th0ca Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 ja ti ho klidne koupim... domluvime se na cene, rekneme za 20000,- ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 A co takhle jako dárek? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 Sakra jedu si do Rakouska :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 2 Knabo: já ti střelím za 13k, 7k sleva, to jde, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 Zajímá mě, proč v CZ bude PS4 až 13.12, když oficiální launch pro Evropu je 29.11? Jo, vlastně my nejsme Evropa...AHA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 2 Knabo: já ti střelím za 13k, 7k sleva, to jde, ne? :D to je teda dobrá pdel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 Zajímá mě, proč v CZ bude PS4 až 13.12, když oficiální launch pro Evropu je 29.11? Jo, vlastně my nejsme Evropa...AHA Tak na Čr každej se*e. :) Pořád lepší to mít doma o 14 dní později než o několik měsíců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 Jo jenže já se teď bojím, aby na mě vyšlo, protože obchod, kde to mám objednané neví kolik mu přijde kusů. Tak jsem pro jistotu udělal ještě předobjednávku v dalším obchodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 Pokud to udělala většina lidí jako ty (objednali v několika obchodech najednou), tak to skončí tak že se bude válet ve skladech xxx volných kusů. Takže bych zatím nezoufal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 O to bych se nebál, pokud bude zájem, tak se po těch kusech hned zapráší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 To těžko, po každém volném kusu skočí hned 100 lidí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 Tak takto se opravuje konzole u konkurence, Amerika země neomezených možností:cheesygrin: http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=xbox-one-s-poskozenou-mechanikou-staci-poplacat-a-je-opraveno-177570 A u těch komentářum se fakt směju...hlavně že máte xboxu vyhrožovat že ho vyměníte za PS4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ElvisLevis Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 (upraveno) kdyby tak šli opravit všechny neduhy u obou konzolí, tak by to nemělo chybu 8) Upraveno Listopad 26, 2013 uživatelem ElvisLevis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rekwon1 Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 (upraveno) ty předražený digitální hry si můžou strčit do pr.dele, vemena. sdílení už bude taky v celku na h.ovno, takže s digitální distribucí jsem zřejmě skončil dřív než si koupím PS4, těch ušetřenejch 100 ojro na nákupu HW si sony vezme z her, které budou dražší než na XO. se.ru na ně a budu holt dál nakupovat v bazaru aukro.Vadné mechaniky u XboxOne Srovnání velikosti XO a PS4 - tvl, PS4ka je docela malá, já měl za to, že jsou konzole podobně velké:) Nevím jak je to s cenou her od Sony u digitální distribuce, ale u her na Blue-ray jsou hry od Sony o 200kč levnější než od vývojářů co pod Sony nejsou ...EA Games,Ubisoft,Blizzard atp. ty jsou předražený ,ale s tím Sony nic neudělá... Upraveno Listopad 26, 2013 uživatelem Rekwon1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 tak přístál mě na mailu školicí program pro prodavače ps4 tak zkuste pokud vam byť jen ze zvědavosti tyto informace k něčemu budou :) http://share-rapid.com/stahuj/et8972m0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 Rowane můžeš to hodit na uloz.to? :D Mě se nechce registrovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 taky se hlasim o ulozto:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaewooJr. Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 Na ulož.to mi to nechápu proč nešlo hodit. Tak aspoň tady.. :P http://leteckaposta.cz/945412679 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 (upraveno) dal jsem si ten kvíz, vypadá to, že komukoliv teď můžu střelit PS4 a podělit se o ty PR kecy se zákazníkem Upraveno Listopad 26, 2013 uživatelem spoock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 tož snad jsem udělal aspon někomu radost v tomto nekonečném čekání :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 mě ne vypadá to že z upgrade programu vypadlo watch dogs :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 Nevím jak je to s cenou her od Sony u digitální distribuce, ale u her na Blue-ray jsou hry od Sony o 200kč levnější než od vývojářů co pod Sony nejsou ...EA Games,Ubisoft,Blizzard atp. ty jsou předražený ,ale s tím Sony nic neudělá... nj sony s tim nic neudela, ale co se tyce digitalni dstribuce, tak MS ma ty stejne hry radove o 15% levnejsi. ale tak hlavne, ze Sony prida jednou za cas nejakou tu Indie hru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 Ale jestli se nepletu tak na xku nikdy neslo sdílet ;) Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 nj sony s tim nic neudela, ale co se tyce digitalni dstribuce, tak MS ma ty stejne hry radove o 15% levnejsi. ale tak hlavne, ze Sony prida jednou za cas nejakou tu Indie hru :D holt hry ve FullHD a 60FPS jsou dražší než current-gen v 720p a 20FPS:cheesygrin: ale nevadí mi, když přidávají do PS+ indie hry typu AC3, FC3, RDR, Batman AC, Mass Effect 3, Mafia 2, LBP 1+2+Karting, Infamous 1+2, Hitman, Crysis 2, BF3, Bioshock 2, Demons Souls, RE5, Borderlands, Saints Row 2+3, MGS Rising, Remember Me, Just Cause 2, DS2, XCOM, Sleeping Dogs, Bulletstorm, LOTR WofN, Ratchet, Spec Ops, Mortal Kombat, Dragons Dogma, Vanquish atd. atd. atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 jj, pravda. side by side video z BF4 bylo presnou ukazkou jak to s tema frameratama je :) pri blind testu bys nepoznal, ktery video je z ktere konzole, tak nemachruj. :D jasny no, kdyz neni dost novych her, tak je potreba servirovat stare flaky. nekomu to staci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.