pozitro Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 (upraveno) jj, pravda. side by side video z BF4 bylo presnou ukazkou jak to s tema frameratama je :) pri blind testu bys nepoznal, ktery video je z ktere konzole, tak nemachruj. :D jasny no, kdyz neni dost novych her, tak je potreba servirovat stare flaky. nekomu to staci. Ty jsi řádný deme.t... Dostaneš argument, který totálně popře tvoje tvrzení, tak pokračuješ s nesmyslama... Místo toho, aby jsi psal nesmysly na PS4 sekci, si jdi vychvalovat XO do své sekce. Upraveno Listopad 27, 2013 uživatelem aRMy-K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 proc mas pocit,ze PS4 hanim a Xbox One vychvaluju?? Vsak jsem predtim psal, ze vyjma chyb s mechanikama, byly i problemy s vetrackem. Pochvalim co si chvalu zaslouzi, zkritizuju co si dle MEHO NAZORU kritiku zaslouzi. Nejsme tady v kostele a neresime viru, ale bavime se snad o elektronice, a k ty muze rict nazor kazdej ne? bylo zmineno, ze Sony digitalni distribuce je drazsi nez to stejne u MS. to je fakt, nikoliv muj vymysl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 Jj dnes o tom psali na Eurogameru.Napr.kazdy DLC balicek k Battlefieldu bude o 150 kc drazsi...no aspon vime proc cena ps4 je tak nizko :-) :-) :-) Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 proc mas pocit,ze PS4 hanim a Xbox One vychvaluju?? Vsak jsem predtim psal, ze vyjma chyb s mechanikama, byly i problemy s vetrackem. Pochvalim co si chvalu zaslouzi, zkritizuju co si dle MEHO NAZORU kritiku zaslouzi. Nejsme tady v kostele a neresime viru, ale bavime se snad o elektronice, a k ty muze rict nazor kazdej ne?bylo zmineno, ze Sony digitalni distribuce je drazsi nez to stejne u MS. to je fakt, nikoliv muj vymysl... Jak jsi si mohl přečíst, tak jsem se vůbec nebavil o tom, že jsou PS4 hry dražší... Ty jsi se tu začal ohánět nerozeznatelným frameratem a tim, že na PS+ jsou jen indi hry následně, po upřesněn,že tomu tak není, jsi označil jedny z nejlepších her této generace za staré fláky. To už zavání zoufalstvím ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 Opět se opakuji ale ano na psn jsou dražší ale máme tu sdílení a na tu cenu se prostě MS nedostane navíc tu bylo většinu času sdílení pěti uživateli a to jen pro příklad jsem bf3 kupoval za nějakých 392,- a kolem druhé hrál....když byl launch o půlnoci....a hry na plus uctu jsou také jinde...vim MS slíbilo také za live hry zdarma ale co si vybrala na začátek? Ac2? To je k smíchu... Prepinam můžeš me zkusit přesvědčit... Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 (upraveno) "Zpráva byla smazána, protože nepatřila do tohoto tématu" Upraveno Listopad 27, 2013 uživatelem Knabo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 Já nevím jak vy, ale já nemám vůbec potřebu lozit někam na xbox stránky, fora aj. a tam strašně "♥♥♥♥vat" na Xbox, anebo se hádat někde v sekci "PS4 nebo XBOX ?" to je ke zkurvenému pláči. Každý ať si kupuje co chce. Hoši taky už odpočítáváte dny? Co si zahrajete první? Budete hrát BF4? Ptám se zdali tady najde věrné spolubojovníky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 Já budu tedy jako první hrát FIFU14!!!! Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 Croft :Jeden spolubojovnik se hlasi :-) dneska mi prisel poštou :-) Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turok1468625206 Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 Já ho budu taky hrát,mám ho na PS3 a hned jak dorazí PS4, tak ho sosnu a jede se. Odesláno z mého LG G2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaewooJr. Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 Objednával někdo z http://www.panea.cz/ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 Objednával někdo z http://www.panea.cz/ ? Ja. Ale uz jsem objednávku zrušil, jelikoz komunikace na ♥♥♥♥♥ a ještě k tomu ani neví, kolik jim přijde PS4. Ani poradí objednávek neví, takze ja jsem si vsadil na jistotu u XZONE, nehodlám se hádat pak se Slováky, ze mi to nedodali. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 Ja. Ale uz jsem objednávku zrušil, jelikoz komunikace na ♥♥♥♥♥ a ještě k tomu ani neví, kolik jim přijde PS4. Ani poradí objednávek neví, takze ja jsem si vsadil na jistotu u XZONE, nehodlám se hádat pak se Slováky, ze mi to nedodali. Sent from my iPhone using Tapatalk Pokud jsi si to objednal u XZONE tak to budeš mít až v polovině ledna 2014. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 Pokud jsi si to objednal u XZONE tak to budeš mít až v polovině ledna 2014. Nebudu. Predobjednavku tam mam uz od května, takze jsem v první vlně, dneska jsem tam pro jistotu ještě volal a 13.12 to mam na Vinohradech. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 Nebudu. Predobjednavku tam mam uz od května, takze jsem v první vlně, dneska jsem tam pro jistotu ještě volal a 13.12 to mam na Vinohradech.Sent from my iPhone using Tapatalk Tak to jo, já jen že jsi tady vypisoval že potřebuješ sehnat konzoli do vánoc a zkoušel si různý shopy, chápal jsem z toho že jsi ještě nikde neobjednával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 Tak to jo, já jen že jsi tady vypisoval že potřebuješ sehnat konzoli do vánoc a zkoušel si různý shopy, chápal jsem z toho že jsi ještě nikde neobjednával. Ne, to asi bylo spatne pochopeno. Ja jsem zkoušel totiz konzoli sehnat levněji než za 12 000,- jelikoz u Xzone si musíš vzít ovladač nebo hru Knack, což mi přišlo zbytečné, kdyz ani jedno nechci, ale zacal jsem jednat pozde a všude uz to bylo vyprodáno a tam kde ne, tak buď nevěděli počet kusu, takze hra na náhodu a nebo se ten obchod zdál jako docela neduverihodny jako například panea.cz. Snad ten ovladač střelim :D Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaewooJr. Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 Tak dneska jsem jim do Panea psal (objednával jsem včera) chtěla po mě číslo objednávky a řekla mi že se to 1. vlny dostanu. Tak snad jo. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 Ne, to asi bylo spatne pochopeno. Ja jsem zkoušel totiz konzoli sehnat levněji než za 12 000,- jelikoz u Xzone si musíš vzít ovladač nebo hru Knack, což mi přišlo zbytečné, kdyz ani jedno nechci, ale zacal jsem jednat pozde a všude uz to bylo vyprodáno a tam kde ne, tak buď nevěděli počet kusu, takze hra na náhodu a nebo se ten obchod zdál jako docela neduverihodny jako například panea.cz. Snad ten ovladač střelim :DSent from my iPhone using Tapatalk Ok tak to už chápu. Já když jsem objednával u JRC bungl s KZ:shadowfall tak takovej ♥♥♥♥♥ní požadavek neměli, jen po mě chtěli zaplatit celou konzoli dopředu:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 Jo četl jsem. Ted me to mrzí, ze jsem to nevzal na JRC, mam pobočku totiz hned vedle baráku. Ale v te době pro me bylo Xzone jasnou volbou i třeba tím, ze cena byla 9999,-. Nečekal jsem, ze Xzone přijde s takovým hovnem. Kdyby alespoň řekli jakoukoliv hru, tak bych bral fifu, kterou stejne kupuju a měl bych to v ceně, ale hru Knack fakt nechci a druhy ovladač zatím fakt nepotřebuji. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaewooJr. Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 Mike55 : Pak bych od Tebe ovladač koupil když tak. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 Mike55 : Pak bych od Tebe ovladač koupil když tak. :D No, ja jim taky psal i volal a řekli mi, ze se taky vlezu do první vlny, ale kdyz jsem se ptal jestli to budou mit pokryté, tak mi řekla, ze nemá informace od dodavatele o počtu kusu, čímž si vlastně nabehla a protirecila si. Další věc co me zarazila, byla cena 9790, což nemá fakt zádný obchod a pak jsem četl recenze obchodu na heurece a lidi psali, ze komunikace a doprava stoji za ♥♥♥♥♥, ze nenapisou kdy to poslali a taky ze nechodí faktury. Nechci ani vědet co bych dělal, kdyby se něco posralo a ja to chtěl reklamovat, kdyz firma v Česku zastoupena neni a musel bych to řešit s Bratislavou. Jinak ovladač uz jsem dal do nabídky, mam tady tema v bazaru v PS4 sekci, tak se kukni. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 A pouštět si to můžu na prstu :wohow::wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 :D přesně tak to budu mit příští tyden s Fifou 14 az mi přijde poštou :D Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 Ja Fifu budu kupovat spolu s konzolí... no a pak se uvidí.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 Tak to dame match hned na launchi :D moje id: MikeyCz Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.