Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Četl jsem ty recenze na ten obchod Panea a nic moc, radši jsem objednávku stornoval. Myslíte že je ještě možnost sehnat někde PS4 (13.12 ) ? Psal jsem do eMart a tam mi řekli že bych se opět do 1. várky vlezl, ale na Heurece zase psali že si obchod vymýšlel jak mají všechno na skladě a pak skutek utek.. Přemýšlel jsem třeba u Mall nebo u CZC, co myslíte? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Četl jsem ty recenze na ten obchod Panea a nic moc, radši jsem objednávku stornoval. Myslíte že je ještě možnost sehnat někde PS4 (13.12 ) ? Psal jsem do eMart a tam mi řekli že bych se opět do 1. várky vlezl, ale na Heurece zase psali že si obchod vymýšlel jak mají všechno na skladě a pak skutek utek.. Přemýšlel jsem třeba u Mall nebo u CZC, co myslíte? :)

Pokud nemáš jinde preobjednavku, tak sis to tam měl nechat, alespoň něco. Ja měl i na czc a tam neví kolik přijde kusu ale pry registrují uz 500 lidi, takze tam se nevlezes. Ostatní obchody jsem moc nezkoušel. Ja si myslím, ze nejlepší bude počkat na 16.12 az obchody daji skladem konzole, které si třeba někdo nevyzvedl. Ted uz je to s predobjednavkami marne.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Já osobně si myslím , že už šance jak to sehnat do vánoc není , každej méně známej a prověřenej shop v ČR nebo SK tam nasere informace , aby přitáhnul potenciální zákazníky a přitom jsou to jen obyčejní překupníci. Jedinou možnost vidím si udělat vílet do D nebo A.

Odkaz ke komentáři

tak mi je to jedno, já pirátit na ps4 nehodlám, pořád řešit ty a ty problémy s firmwarem, připojením, jeden z důvodů proč nehraju na PC, protože jsem se zbavil problémů, které musím řešit, zrovna včera jsem si na PC ze Steamu koupil Skyrim, super hra, ale chcu to hrát na 30fps, ale mód FPS limiter má problémy s ATI a nastavením v-sync, takže to způsobuje tearing v obraze, děs, ale je to věc navíc, rozhodně si tuhle hru víc užiju na obstarožním PC, než PS3, navíc sleva :D

Odkaz ke komentáři

tak mi je to jedno, já pirátit na ps4 nehodlám, pořád řešit ty a ty problémy s firmwarem, připojením, jeden z důvodů proč nehraju na PC, protože jsem se zbavil problémů, které musím řešit, zrovna včera jsem si na PC ze Steamu koupil Skyrim, super hra, ale chcu to hrát na 30fps, ale mód FPS limiter má problémy s ATI a nastavením v-sync, takže to způsobuje tearing v obraze, děs, ale je to věc navíc, rozhodně si tuhle hru víc užiju na obstarožním PC, než PS3, navíc sleva :D

Jo steam to je strašná výhoda PC. Tak levně PS hry nikdy nesezenem, jako kdyz jsou na steamu akce. Taky ted delší dobu uz vycházejí Humble Bundly, což je uplne masakr. Mohli by něco takoveho dělat na PS4.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

- třeba se to časem zlomí, občas bývají na PSN i dobré akce, sice ne s tak razantní cenovou politikou, ale je to tam

koukám, že IGN si dala více na čas s rozborem, než Polygon, hodnocení X1 7,8 vs. PS4 8,2, což je ve výsledku opačný poměr, ale pořádně se ani jedna nedá oznámkovat, jednak pro své zaměření, jednak pro své porodní bolesti

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu