Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Tak na Gamehouse taky ceny na nic.

Var.1: PS4 500GB + Knack

12.099,-

Var.2: PS4 500GB + Knack + Dualshock 4

13.399,-

Var.3: PS4 500GB + Knack + Killzone

13.199,-

Var.4: PS4 500GB + Knack + Killzone + Dualshock 4

14.499,-

Var.5: PS4 500GB + Knack + Killzone + Dualshock 4 + Kamera

14.799,-

Tak jsem to tam zrušil a nechal si objednávku na kasa.cz kde mi dnes volali a cena je navýšená pouze o 300,- na 10700,-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U JRC je to navýšení o 500kč, což je o něco víc, že by kompenzace pro ně, že zákazníky nenutí brát další dualschock nebo hru Knack. Ale na druhou stranu jsem zaplatil celou částku předem, a to že to oni nemají zaplacené není moje chyba, nevím jak je to podle obchodního zákoníku, ale možná je to špatně. Jejich výhodou je to , že o konzoli je tak obrovský zájem, že když to nevezmu za tu zvýšenou cenu já tak bude několik další který to vezmou.

Odkaz ke komentáři

U JRC je to navýšení o 500kč, což je o něco víc, že by kompenzace pro ně, že zákazníky nenutí brát další dualschock nebo hru Knack. Ale na druhou stranu jsem zaplatil celou částku předem, a to že to oni nemají zaplacené není moje chyba, nevím jak je to podle obchodního zákoníku, ale možná je to špatně. Jejich výhodou je to , že o konzoli je tak obrovský zájem, že když to nevezmu za tu zvýšenou cenu já tak bude několik další který to vezmou.

no pokud to mate takhle tak tojo to bych byl taky nasrany, protoze toje skoro jak vydirani

Odkaz ke komentáři

njn ale 300 neni zase tak moc taky mi vovali z kasa.cz ze je navysena cena tak sem jim rekl ze pokud zajisti ze to dostanu po 13.12 tak jo jinak nane kaslu :)tak me frajer ujistil ze 14-15 ji mam doma

jj,taky jsem to podmínil tím,že to dostanu okolo toho 14-15.12

Dnes jsem ještě zjistil,že jsem tam měl objednávky na PS4 dvě,ta druhá z 13.11 a říkal,že není problém,abych měl obě, tak vypadá,že tam možná mají ještě nějaké volné: -)

Odesláno z mého LG G2

Odkaz ke komentáři

Myslíte, že když jsem to objednal z JRC tak před týdnem, tak že na mě vyjde ?

Psali, že vůbec neví, kolik bude kusů.

No pokud jsi i zaplatil tak tam určitá šance je, ale tak 40%, pokud jsi to nezaplatil jen udělal předobjednávku, tak to určitě do konce roku mít nebudeš. Stát se může ale cokoliv...každopádně , že teď zřejmě nedokáže říct nikdo kolik se kde konzolí objeví. A začínám mít pocit že i po druhé várce, která bude v Lednu 2014 se jen zapráší a bude stejnej boj jako teď. Je to jen můj názor , nejsem vizionář:-)

Odkaz ke komentáři

No pokud jsi i zaplatil tak tam určitá šance je, ale tak 40%, pokud jsi to nezaplatil jen udělal předobjednávku, tak to určitě do konce roku mít nebudeš. Stát se může ale cokoliv...každopádně , že teď zřejmě nedokáže říct nikdo kolik se kde konzolí objeví. A začínám mít pocit že i po druhé várce, která bude v Lednu 2014 se jen zapráší a bude stejnej boj jako teď. Je to jen můj názor , nejsem vizionář:-)

Stejně to kupuji jenom kvůli uncharted, počkám si až vyjde a pak to koupím v bundlu.

Ps4 kupuji jenom kvůli exkluzivitám, které vyjdou. Na ps3 jich bylo dost a snad ještě pár bude.

Odkaz ke komentáři

Stejně to kupuji jenom kvůli uncharted, počkám si až vyjde a pak to koupím v bundlu.

Ps4 kupuji jenom kvůli exkluzivitám, které vyjdou. Na ps3 jich bylo dost a snad ještě pár bude.

Tak to máš ještě tak rok čas ,to už bude konzolí všude dost ;)

Odkaz ke komentáři

Já doufám, že s výběrem PS4 vs. X1 mi pomůžou hry... Pokud na PS4 vyjde Little Big Plannet, tak do toho 100% jdu. Pokud na X1 vyjde GoW nebo Halo (FPS né strategie !) tak jdu spíše do X1, ale prý teď vývojáři GoW říkali, že nezaručují, že to bude jen na X1...Ale zatím u mě vede PS4 :) Jinak, nevíte, kde je upřesněný PS Move? Či jak se to jmenuje? :D Máma říkala že by ráda u toho cvičila a tudíž by raději X 360 ale snad sem jí to rozmluvil :D a předpokládám že bude něco podobného u X1...Jak je to tedy s PS MOve u PS4?

