Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Mam dojem, ze budouci majitele X1, kteri se navazeji do PS4 jsou jedinci, kteri nevi k cemu je herni konzole, protoze si porizuji settopbox, ktery neni dobre u nas podporovan. Mam dojem, ze takovi lide plytvaji penezi na vyrobky podradne firmy, ktera ma stesti jen ze setrvacnosti a hlouposti lidi.

Odesláno z mého SK17i pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No takhle cerne bych to uplne nevidel.Jen set top box to neni.A podle me budou na xko taky vychazet kvalitni tituly

.Plnej potencial ale vyuzijí nejspis jen lidi v Usa.O tom jak se MS chova k hracum... O tom asi skoda mluvit ( mmj.duvod proc jsem sel k PS).

Jinak ale zapominate na jednu pomerne dulezitou vec a budte radi ze tu MS je.Je to totiz konkurence.A ta je hodne dulezita.Aby mohli byt hry i sluzby lepsi,aby se firmy mohli od sebe ucit,predhanet se v boji o zakazniky a nabizeli jim po vsech strankach lepsi produkty,proto je dobre ze ta konkurence je...

Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk

Upraveno uživatelem onefootman
Odkaz ke komentáři

Já to vidím tak, že ani jednu konzoli nemá smysl kupovat dřív, než za rok. Tou dobou bude jasný, jak na tom jsou obě konzole po stránce poruchovosti, budou už nějaké hry a taky bude doladěnej a dodělanej systém. Co jsem četl zkušenosti lidí s PS4 menu a ovládáním, tak je to úplně stejná písnička jako při vydání Vity. Ten systém je prostě hrubá kostra, která umí základní věci, ale spousta těch důležitých drobností tam chybí a budou to tam postupně doplňovat pomocí aktualizací. Je na tom zkrátka vidět, že je ten systém šitý "horkou jehlou".

Odkaz ke komentáři

Mě třeba MS naštval když prohlasil , že pokud chcete hrát na konzoli musíte byt neustale online,že pokud chces hrát na jejich konzoli tak jedině s Kinectem atd.atd...Ta možnost volby.Sice se to pak změnilo potom co se celosvětově zvedla od hráčů nevole,ale i tak...

kjuler : Dnes psali že novej fw některé z těhle základních věcí opravuje... Já hl.doufám že stahovaní a instalace her nebude tak dlouho trvat jako na ps3.Jsem na optice takže mi to docela lítá,ale tohle byla tragedie..

Odkaz ke komentáři

Systémy na PS4 i X1 mají své klady i zápory, i X1 s dokonalým metro stylem zapomnělo na některé podstatné věci, ale to se poddá u obou. Hlavně, když tam půjde hrát hry.

MS se k hráčům chová dobře, až na to časté banování, co se všude hlásá, placení za všechno, dokonce mají i vlastní typy konektorů, jen aby tam šly jejich HW komponenty, popř. si musíš koupit jejich předražený HDD (bavím se o X360 zkušenosti).

Bez Live Gold si ani neupšoukneš na twitteru. Exkluzivní hry na Xku jsou spíše průměrně nezáživné a není jich tolik jako u konkurence.

Odkaz ke komentáři

Samozřejmě, je to hlavně o hrách. Jelikož mně Killzone zas tak moc neříká, tak pro mě koupě hned při vydání padá. Kdyby spolu s novou konzolí vyšel i nový inFamous nebo Uncharted, tak tomu hypu určitě podlehnu. A jelikož jsem nepodlehl hned při vydání, tak pak už není kam spěchat a PS4 koupím, až bude venku inFamous, Uncharted a ještě nějaká další nadupaná PS4 exkluzivita.

Odkaz ke komentáři

no mne naopak prijde logicke, ze davaji konzoli s kinectem. kinect neni optional, ale je to proste nedilna soucast konzole a dle toho k tomu budou vyvojari pristupovat. u PS4 je ta jejich kamera uz ted odsouzena k mizerne budoucnosti v ramci tohoto cyklu konzole, jelikoz se vyvojarum nevyplati na to nic extra vymyslet, kdyz to stejne bude mit pouze par lidi.

nutnost online pripojeni nakonec MS zrusilo, doslo k posileni infrastruktury XboxLive o 300tisic serveru at uz pro gaming tak pro cloud sluzby. btw. neznam nikoho koho by MS zabanovalo, vetsina znamych teda nema hacknute xboxy...

a kdyz spoocku placas o predrazenem HW od MS, tak sorry, ale prodavat plastovy stojanek k PS4 za 20Eur, je teda podle tebe co? :)

jinak, s tim tvym srovnanim MS a Sony, co jsi predvedl v predchozim prispevku je videt, ze kdyz dochazeji argumenty, tak se placaji nesmysly.

Viz: "Mam dojem, ze takovi lide plytvaji penezi na vyrobky podradne firmy, ktera ma stesti jen ze setrvacnosti a hlouposti lidi."

Klidne se muzem podivat na finacni vysledky a prodeje v jednotlivych segmentech jak u Sony, tak i u MS a ver, ze u Sony by to nebyl moc peknej pohled v zhledem k tomu, ze jejich televizni prodeje padly o 40% a defacto uz je pred krachem drzi pouze telefony a hry.

je to castecne i o hrach, a tam se mne osobne vic libi Xbox exkluzivky. u sony mne zaujal pouze uncharted a tetnul bych mozna i ten infamous, jinak je to mizerie, dle meho nazoru.

