Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

ty předražený digitální hry si můžou strčit do pr.dele, vemena. sdílení už bude taky v celku na h.ovno, takže s digitální distribucí jsem zřejmě skončil dřív než si koupím PS4, těch ušetřenejch 100 ojro na nákupu HW si sony vezme z her, které budou dražší než na XO. se.ru na ně a budu holt dál nakupovat v bazaru aukro.

Vadné mechaniky u XboxOne

Srovnání velikosti XO a PS4 - tvl, PS4ka je docela malá, já měl za to, že jsou konzole podobně velké:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Este si nedal nejakej link na vadny vetracky, coz byl taky problem vetsinou u kusu z Day1 edice Xbone. Rozhodne by se na to, zejmena v PS4 sekci, nemelo zapominat. :)

ten jsem já nečet, tak ho nahoď ty v rámci vyvážených informací...když už se tu do PS4 se.rou MS agenti:D

Odkaz ke komentáři

nechce se mi to hledat, ale vim, ze se ty problemy objevily u nekterych konzoli, po vetsinou, z Day1 edice (cerna baleni).

MS reaguje bleskurychle a nabizi jako omluvu stazeni vybrane hry pro hrace, kteri meli nejakky HW problem se svou konzoli. To mi prijde docela ferova nabidka.

http://gamingbolt.com/microsoft-offering-free-digital-game-for-faulty-xbox-one-consoles

Odkaz ke komentáři

tak jelikoz se jedna o stazeni startovnich titulu, tak je tovic jak ferova nabidka. Sony by v tomhle urco "vysla" hracum vstric v tom, ze by jim nabidla ke stazeni nejakej urousanej PS3 indie titul :D Protoze maj na PS4 jen 18doalru profit, tak by si nemohli dovolit nabizet startovni tituly na PS4 :D:)

Odkaz ke komentáři

Každá konzole má něco a vždycky se najde vadnej kus...JOKE, když vidím tvůj obrázek se zeleným baretem a kvérem , tak jsi jasnej agent PS4:cheesygrin:

si piš, bro:) od 95 hraju na stejšnech, všechny komponenty mám od Sony (a že jich není málo a hlavně VŠECHNY fungují dodnes a to je přes 25 let!!!) na PC jsem naposledy hrál Tetris, Wolfstein 3D a Descenta a MS nesnášim od doby, kdy sviňsky zlikvidoval NetScape a vydal Win95, kapišto?!

EDIT: MS odposlouchává soukromé Skype hovory na XO a banuje za sprostá slova:cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin:

Upraveno uživatelem Readdy_B
Odkaz ke komentáři

Potěšující správa pro všechny co se těší na PS4, přišla my dnes dopoledne na FB fotka od největšího prodejce v Rakousku gamesonly.at že už k nim dorazila konzole PS4 a 29.11 budou posílat těm co si u nich tuto konzoli před objednali.

Pěkná hromada :-)

post-61491-14687170075863_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu