jeden z prvních, snad příští týden, pokud máš strach, tak tu objednávku raději stornuj

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potrebuji poradit - odesla me PS3 - MECHANIKA - vsechno jde ale placky nenacte - mam asi 35 her a proto jsem zvazoval kopit novou PS3 - ale ted kdyz bude PS4 tak se chci zeptat zda neni lepsi koupit 4 - jde me ale o to zda prehraji me PS3 hry na te nove 4 - zda to vubec umi - prodavac v JRC neco rikal ze pry pujde neco zaplatit a na ps4 se neco aktivuje a pry by to melo prehravat - tak poradte - jde me ted abych mohl hrat ty stare PS3 hry.

A jeste otazka zda se ta Stara 80GB PS3 da nekde za neco prodat - zda to nekde vykupuji - vse funguje akorat po vlozeni jakekoli placky mechanika nenacte - proste jak kdyby odesel laser nebo motorek .

Odkaz ke komentáři

Potrebuji poradit - odesla me PS3 - MECHANIKA - vsechno jde ale placky nenacte - mam asi 35 her a proto jsem zvazoval kopit novou PS3 - ale ted kdyz bude PS4 tak se chci zeptat zda neni lepsi koupit 4 - jde me ale o to zda prehraji me PS3 hry na te nove 4 - zda to vubec umi - prodavac v JRC neco rikal ze pry pujde neco zaplatit a na ps4 se neco aktivuje a pry by to melo prehravat - tak poradte - jde me ted abych mohl hrat ty stare PS3 hry.

A jeste otazka zda se ta Stara 80GB PS3 da nekde za neco prodat - zda to nekde vykupuji - vse funguje akorat po vlozeni jakekoli placky mechanika nenacte - proste jak kdyby odesel laser nebo motorek .

Vypadá to ,že je vadná jen mechanika,tak jí nechat vyměnit,nebo si jí vyměň sám,složitý to není... PS3 blu-ray hry v PS4 nepřehraješ

Odkaz ke komentáři

pokud je to jen mechanika, tak jsi z toho vyšel docela dobře, horší by byla celá konzole, kdyby mi teď odešla konzole, asi bych si už novou nekoupil, protože jsem na tom odehrál všechny důležité hry, co na to vyšly, ale z druhé ruky za pár šušní, proč ne, ale na PS4 bude trvat, než se vytvoří solidní základna her, alespoň tak 2-3 roky.

Odkaz ke komentáři

Mě taky cena vyhovuje, 11 490kč za bungle Killzone to jde, oproti Xku určitě, tak jsi někde na 13200kč sice s kinectem ale bez hry. Mě celkem zajímá jaký potom časem budou vydávat speciální edice konzolí s hrama a spec. bungly. Typoval bych určitě xko v barvách a super balením s dvouma gamepadama na HALO 4 edici. To Microsoft umí dobře a řekl bych i líp jak Sony.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu