Croft Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 Hoši to je super, snad toho 13. to bude (btw. je to pátek 13.náctého :D ) potom to rozjedem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaewooJr. Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 Četl jsem ty recenze na ten obchod Panea a nic moc, radši jsem objednávku stornoval. Myslíte že je ještě možnost sehnat někde PS4 (13.12 ) ? Psal jsem do eMart a tam mi řekli že bych se opět do 1. várky vlezl, ale na Heurece zase psali že si obchod vymýšlel jak mají všechno na skladě a pak skutek utek.. Přemýšlel jsem třeba u Mall nebo u CZC, co myslíte? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 Jelikoz uz mam FIFU14 na PS3, tak zaplatim za prevod na next gen FIFU14 jen 10$. Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 Četl jsem ty recenze na ten obchod Panea a nic moc, radši jsem objednávku stornoval. Myslíte že je ještě možnost sehnat někde PS4 (13.12 ) ? Psal jsem do eMart a tam mi řekli že bych se opět do 1. várky vlezl, ale na Heurece zase psali že si obchod vymýšlel jak mají všechno na skladě a pak skutek utek.. Přemýšlel jsem třeba u Mall nebo u CZC, co myslíte? :) Pokud nemáš jinde preobjednavku, tak sis to tam měl nechat, alespoň něco. Ja měl i na czc a tam neví kolik přijde kusu ale pry registrují uz 500 lidi, takze tam se nevlezes. Ostatní obchody jsem moc nezkoušel. Ja si myslím, ze nejlepší bude počkat na 16.12 az obchody daji skladem konzole, které si třeba někdo nevyzvedl. Ted uz je to s predobjednavkami marne. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaewooJr. Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 Ale co kdyby se mi s PS4 něco stalo... Pak bych musel posílat až na slovensko nebo kdo ví kde a to fakt nechci. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 A co zkusit nějaký speciálky přímo Sony? Tam by mohli příp.vědět na které jiné pobočce by jeste mohli mít volné kusy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 Vim, ze na snycentrum.cz je ještě volných par kusu konzoli s Shadow Fall. Ale zase jsou to Slováci. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 Já osobně si myslím , že už šance jak to sehnat do vánoc není , každej méně známej a prověřenej shop v ČR nebo SK tam nasere informace , aby přitáhnul potenciální zákazníky a přitom jsou to jen obyčejní překupníci. Jedinou možnost vidím si udělat vílet do D nebo A. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 Proto jsem v den spusteni objednávek objednaval u ElviaPro,bylo mi jasny ze bude mit asi nejvic volnych kusu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 Ochrana XBone "prolomena"? http://www.hrej.cz/novinky/2013/11/27/xbox-one-prohrava-bitvu-s-piraty-31752/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 Ochrana XBone "prolomena"?http://www.hrej.cz/novinky/2013/11/27/xbox-one-prohrava-bitvu-s-piraty-31752/ Tak to je smutný...:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 Podle me meli ochranu provazanou prave s neustalym pripojenim na live,a kdyz to padlo tak to byla jen otazka casu...No uvidime jak dlouho vydrzi ps4.... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 onefootman: Doufejme, že napořád :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 tak mi je to jedno, já pirátit na ps4 nehodlám, pořád řešit ty a ty problémy s firmwarem, připojením, jeden z důvodů proč nehraju na PC, protože jsem se zbavil problémů, které musím řešit, zrovna včera jsem si na PC ze Steamu koupil Skyrim, super hra, ale chcu to hrát na 30fps, ale mód FPS limiter má problémy s ATI a nastavením v-sync, takže to způsobuje tearing v obraze, děs, ale je to věc navíc, rozhodně si tuhle hru víc užiju na obstarožním PC, než PS3, navíc sleva :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 tak mi je to jedno, já pirátit na ps4 nehodlám, pořád řešit ty a ty problémy s firmwarem, připojením, jeden z důvodů proč nehraju na PC, protože jsem se zbavil problémů, které musím řešit, zrovna včera jsem si na PC ze Steamu koupil Skyrim, super hra, ale chcu to hrát na 30fps, ale mód FPS limiter má problémy s ATI a nastavením v-sync, takže to způsobuje tearing v obraze, děs, ale je to věc navíc, rozhodně si tuhle hru víc užiju na obstarožním PC, než PS3, navíc sleva :D Jo steam to je strašná výhoda PC. Tak levně PS hry nikdy nesezenem, jako kdyz jsou na steamu akce. Taky ted delší dobu uz vycházejí Humble Bundly, což je uplne masakr. Mohli by něco takoveho dělat na PS4. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 - třeba se to časem zlomí, občas bývají na PSN i dobré akce, sice ne s tak razantní cenovou politikou, ale je to tam koukám, že IGN si dala více na čas s rozborem, než Polygon, hodnocení X1 7,8 vs. PS4 8,2, což je ve výsledku opačný poměr, ale pořádně se ani jedna nedá oznámkovat, jednak pro své zaměření, jednak pro své porodní bolesti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 No ja jsem zvedavej na Steam box...ceny,hry ale hl.se mi libi moznost upgradu....aby Steam box neutrel ps4 i xko :-D Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 nemyslím si. jelikož hry s ps4 ani s xone si tam nezhras. a kdo ma pc tak to nepotřebuje. Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 2 weeks guys. Greatnest awaits! Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 To bude dlouhych 14 dnu :-D Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 To bude dlouhych 14 dnu :-DOdesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk :wohow:snad to uteče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 Neverim tomu :-D bylo by fajn kdyby udelali nejakej pulnocni prodej ,nebo tak....jeste k tomu pívo a buřta a nemelo by to chybu :-D Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 Pulnocni prodej konzoli u nas jsem ještě nezažil :D Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 Ja taky ne :-) ale bylo by to fajn Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 Půlnoční prodej byl jak u ps2 tak u ps3 ;) Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.