Odkaz ke komentáři

Jasně, měj si svůj Xbox, osobně píšu svůj postoj k MS, ty to vidíš zase jinak. Můžu se jen zeptat lidí, kteří chodí do PS4 sekce, proč si tu obhajují svůj Xbox nebo PC? To je pro vás důležité se obhajovat? Já třeba do Xkové sekce nechodím blít na Xko, protože PSko má to a ono.

20€ za plastový stojánek je hovadina.

Odkaz ke komentáři

Proč tohle řešíte? Myslím, že to tady někdy dávno už někdo psal, je to jako srovnávat jablka a hrušky. K tomu ještě takový, který nedozrály a jedna odrůda ani nevyklíčila. lol nechápu jak někdo může obhajovat xbox one, když u nás (ani ve světě) ještě nevyšel, stejně tak bych to viděl i s ps4

Btw. je mi jedno na čem budu v budoucnu hrát XBOX One, PS4 nebo PC ...rozdíly budou vždycky, ale určitě ne markantní

Upraveno uživatelem patasus
Odkaz ke komentáři

Jasně, měj si svůj Xbox, osobně píšu svůj postoj k MS, ty to vidíš zase jinak. Můžu se jen zeptat lidí, kteří chodí do PS4 sekce, proč si tu obhajují svůj Xbox nebo PC? To je pro vás důležité se obhajovat? Já třeba do Xkové sekce nechodím blít na Xko, protože PSko má to a ono.

20€ za plastový stojánek je hovadina.

sorry, ale tebe se nebudu ptat do ktere sekce muzu chodit a kam prispivat. nemyslim, ze by muj prispevek byl mimo pravidla fora, pokud ano, tak verim ze moderator mne upozorni.

ja slepe neobhajuju Xbox, verim, ze nektere veci ma napr. lip vychytane PS4 nez Xbox. a naopak nektere veci ma lip zmaknuty Xbox. tak to je, proto nejake kategoricke soudyo tupych lidech, kteri si neco kupuji ze ssetrvacnosti mi prijde jako demagogicky nesmysl.

obe konzole budou super a najdou si svoje kupce a tak to ma byt. kazdy at vybere dle sveho uvazeni a preference. akorat kdyz se rekne A, tak by se nemelo zapominat ani na B at je pro nezasveceneho ctenare, vyvazena informace.

Odkaz ke komentáři

Sorry, ale zase je to tu, "věřím", že má něco líp vychytaný atd. Když ani nevyšel tak jak to můžeš porovnávat? Plus dávat dohromady info o PS4 od amíků...ale dobře, každý má právo na názor (i když je to podle shlédnutí videií na vymývači mozků viz. youtube, která mohl nahrát i Ruda z Ostravy), stále je to jen jako "tlachání u piva o politice", protože přesně tak to tady vypadá. Když zařízení nemám tak jsou snad všechny názory převzaté z druhé ruky a není to srovnávání objektivní, nebo ne? Ale je to jen můj názor tak se omlouvám za mírný projev agrese :D

Odkaz ke komentáři

sorry, ale tebe se nebudu ptat do ktere sekce muzu chodit a kam prispivat. nemyslim, ze by muj prispevek byl mimo pravidla fora, pokud ano, tak verim ze moderator mne upozorni.

ja slepe neobhajuju Xbox, verim, ze nektere veci ma napr. lip vychytane PS4 nez Xbox. a naopak nektere veci ma lip zmaknuty Xbox. tak to je, proto nejake kategoricke soudyo tupych lidech, kteri si neco kupuji ze ssetrvacnosti mi prijde jako demagogicky nesmysl.

obe konzole budou super a najdou si svoje kupce a tak to ma byt. kazdy at vybere dle sveho uvazeni a preference. akorat kdyz se rekne A, tak by se nemelo zapominat ani na B at je pro nezasveceneho ctenare, vyvazena informace.

Děkujeme za příjemné zpestření dne, teď prosím vypni počítač a vytáhni si slovník spisovné češtiny, vždyť se to ani nedá číst. O interpukci a diakritice se snad ani zmiňovat nebudu.

Odkaz ke komentáři

Sorry, ale zase je to tu, "věřím", že má něco líp vychytaný atd. Když ani nevyšel tak jak to můžeš porovnávat? Plus dávat dohromady info o PS4 od amíků...ale dobře, každý má právo na názor (i když je to podle shlédnutí videií na vymývači mozků viz. youtube, která mohl nahrát i Ruda z Ostravy), stále je to jen jako "tlachání u piva o politice", protože přesně tak to tady vypadá. Když zařízení nemám tak jsou snad všechny názory převzaté z druhé ruky a není to srovnávání objektivní, nebo ne? Ale je to jen můj názor tak se omlouvám za mírný projev agrese :D

on vysel,par kusu je i v cr. Snad v pristim tydnu se budu ucastnit prezentace Killer Instinct. Popravde ps4 a i xbox jsou fajn konzole, jenom ten xbox neni situovan moc dobre mimo usa.

Odkaz ke komentáři

Jasný, každý má jinou hráčskou základnu, pokud tady budou stejné služby jako v USA (do budoucna) pro XBOX One tak také pořídím, nejsem si zatím jistý ani o službách na PS4, uvidí se.

Má být už česká lokalizace nebo ne (xbox one/ps4, to je jedno)? (stejně mám raději angličtinu, ale pro rodinu by to bylo super)

Upraveno uživatelem patasus
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu