onefootman Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 :-( skoda....a muzu pouzit aspon stejnej mail? Aby mi to nereklo ze tenhle mail uz tam maj atd... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 Oh cool, ano, na vitě ne, na PS4 si člověk může dát místo starýho nicku svoje reálný jméno....no není to super? :D ne... EDIT: ani e-mail, musel bys ho na starém účtu změnit a pak by to "mohlo" jít na novém, ale nejsem si jistej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 :-( skoda....a muzu pouzit aspon stejnej mail? Aby mi to nereklo ze tenhle mail uz tam maj atd...Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Email můžeš používat pouze s jedním účtem, takže na tom původním účtu si budeš muset dát jinej. Emaily jdou normálně měnit, klidně tam můžeš dát i nějakej fake email, žádný autorizační zprávy nechoděj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 Ok,takze na starym zmenim mail.Pak ten ucet zrusim a pri zakladani novyho pouziju ten co chci...Diky za info... Jinak kdo budete porizovat na Day one ( nebo jak to nazvat ) Fifu? Rad bych zkusil multak... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 Já se těším, jak tady bude klid v den vydání PSka, každej bude pařit a nebude sem psát zbytečnosti:-) Jinak to vypadá, že SONY vypouští informace o PS4 postupně...jsem rád že jsem vyměnil xko za PS4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 Mohl by sem někdo hodit odkaz na web PSN, kde se můžu popřípadě přihlásit až budu mít konzoli. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 (upraveno) tvl, tohle vlákno se jmenuje Playstation 4 - všechny info sem, h.ovna o MS mě nezajímaj od roku 1995...:offtopic: Sony prý na PS4 moc nerejžuje:) http://games.tiscali.cz/tema/sony-srazila-naklady-na-vyrobu-ps4-ma-zanedbatelnou-marzi-64656 Mohl by sem někdo hodit odkaz na web PSN, kde se můžu popřípadě přihlásit až budu mít konzoli. díky SONY ENTERTAINMENT NETWORK Upraveno Listopad 21, 2013 uživatelem Readdy_B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaewooJr. Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 Onefootman : Já nejspíš budu brát i FIFu. Tak si pak můžeme dát vědět, nicméně, na PSku budu nováček, od Sony jsem měl jen PS1. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 Ok tak se pak dohodnem;-) Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 A tohle uz nekdo videl? EU PS4 made in Japan US PS4 made in China/Foxconn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 zajimave.. že bych si snad PS4 vzal? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaewooJr. Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 Já už jsem se nadobro rozhodl, nebudu si kupovat něco co bych využil z 20%. Koupím si PS4,FIFA 14,DS4 a PS+ a furt mě to vyjde méně než X-One. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rekwon1 Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 A tohle uz nekdo videl? [ATTACH]23071[/ATTACH] EU PS4 made in Japan US PS4 made in China/Foxconn Tak to jsem zvědavej co bude na krabici,doufám že Japan :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 Tak to jsem zvědavej co bude na krabici,doufám že Japan :) Hlavně aby ne Made in Poland :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 Je uplně jedno, kde je koznole vyrobená. Made in China neznamená nic špatného. Vyrábí se tam z 2 prostých důvodů. 1) hodně levné pracovní síly 2) suroviny jsou blízko a nemusí se moc transportovat Továrny jsou tak vyspělé jak požaduje SONY, jen pracovník v jinde ve světe dostane lepší plat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rekwon1 Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 (upraveno) No nevím kde to všude vyráběj ,možná lepší Poland než China Foxconn :) ...jestli je něco pravdy na tom že zaměstnanci Foxconnu sabotovali výrobu...nerad bych PS4 vracel ještě ten den co jsem jí doma rozbalil. Upraveno Listopad 21, 2013 uživatelem Rekwon1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 http://www.eurogamer.cz/articles/2013-11-21-sony-zresetovala-psn-hesla-nkterym-uivatelm Jsem mezi nima :cry: bohužel.Tak se radši podívám na účet.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 já jsem v poho, uff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rekwon1 Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 Tak já měl taky zresetovaný heslo,ale už je to ok.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaewooJr. Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 Můžu se zeptat co všechno plánujete koupit ke konzoli? :) Hry, příslušenství atp. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 boze dej a at je ma PS4 vyrobena v Japonsku... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 vy jste normalní psychopati den co den tu píšete strašne bludy :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 Samopall: Počkej, dalšího X1kaře tu nepotřebujeme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 myslel jsem to obrazně že se bavíte stale dokola oničem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 Mam otazku.Je vlastne nutny mit na psn zadane cislo uctu? Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.