Mušák Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Tak jsem to v CZC zrušil. Když jsem se dozvěděl, že bude uncharted na ps4, tak to musím mít :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rekwon1 Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Že bude uncharted na PS4 je jasný, ale zatím nikdo neví kdy to bude, kvůli tomu si objednávku rušit nemusel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 (upraveno) Já jsem to zrušil a objednal u JRC, dobrých 600Kč ušetřených :D Hra vypadala super i na ps3, chci to vidět na ps4. Upraveno Listopad 25, 2013 uživatelem Mušák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Spatna zprava co se tyce ceny PSN her. http://www.eurogamer.net/articles/2013-11-25-ea-ps4-games-cost-an-eye-watering-63-from-playstation-store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Tak to se dá sdílet mezi 2 lidi, ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 A cekal nekdo neco jinyho? Kdyz po 4 letech co vyslo gta 4 za nej chteli 1500?.... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Já jsem to zrušil a objednal u JRC, dobrých 600Kč ušetřených :DHra vypadala super i na ps3, chci to vidět na ps4. Každá kačka dobrá, jen ti to přijde až v lednu 2014, první várka už je rozebrana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poxes Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 myslíte že je ještě šance když si PS 4 objednám dnes nebo zítra v nějakém obchodě že mě dojde do vánoc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 Těžko říct, já si myslím že ne, ale někdo tu psal jestli se nepletu, že Mironet nebo někdo podobnej má mýt 1000ks konzolí ze zahraničí tak možná tam je šance, ale teď nevím jestli šlo o PS4 nebo X1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek4573 Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 Mironet má ♥♥♥♥♥ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 Takže šance už asi není:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 Mironet to potentil! Odeslano ze Sony Xperia Mini Pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 ty předražený digitální hry si můžou strčit do pr.dele, vemena. sdílení už bude taky v celku na h.ovno, takže s digitální distribucí jsem zřejmě skončil dřív než si koupím PS4, těch ušetřenejch 100 ojro na nákupu HW si sony vezme z her, které budou dražší než na XO. se.ru na ně a budu holt dál nakupovat v bazaru aukro. Vadné mechaniky u XboxOne Srovnání velikosti XO a PS4 - tvl, PS4ka je docela malá, já měl za to, že jsou konzole podobně velké:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 Este si nedal nejakej link na vadny vetracky, coz byl taky problem vetsinou u kusu z Day1 edice Xbone. Rozhodne by se na to, zejmena v PS4 sekci, nemelo zapominat. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 Este si nedal nejakej link na vadny vetracky, coz byl taky problem vetsinou u kusu z Day1 edice Xbone. Rozhodne by se na to, zejmena v PS4 sekci, nemelo zapominat. :) ten jsem já nečet, tak ho nahoď ty v rámci vyvážených informací...když už se tu do PS4 se.rou MS agenti:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 Každá konzole má něco a vždycky se najde vadnej kus...JOKE, když vidím tvůj obrázek se zeleným baretem a kvérem , tak jsi jasnej agent PS4:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 :-) :-) :-) :-) Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 nechce se mi to hledat, ale vim, ze se ty problemy objevily u nekterych konzoli, po vetsinou, z Day1 edice (cerna baleni). MS reaguje bleskurychle a nabizi jako omluvu stazeni vybrane hry pro hrace, kteri meli nejakky HW problem se svou konzoli. To mi prijde docela ferova nabidka. http://gamingbolt.com/microsoft-offering-free-digital-game-for-faulty-xbox-one-consoles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 tak jelikoz se jedna o stazeni startovnich titulu, tak je tovic jak ferova nabidka. Sony by v tomhle urco "vysla" hracum vstric v tom, ze by jim nabidla ke stazeni nejakej urousanej PS3 indie titul :D Protoze maj na PS4 jen 18doalru profit, tak by si nemohli dovolit nabizet startovni tituly na PS4 :D:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 (upraveno) Každá konzole má něco a vždycky se najde vadnej kus...JOKE, když vidím tvůj obrázek se zeleným baretem a kvérem , tak jsi jasnej agent PS4:cheesygrin: si piš, bro:) od 95 hraju na stejšnech, všechny komponenty mám od Sony (a že jich není málo a hlavně VŠECHNY fungují dodnes a to je přes 25 let!!!) na PC jsem naposledy hrál Tetris, Wolfstein 3D a Descenta a MS nesnášim od doby, kdy sviňsky zlikvidoval NetScape a vydal Win95, kapišto?! EDIT: MS odposlouchává soukromé Skype hovory na XO a banuje za sprostá slova:cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Upraveno Listopad 26, 2013 uživatelem Readdy_B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 Chci se zeptat,jak to teda bude s tema headsetama? Kdyz si koupim sluchatka s mikrofonem Koss - pujdou mi tam? Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 Tak jrstli bude i na PS4 tak už nemám žádné dilema...uvidíme...http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=phil-spencer-chce-novy-gears-of-war-nemuze-zarucit-xbox-exkluzivitu-177566 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 tak pokud to bude klasickej čtyřpólový jack, tak to asi pojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ElvisLevis Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 Potěšující správa pro všechny co se těší na PS4, přišla my dnes dopoledne na FB fotka od největšího prodejce v Rakousku gamesonly.at že už k nim dorazila konzole PS4 a 29.11 budou posílat těm co si u nich tuto konzoli před objednali. Pěkná hromada :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 Nechce mi někdo koupit PS4? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.