Odkaz ke komentáři

Zdar pařmeni :psp: potřebuji poradit ohledně TV k PS4, byla mi doporučena telka Samsung UE32EH5000 tato : http://www.dno.cz/led-televize-uhlopricka-24-32/samsung-ue32eh5000/ Prý má perfektní recenze i na zahraničních forech, že je i dost vhodná na hraní her a ta cena je i perfketní, akorát má 50Hz tak jestli to není právě málo, netuším zda to má na hry těch 50Hz vliv. Akorát teda ještě když si všimnete, tak na stránkách toho elektra píšou, že je s celoplošným LED podsvícením, netuším o co přesně jde, protože jsem ještě přemýšlel o Samsung UE32EH5450 tato : http://www.dno.cz/led-televize-uhlopricka-24-32/samsung-ue32eh5450/ Je o něco dražší a halvně má už 100Hz, ale už se tam nikde nepíše, že je s celoplošným LED podsvícením, tak teda nechápu zda to má či ne... už je to teda Smart TV, ale to k životu nepotřebuji a má akorát, že má už 3 HDMI, vstup na 2 USB atd...Tak nevím tedy do jaké z těchto televizí jít. Díky moc za případnou radu :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud ti stačí úhlopříčka 32´ tak ber tu první. Stejně pokud u televize zapneš herní mód obrazu (nižší input lag) sníží se tím i frekvence televizoru, takže to stejně nepoznáš.

Upraveno uživatelem Assassin
Odkaz ke komentáři

Pokud ti stačí úhlopříčka 32´ tak ber tu první. Stejně pokud u televize zapneš herní mód obrazu (nižší input lag) sníží se tím i frekvence televizoru, takže to stejně nepoznáš.
Určitě stačí, jsem celkem na tuto uhlopříčku zvyklí. Prý je právě ta levnější perfektní, že je v dané kategorii nej, Má prý v dané kategorii briliantní obraz (díky právě direct led podsvícení), jednoduché ovládání, skušnou kvalitu zvuku. Co se týče těch 50Hz, tak oni to mají udělané lišácky- 50Hz je výchozí hodnota, kterou za pomocí vlastních algorytmů Samsung zvyšuje až na 100Hz, takže je to vlstně taková pseudo 100Hz tv.

Dále si recenzenti chváli input lag- Vyjadřuje jaké má TV zpoždění než se obraz zpracuje. Př.- vystřelíš-zmáčkneš R1- konzole to musí zpracovat, to zabere nějaký čas a poté když vyšle signál do TV, tak ta ho zase musí převést na výsledný obraz, což zase něco trvá. A právě tato TV má velice dobrou hodnotu, takže prodleva je minimální.

Takže si myslím, že asi by měla být velice dobrá, na dražší stejně nemám, tak to nemá cenu asi řešit, jen jsem se trochu bál těch 50Hz co se i týký rychlých pohybů, ale mělo by to být ok, televizi nechci používat jen na hraní her, ale samozřejmě i na filmy atd..

Odkaz ke komentáři

Raději si vem nějaký Panasonic.

http://www.dno.cz/led-televize-uhlopricka-24-32/

Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk 2

Tak Panasonic je supr, sám ho mám přesně tento http://eshop.kak.cz/zbozi/tvp120-panasonic-tx-32lxd70f-cerno-stribrna-black-silv/ ale už jen přeci má něaký rok za sebou, není Full HD, zkusím kouknout na ty Panasoniky, ale myslím, že už jsem tam na ně koukal a jsou prostě dražší.. a co se týká těch Samsungů, tak to přeci nemí až tak strašný ne? s těma reklamacema.
Odkaz ke komentáři

Já si celej život kupuju jak TV tak monitory LG a jsem absolutně spokojenej. Teď mám FULL HD 26 monitor a paráda, jen mi to už příjde na hraní malí, ale u mě je to tak že i kdybych si koupil 103 tak to příjde druhej den taky malí:-). Taky teď ale uvažuju o 32 monitoru zase LG tak uvidíme.

Odkaz ke komentáři

Já si celej život kupuju jak TV tak monitory LG a jsem absolutně spokojenej. Teď mám FULL HD 26 monitor a paráda, jen mi to už příjde na hraní malí, ale u mě je to tak že i kdybych si koupil 103 tak to příjde druhej den taky malí:-). Taky teď ale uvažuju o 32 monitoru zase LG tak uvidíme.
Mám LG 3D Blu-Ray přehrávač a je supr, ještě jsem přemýšlel o této LG : http://led-televize.heureka.cz/lg-32ls5600/specifikace/#section LG má 100Hz technologii, ale horší podsvícení z LED a právě ten zminovaný Samsung : http://http://www.dno.cz/led-televize-uhlop...ng-ue32eh5000/ má lepší podsvícení z LED, ale 50Hz
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu