spoock Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 (upraveno) vertikálně, pokud bude stabilní, jinak mám vymyšlenu i horizontální variantu, možná si vyrobím provizorní stojan, než slevní ten kousek předraženého plastu takže POLYGON už má review i pro X1 poměr? PS4 7,5 vs. X1 8,0 to není zas až takový propastný rozdíl, ale když vezmu v potaz, že X1 tam prohlašují, že vypadá jak z budoucnosti, pro evropana jsou ty služby opravdu jak z budoucnosti, když tu nejsou :D Upraveno Listopad 20, 2013 uživatelem spoock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 vertikálně, pokud bude stabilní, jinak mám vymyšlenu i horizontální variantu, možná si vyrobím provizorní stojan, než slevní ten kousek předraženého plastuPokud bude konzole v pořádku a nebudu ji muset reklamovat:roll: tak bych ji nechal horizontálně, místa mám dost. Taky uvažuju že bych si z nerezového plechu udělal takovej ala desginovej stojánek a dírama na peší odvětrání i ze spod konzole, přístup vzduchu by byl ze všech stran a vypadalo by to cool:-) Ještě uvidíme jaká bude hlučnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 Tak pak postni obrazek jak se.ti to povedlo ;-) ..hele jak je ta aplikace na android,stahl jsem ji,ale pise mi to ze neni podporovana v mem regionu..stahl jsem tu spravnou? Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 (upraveno) vyborne uz mam hry na ps4 a nemam ps4:D to nasere hry na ps4 z usa uctu uz mam v download listu,takze to funguje Upraveno Listopad 20, 2013 uživatelem headhot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 (upraveno) super je, že teda nakonec není potřeba PS4, abychom je získali z PS Plus, cool ...počkám do února, března a pak koupím (třeba ohlásí spoustu jiných her) Upraveno Listopad 20, 2013 uživatelem patasus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 četl jsem si review X1 jak na eurogameru, tak na kotaku a musím říct, že u Xka se musí bavit hlavně lidi, co milují interface Win8, rádi řvou na Kinect a u hraní koukají i na TV, nedostatky, které tam zmiňují ohledně interface se dají opravit, takže ty se nepočítají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 četl jsem si review X1 jak na eurogameru, tak na kotaku a musím říct, že u Xka se musí bavit hlavně lidi, co milují interface Win8, rádi řvou na Kinect a u hraní koukají i na TV, nedostatky, které tam zmiňují ohledně interface se dají opravit, takže ty se nepočítajíČeho je moc toho je příliš, Člověk nebude vědět co dřív dělat a přepínat mezi aplikacemi. Tohle fakt nepotřebuju. Je pěkný že to tam všechno nacpali, ale myslím že trochu na úkor výkonu her a věcí s tím spojený. Je pravda že PSko se mi jeví jako brutální mašina pro skalní hráče, kteří požadují velký herní výkon. Grafika a pořádnej zvuk, no a to vše PSko má na vysoké úrovni:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 Pro mě je konzole o hrách. Film si na tom nepustím, protože mám jiné zářízení co to umí a udělá mi pěknou knihovnu. Na streamovací služby které si my stejnak jen tak neužijem mám taky jiní zařízení . Nehledě na to že už to umí dnes sama televize... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rekwon1 Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 Sony prý začne řešit výměny vadných PS4 až po novém roce.... http://diit.cz/clanek/reklamace-playstation-4-v-roce-2014 a jestli má PS4 problém s chlazením tak na slim zapomeňte,proto je taky Xbox One o dost větší dá se říct při stejným HW a ještě daly zdroj mimo konzoly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 http://www.egmnow.com/articles/news/assassins-creed-iv-black-flag-1080p-update-now-live-on-playstation-4/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 Celkem super ta AC: 4 :D 30 FPS je taky celkem dobrý ale ten kdo FULL HD TV nemá tak je to k ničemu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 Sony prý začne řešit výměny vadných PS4 až po novém roce.... http://diit.cz/clanek/reklamace-playstation-4-v-roce-2014 a jestli má PS4 problém s chlazením tak na slim zapomeňte,proto je taky Xbox One o dost větší dá se říct při stejným HW a ještě daly zdroj mimo konzoly. Tak ale nějakou revizi udělat musí ne? Nemusí být zrovna Slim, ale nějakou verzi č. 2 udělat musí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rekwon1 Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 Tak jako nemusí ,dělat verzi č.2 ,ale můžou...třeba bude větší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 Sony prý začne řešit výměny vadných PS4 až po novém roce.... http://diit.cz/clanek/reklamace-playstation-4-v-roce-2014 a jestli má PS4 problém s chlazením tak na slim zapomeňte,proto je taky Xbox One o dost větší dá se říct při stejným HW a ještě daly zdroj mimo konzoly. Co se týče přehřívání PSka tak prvně musí být známa příčina , nebo příčiny a jejich případné řešení. Nedokážu si představit, že to SONY nezkoušelo a nedělalo testy. By potom nemohly vypustit polotovar. Určitě konzoly přetěžovali a přehřívali v laboratorních podmínkách. Na druhou stranu tady musí být hráči, kterým to valí bezproblémů a hrají o stošet, ti se samozřejmě neozvou s připomínkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rekwon1 Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 Zase na druhou stranu každá z konzolí má jinak řešený chlazení u Xbox One větrák odsává teplo a u PS4 větrák ten vzduch tlačí ,jde o to co bude ve výsledku lepší zrovna tak může mít problém Xbox s chlazením i když má krabici jak digestoř :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rekwon1 Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 je jasný že to museli nějak testovat a snad to otestovali pořádně a neurychlili to aby s konzolí vyšly první ,Xbox 360 taky testovali a víme jak to dopadlo s přehříváním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 (upraveno) ................ Upraveno Listopad 25, 2013 uživatelem rico4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rekwon1 Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 Nic jinýho nejde napsat než PS4?! ,,SHIT!!!,,... Je nám jasný že ses rozhodl pro Xbox One a věřím tomu že tam to taky nebude bez problémů vždycky se někdo najde kdo narazí na vadnej kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 Ač má konzole několika násobně větší výkon, tak spotřebu energie má podobnou PS3 slim a chladilcí řešení je větší jak to u slim. Rozhodně bych nemluvil o přehřívání a vůbec ne, když se jedná o 0.5% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 Akorát co je dobrý u PS4 je výměna HDD ..ale jinak nic..a celkem divný je že hodně lidí přichází s PS3 na xbox :)no uvidí se.. Rekwon1 maš pravdu že jsem se rozhodl pro XOne ale budu se sem na vás koukat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 rico:A proč si se rozhodl pro Xbone?Protože má slabší výkon?Horší exkluzivity?Hnusný přístup od MS k hráčům? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 Co je na tom divného? Ps4 je papirove výkonnější a vychází daleko dřív. Tuším kdyby před 8roky Sony nezaspala tak pi Xboxu 360 nestekne ani pes. Už jenom co se týče hw porovnání prvních revizi. A svete div se nemyslím poruchovost kdy se reklamoval snad každý Xbox co se prodal..... Hlavně myslim my co jsme stali frontu na ps2 a doma měli úžasnou ps1 můžeme toto objektivně zhodnotit. Momentálně je podle me vse jen mediálně zinscenované MS. Jelikož když se na to podíváme hlouběji tak přesně to jim hraje do karet. At už redline, ovladač ruzne špatný nebo hdmi tak z komentu je jasne dané ze se ne rozhodnutí točí na stranu MS. A po tom co vše doma mám od Sony tak prostě o tom pochybuji jelikož zrovna u ps4 kvalitou snad nesetrili Takže bych takovéto soudy co je spatne a co dobre nechal třeba za pul roku kdy budou obě konzole dost dobře otestovane Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 Však uvidíme v pátek jak se začne prodávat xko co tam bude za problémy. Hladkej start to taky nebude...aby jim nespadl xboxlive... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 Podle mě bude obrovský nával přihášení a registrování, takže jim to spadne podle mě za 35 minut odvydání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 Citace z ign.com "Even more impressive is how quiet and relatively cool the PS4 remains throughout hours of use. Although by no means silent, the PS4’s noise profile never seems to exceed a gentle hum, even when running the most GPU-taxing titles. When placed on the entertainment center eight feet from my couch, it was hard to even notice." O hluk a chlazení bych se nebál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.