Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

No jak to tak vypada tak na Vinohradech je docela prázdno... Jinak jak to nejvíc zakecat, jsou k smíchu, objednávku již dávno mají a dokonce zaplacenou a budou mi cpát do hlavy takove howna

,,Dobrý den,

konzole ještě zakoupené nebyly ani námi od našeho dodavatele, ani Vámi jako konečným zákazníkem, jsme tedy nuceni reagovat na aktuální kurz české koruny."

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zbytecne komplikovany...Napr.dam peknej gol ve Fife,dam share button a hned to postnu na stranku fb a lidi to muzou okomentovat atd....a ne jit ke kompu,zadavat adresu,kopirovat pak na forum atd..takhle je to rychlejsi i pohodlnejsi...

Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Zbytecne komplikovany...Napr.dam peknej gol ve Fife,dam share button a hned to postnu na stranku fb a lidi to muzou okomentovat atd....a ne jit ke kompu,zadavat adresu,kopirovat pak na forum atd..takhle je to rychlejsi i pohodlnejsi...

Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk

tak jestli to jde, tak ten web založ, nahoď odkaz a já se přidám

Odkaz ke komentáři

mám dojem, že to každého bude bavit chvilku, osobně nejsem zase takový extrémista, že bych musel sdílet každou sračku, ale líbilo by se mi sharovat nějaké zábavné glitche, popř. rád sdílím screenshoty svých hrdinů z RPGček, apod. (viz.: https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos-ash2/535461_624472067568171_1065949968_n.jpg)

Upraveno uživatelem spoock
Odkaz ke komentáři

jj tak jiste, ale kdyz treba vzpomenu IGN na youtube, byla doba, kdy tam byly ty jejich porady s krasavicema, a nejaky zajimavosti, a ted tam s*rou jednu jebku za druhou, atp. Tak toho se bojim nejvic , ale nyni to na youtube nejde uploadovat ze? A doufam, ze ani nepujde, pak bude relativne klid .

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu