onefootman Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Nechapu proč u každy hry na ps4 musí být jakoby šedej film.Koukněte..Stejna situace je u AC4. Dobře je to vidět v 0:47 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 stejně to tak ve výsledku nevypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 No tak jasně při hře si toho nevšimneš...ale čim to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 grabovacím zařízením, nějakým nastavením? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 (upraveno) Ted jsem te nepochopil jak to myslíš - grabbovacím EDIT : jako zařízením pro záznam.. Nemyslim si,těch videí je na netu poměrně dost a pochybuju že by tolik lidí chtělo hatovat na stranu PS....Spíš to tak opravdu bude. Upraveno Listopad 25, 2013 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 tak Xo stejne jako X360 ma lepsi podani jasu/contrastu, coz ve vysledku pusobi vic "plne" . PS4 a i PS3 v tomhle byla a asi i bude vzdy horsi... (proto se treba muze zdat, ze hry na X360 vypadaji lepe nez na PS3 a u xO to muze byt stejne. Ale samozrejme se to da u PS3/PS4 dohnat nastavenim TV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Pravda je že u současné generace jsem si toho všiml když jsem měl doma konzole obě.U nové generace jsem myslel že se to již dít nebude.Nastavením tv myslíš přidat jas a kontrast? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Já nevím, ale díval jsem se na video (COD:Ghost) kde to týpek porovnával a ve tmě to bylo u XOne zelený :D zatímco u PS4 to mělo krásnou černo-modrou jak v realitě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 jj presne to myslim, nastavit jas / kontrast u TV, nastavit barvy, to je stejne zaklad u kazdyho vystupu signalu, pohrat si s nastavenim Tv, povypinat vsechny ty nesmysly jako vyhlazovani obrazu, zrychlovani obrazu, cernejsi cernou apod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 (upraveno) Připadá mi to úsměvný.Kupuji si parametrama silnější konzoli,ale budu si muset pohrát s nastavením u každé hry a rozštelovat si doma celou tv abych dosáhl na parametrama slabší konzoli :wohow::wohow::wohow: Upraveno Listopad 25, 2013 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Asi tak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 ne, nastaveni u kazdy hry menit nebudes muset, jen nastaveni na HDMI vstup, na kterym budes mit konzoli (nemusis rozstelovavat celou TV preci !!). To nastaveni udelas jednou, a pak by melo byt pouzitelny na kazdy hre potom, kdyz se ti nebude libit, tak tobudes muset poupravit. Ja si treba TV nastavoval na bluray filmy cca 2 dny s nejakyma 6ti ruznyma profilama, nez sem dosahl toho co me prijde nejlepsi. Na nejaky nastaveni na interntu se clovek muze vyprdnout, lepsi je se ridit sam sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 MATE MOZNOST DO 14 DNU PS4 VRATIT!!! takze furt nereste,ze jste videli nejaky flek atd na youtube. Vsechno jsou zatim jen a jen spekulace podlozene nejakym youtube spamem. V usa zije parta ♥♥♥♥♥♥u, co jsi nejsou schopni vynest ani odpadky,natoz nastavit si tv ci ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 ale něco se tu řešit musí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 do 14 dnů, ale jen pokud to nerozbalíš, takže si ani nevyzkoušíš, jaké to je, navíc se tu pořád rozpytvává prdlajs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 tak hlavne poukazat na to, ze si clovek bude muset nastavit TV neni uplne tak mimo. Pokud to nekdo nedela (a to i na hry), tak je mi ho docela lito . Resp ani vlastne neni, je to jen proste blb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Nepripada v uvahu...Ja tu odpocitavam dny a tesim se,takze v zadnem.pripade nehodlam nic vracet :-) Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 do 14 dnů, ale jen pokud to nerozbalíš, takže si ani nevyzkoušíš, jaké to je, navíc se tu pořád rozpytvává prdlajs v datartu jsem treba taky tv vracel,ze jsem nebyl nespokojeny s obrazem a i bez krabice za full money. Na alze se podivej,kolik her a vyrobku se prodava rozbalene,protoze to nekdo rozdelal a byl nespokojeny. Je to normalni proces reklamace,ktery se asi od pristiho roku zmeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Rozbaleny hry? Toho jsem si nikdy nevsiml,musim kouknout :-) ...a zmeni se jak? Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 (upraveno) do 14 dnů, ale jen pokud to nerozbalíš, takže si ani nevyzkoušíš, jaké to je, navíc se tu pořád rozpytvává prdlajs Přečti si prosím obchodní zákoník, píšeš tu bludy. Upraveno Listopad 25, 2013 uživatelem Assassin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Nechapu proč u každy hry na ps4 musí být jakoby šedej film.Koukněte..Stejna situace je u AC4. Dobře je to vidět v 0:47 To se dá vpohodě nastavit na TV/monitoru. Přesně tak to bylo u PS 3 Red Dead - na normálním nastavení které sem měl to vypadalo úplně skvěle,normální hra (akorát jak tomu bylo zvykem u starých konzolích,textury zubaté jak prase) tak sem zvýšil gamma a snížil contrast , najednou to sice mělo méně barev atd. jenže celkem to vyhladilo ty zubaté textury. Takže jak bylo řečeno,je jenom na tobě jak si to nastavíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Tak jsem dneska taky objednal, na CZC to mají o 1000Kč levnější než všude jinde. Bundle s Killzone + 2x ovladač + kamera za 13500Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Jinde to mají za 12990, tak nevím, co děláš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Kde ? :D Třeba na alze mají jenom ps3 + kz za 12500Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 http://www.originalky.cz/Sony-PlayStation/PlayStation-4/Herni-Konzole/Sony-Playstation-4-500-GB-Killzone-Shadow-Fall-2x-DS4-PS4-Camera-PS4.html http://www.jrc.cz/hra_ps4_sony_playstation_4_konzole_500_gb_killzone_shadow_fall_ps4_camera_ps4_dualshock I to podělané JRC to má :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.