Mike55 Odesláno Listopad 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2013 No jak to tak vypada tak na Vinohradech je docela prázdno... Jinak jak to nejvíc zakecat, jsou k smíchu, objednávku již dávno mají a dokonce zaplacenou a budou mi cpát do hlavy takove howna ,,Dobrý den, konzole ještě zakoupené nebyly ani námi od našeho dodavatele, ani Vámi jako konečným zákazníkem, jsme tedy nuceni reagovat na aktuální kurz české koruny." Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2013 Tak me napadlo,kdyz pujde posilat z konzole videa na fb,co zalozit nejakou FB stranku tady pro lidi z fora a posilat tam videa,uspechy atd ?? Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2013 nebude lepší založit tady téma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2013 No a jak to tam z konzole posles? Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2013 najdeš si to na twichi nebo na té druhé sajtě a dáš tu odkaz, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2013 Zbytecne komplikovany...Napr.dam peknej gol ve Fife,dam share button a hned to postnu na stranku fb a lidi to muzou okomentovat atd....a ne jit ke kompu,zadavat adresu,kopirovat pak na forum atd..takhle je to rychlejsi i pohodlnejsi... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2013 Tak jinak euronics ma ps4 na centrálním skladě a na prodejnách budou az toho 13.12.a počet by mel byt 70ks což me přijde jako blbost Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2013 Zbytecne komplikovany...Napr.dam peknej gol ve Fife,dam share button a hned to postnu na stranku fb a lidi to muzou okomentovat atd....a ne jit ke kompu,zadavat adresu,kopirovat pak na forum atd..takhle je to rychlejsi i pohodlnejsi...Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk tak jestli to jde, tak ten web založ, nahoď odkaz a já se přidám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2013 A toho jsem se bal :-D :-D :-D ..... Ja se taky pridam nechce to nekdo zalozit ?? Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2013 měl by to založit ten, který přišel s myšlenkou, vždyť to je za chvilku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2013 :-D asi jo,mas pravdu.Tak ja se na to vecer kdyztak kouknu.Ted jsem v praci.... Jinak nejaky napady k.ty strance? Vzhled,restrikce atd.... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2013 něco vytvoř, doladit se to může pak, spíše aby bylo jasno, čím se ta stránka zabývá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2013 Ok Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Listopad 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2013 Ještě ani nemáte dualschock 4 s tlačítkem "share" a už by jste něco sdíleli? Vy jste pacienti!!! :-D Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2013 ajajaj, to zas budou vsude sami pi**+-/* protoze si kazdej bude muset nahrat to jakej je uberskiller :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2013 (upraveno) mám dojem, že to každého bude bavit chvilku, osobně nejsem zase takový extrémista, že bych musel sdílet každou sračku, ale líbilo by se mi sharovat nějaké zábavné glitche, popř. rád sdílím screenshoty svých hrdinů z RPGček, apod. (viz.: https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos-ash2/535461_624472067568171_1065949968_n.jpg) Upraveno Listopad 29, 2013 uživatelem spoock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaewooJr. Odesláno Listopad 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2013 Teď už jenom počkat na PS4 :3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2013 Ale to uz je na lidech...jasne muze tam byt od jednoho cloveka 10 videí za pul hodky a budou o nicem...a nebo taky veci nad kteryma pokyves hlavou a reknes ze to je fakt dobry Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Listopad 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2013 Potom sem napiš tu stránku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2013 jj tak jiste, ale kdyz treba vzpomenu IGN na youtube, byla doba, kdy tam byly ty jejich porady s krasavicema, a nejaky zajimavosti, a ted tam s*rou jednu jebku za druhou, atp. Tak toho se bojim nejvic , ale nyni to na youtube nejde uploadovat ze? A doufam, ze ani nepujde, pak bude relativne klid . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Listopad 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2013 JRC: skok ceny z 12.999 Kč na 13.790 Kč :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Listopad 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2013 Jojo to je u bundle PS4+2x dual+ kamera+ hra Nová doporučená cena od Sony je 13490, JRC zdražilo na 13790, takže ještě 300 kč si přidali. Jestli mi to zavolají, tak nevím co jim na to řeknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Listopad 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2013 Rozhodně vám zavolají nebo napíšou. A budou se jako všichni vymlouvat, že konzole budou platit teprve až teď :D nějaká náhoda ne, že čekají tak dlouho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Listopad 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2013 Ale mě by neštvalo zaplatit o těch 500 víc, co to zvedla Sony, ale štvou mě ty další 300 kč, co si ještě přidala samotná JRC, prostě na té situaci chce vydělat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2013 Tak můžeš vyjednávat o slevě, já to určitě zkusím, protože se mi ten přístup nelíbí. Pokud se mi nepovede, tak si samozřejmě konzoli vezmu i tak...ale až potom co to projedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.