SNEHULAK1468627123 Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 Jen tak mimo - neni pravda ze stejny vyrobek je vyroben po celem svete stejne kvalitne - treba v cechach v tovarnach ktere vyrabi japonske vyrobky - treba do automobiloveho prumyslu jsou daleko volnejsi normy a vetsi tolerance odchyleni od norem stanovenych a dodrzovanych v domacich tovarnach v japonsku - v japonsku maji prisnejsi normy a tim padem kvalitnejsi a mene poruchove vyrobky - vlastni zkusenost - technici z cech kteri pravidelne navstevuji domovske tovarny v japonsku se nestaci divit jak to funguje tam a u nas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 No nevim ale treba ja mam doma temer vse od Panasonicu a jsou to neznicitelny vyrobky.V zivote mi od nich nic nerozbilo.A to ma pobocku vyroby i tady u Plzne (mam dojem ze na obrazovky).Nedavno jsem koupil Xperii ( made in china ) a samej problem.Fotak Sony Alpha vyrobeno Japan a super....Ono je to taky jak ktera firma si tu kvalitu ohlida...Odpovi mi nekdo s tim uctem?Diky Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rekwon1 Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 Mam otazku.Je vlastne nutny mit na psn zadane cislo uctu?Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Nutný to není pokud nechceš psn+ ,když zadáš kod na plusko tak aby se aktivoalo chce to číslo kreditky ,kterou pak následně můžeš v nastavení smazat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 No to je teda blbe udelany....ale diky za info. Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 Sorry že to dávám zrovna sem, ale jde se přes PC přihlásit na PSN? Hodilo by se mi to, kdybych byl někde v zahraničí bez PS4 :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 Jo ja jsem prave ted.odtamtud mazal cislo karty. Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 Já sem se tam právě zaregistroval a na mail mi to nic nepošle, ani mi to nepřijme 100% správné údaje :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 A neni mozny ze maj dnes odstaveny registrace kvuli tomu jak se jim tam nekdo dostal? Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 ajo možná jo :D no nic, zkusím to zítra moc díky :) jinak, kolik si myslíte, že vyjde her na PS 4 s podporou Vity? (Jak nemusíte mít zapnutou TV a kalíte přes Vitu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 Tezko rict ale prej se Sony snazi se.vsema domluvit na podpore Vity....Me by spis zajimalo jestli kdyz si to doma sparuju - vypnu- a pak si vezmu konzoli a vitu nekam pryc jestli to bude fungovat...tahal bych to do prace :-) Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 Přesně :D super nápad od Sony...škoda že nevyrábí MC taky nějakou přenosnou kapesní konzoli...to by byli války :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 No ja mam tech valek uz plny zuby.A jsem vzdycky akorat nasr....Napad je to super,jen me mrzi ze Vita jde ke dnu...Snad se to casem zlepsi. Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 Fakt? :D Mě to teprv začalo bavit, ale je škoda, že X1káři lezou do tématu PS4 a nadávají tu :/ Vita jde ke dnu? No trošku, ale PS4 by to mohlo zlepšit :) Snad :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 Ja na tom nevidim zabavu...Kdyz mas rad obe konzole....Ja mam pocit ze jde ke dnu..Ja bych treba strasne ocenil kdyby na Vitu vychazeli hd remaky... Resident 1,2....Oddworld,Tomb raider...Snad se to s prichodem ps4 zlepsi.Navic Sony prohlasila ze chysta pro Vitu Comeback tak jsem zvedavej :-) ... Ale ted resim ps4 a uz sem na to fakt natesenej a pomalu odpocitavam dny:-) Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 (upraveno) Ja na tom nevidim zabavu...Kdyz mas rad obe konzole....Ja mam pocit ze jde ke dnu..Ja bych treba strasne ocenil kdyby na Vitu vychazeli hd remaky... Resident 1,2....Oddworld,Tomb raider...Snad se to s prichodem ps4 zlepsi.Navic Sony prohlasila ze chysta pro Vitu Comeback tak jsem zvedavej :-) ... Ale ted resim ps4 a uz sem na to fakt natesenej a pomalu odpocitavam dny:-)Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Já už taky odpočítávám dny. Jestli ty konzole budou fakt made in Japan tak to bude fajn.K tomu aspoň bude další aktualizace dashboardu a bude to super. Kurňa už aby bylo 13.12. Jinak dnes psali, že vyšla další verze dashe (1.52), kterej řeší stabilitu a opravuje další věci. Upraveno Listopad 22, 2013 uživatelem Umberto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 No to mi povidej o odpocitavani dnu :-) Zena na me porad kouka a nevericne krouti hlavou :-):-):-) ....jinak s tim menu konzole - hodne se mi libi ze si primo pod hrou muzes zobrazit info - kdo ze znamych to hraje,jake vysli dlc nebo updaty...super,je to na jednom miste a krasne prehledny. Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2013 (upraveno) Moc krásnej článek... to že hry na PS4 vypadají o fous líp jak naX1 to jsem celkem předpokládal, ale že internetový prohlížeč na PS4 je 5x rychlejší než u X1 tak to je mazec, docela si začínám říkat KDE SOUDRUZI Z USA UDĚLALI CHYBU:cheesygrin: Příjde mi že do té krabičky chtěli nakakat všechno co jde , ale za jakou cenu. No někdy méně znamená lépe http://anandtech.com/show/7528/the-xbox-one-mini-review-hardware-analysis/3 Upraveno Listopad 22, 2013 uživatelem Umberto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Listopad 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2013 Asi tam ty trubky z MS použili Explorer. :-D Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2013 Kvalita PS4 prohlížeče mě udivuje po těch hrůzách s prohlížečem v PS3 (i po aktualizaci), to bylo nefalšované peklo. Já jsem měl kdysi PSP a chtěl jsem VITU, ale nakonec jsem rád, že jsme s přítelkyní šli do 3DSka, stejně tam hrajeme DSkové hry (Pokémon, Mário, Layton), navíc jsou jich tisíce a je to zase něco jiného, než porty velkých her na malou konzoli, to mě ostatně mrzelo na PSP, ale Killzone Liberation nebo Patapon, to byly klasiky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Listopad 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2013 Tak na ten prohlize jsem hodne zvedav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2013 Něco pro pobavení...se ani nedivím, že PS4 pro amíky jsou vyráběný v Číně, když s tím dělají takový kraviny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2013 A tohle uz nekdo videl? [ATTACH]23071[/ATTACH] EU PS4 made in Japan US PS4 made in China/Foxconn No tak jsem zvědav, co je na tom pravdy a zda bude japonská verze i v ČR . Pár důvěryhodných jedinců z Norska, kterým byla konzole předčasně poslaná, už potvrdilo, že mají japonskou verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2013 Další věci vyplouvají napovrch http://www.eurogamer.cz/articles/2013-11-22-porovnani-kamer-u-playstation-4-a-xbox-one Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2013 http://www.videogamer.com/news/ps4_and_playstation_vita_ultimate_bundle_coming_in_december.html Objevily se zprávy o poměrně zajímavém bundlu PS4 + PSVita. Cena by údajně měla být kolem $500. Osobně se mi to zdá až moc málo, IMO by to bude víc. Zpráva není ověřená, takže kdo ví, třeba je to kec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2013 Tak tenhle bundle se dal čekat a tý ceně bych i věřil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.