Mike55 Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 Tak o tom vůbec nevím, asi mi to uniklo :D Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 Půlnoční prodej byl jak u ps2 tak u ps3 ;)Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk A nepamatujes si jak dlouho dopredu to oznamovali? Ze by byla jeste sance? Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 Ty tak to nevím ale bez šance, jedine zavolat do Sony prodejny v praze Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 stát venku v těch mrazech? blázni, nadšenci :) já bych šel, ale musela by to být nějaká show jako ta v USA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 stát venku v těch mrazech? blázni, nadšenci :)já bych šel, ale musela by to být nějaká show jako ta v USA Co takhle souboj Rychtář + Syn proti Macurovi v kleci. To by byla dobrý show ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 To uz byvrovnou mohla byt soutez,strelba na cil.Ivetce mezi oci a mezi nohy a dostanes tricko s logem PS... :-D Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 :D Rychtář vs Macura :D si zabil. Uz vidím ty plakáty od Sony :D Ivetka ft. Rychtář vs Macura :D Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 Neobjednaval nekdo tady z fora z ciziny? Zitra se zacina ofiko prodavat ne? Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 Začíná, ale stejne to budou mit az příští tyden, než to přijde. Ale jsem zvedavy, kdo bude mit jako první z fora doma PS4 :D Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 No to ja prave taky :-D a kdo sem nahodi prvni foto..... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 A taky jestli se potvrdi Japonsko jako vyrobce pro Evropu .... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 Až tu někdo da fotku, přesná reakce http://davidtennantssideburns.tumblr.com/post/3200234138/oh-so-angry :D Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaewooJr. Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 Teď mi volala z Panea.cz a že dostali zprávu od dodavatele a PS4 jim dojdou 13.12 takže 16.12 u mě. :) A FIFA 14 už zítra. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rekwon1 Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 CZC Praha 4 Háje má na showroomu PS4,můžete si jít zahrát FIFU 14 a údajně i alza v Holešovicích http://www.czc.cz/prijdte-si-vyzkouset-playstation-4-uz-dnes/clanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rekwon1 Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 Mě dnes volaly z kasa.cz že konzoli bych měl mít 16.12 ale že bude o 300kč dražší jestli mi to nevadí ,tak uvidím kdo se z prodejců ozve první že si jí můžu vyzvednout ,tak tam jí koupím. Jinak už mám od včerejška doma NFS :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 Teď mi volala z Panea.cz a že dostali zprávu od dodavatele a PS4 jim dojdou 13.12 takže 16.12 u mě. :) A FIFA 14 už zítra. :D Az to fakt dojde a potvrdis to, tak potom budu litovat, ale do te doby na ty Slováky seru :D Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 Tady máte kluci live z německa http://stream.4theplayers.de/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 Tak mě zatím z JRC nic nevolali, ale počítám s tím že toho 13.12. taky stále platí...a doufám že se cena nezmění, to by mě nasralo...:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 To uz se urcite nezmeni...taky pocitam s 13 ctym....to bych vrazdil kdyby to protahli Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 To uz se urcite nezmeni...taky pocitam s 13 ctym....to bych vrazdil kdyby to protahliOdesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Taky máš objednáno u JRC??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 Já mám taky objednáno u JRC, pokud máš objednávku zaplacenou předem tak bych neměl strach. Zkus se podívat na detail objednávky v uživatelském panelu, já tam mám třeba napsáno Stav objednávky: Aktivní a to jsem přímo volal do JRC a byla mi první vlna potvrzena. Je pravda že mám objednáno od června.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 Taky máš objednáno u JRC??? Ja ne,ja primo u Sony...ale myslim si ze uz je pozde na to menit datum.To by je lidi ukamenovali Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 Hlavne neni proc měnit. Konzole tady 11-12 přivezou dodavatele, což znamená ze by to mohli protáhnout jen obchody a to nevím proc by dělali, kdyz z toho budou mit brutální tržby. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 Nevíte kdy má vyjít ten Witcher 3 na PS4 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 Já mám taky objednáno u JRC, pokud máš objednávku zaplacenou předem tak bych neměl strach. Zkus se podívat na detail objednávky v uživatelském panelu, já tam mám třeba napsáno Stav objednávky: Aktivní a to jsem přímo volal do JRC a byla mi první vlna potvrzena. Je pravda že mám objednáno od června.... Já jsem objednal a zaplatil teda až 19.11. Ale v JRC mě aspoň 3x ubezpečovali že budu v první várce. Potvrzení o zaplacení už pěkně vozím v autěB-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.