Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Zdravím, pro ty kteří ještě váhají s nákupem konzole PS4 na poslední chvíli, v gamehouse.cz mají ještě volných 13 ks --> PS4 500GB + Knack + Killzone za 13.199,- na datum 13.12.2013.

Hned jsem objednal, protože JRC se mnou vypeklo a na alze najednou taky nevědí jestli by pro mě budou mít nebo ne. Moc děkuju za tip

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ohledně zdražení se dozvíme zítra emailem, ale pokud se uskuteční zdražení o 800 Kč na mém bundlu, tak tu objednávku ruším a budu chtít vrátit peníze a podle diskuze na jrc, takových lidí bude více.

Já jsem teď taky volal do JRC, a tem plagátek je chybnej, pořád platí že ti kdo objednali do 8.11.2013 a zaplatili tak dostanou konzoli 13.12. Co se týče zdražení, mají dnes jednání s vedením JRC, kde se budou o tom bavit, zřejmě řeší o kolik a jakým způsoben to předložit zákazníkům aby je co nejmíň nasrali. Za mě musím říct, že i když ke zdražení dojde tak si konzoli koupím.

Odkaz ke komentáři

Objednával jsem 23. 06. 2013 a oni na mě prostě zapomněli. Fakt pěkný :(
Jak to myslíš že zapomněli??? To já jak jsem to objednal, tak se mě to po příhlášení na JRC vůbec nezobrazovalo že to tam mám, když jsem to zaplatil tak jsem si vyžádal potvrzení o zaplacení, a výpis z jejich systému, že objednávka je evidovaná zaplacená spolu s termínem dodání, na to mi poslali printscreen z jejich systému. A je fakt že jsem tam taky párkrát volal za poslední 2 týdny a ptal se jestli vše sedí anic se nezměnilo. tak doufám že na mě nezapomenou
Odkaz ke komentáři

na mironetu zase slibovali 1000ks a prý mají zatím jen půlku, bůh ví jak to je, budu rád, když to budu mít týden před Vánocema

Myslím si že neprodali ani jednu a dělaj z lidí blbce ,opravdu budem rádi když se dočkáme týden před Vánocemi ,já jen doufám že se mi ve stejnej den neozvou dva,nebo všichni tři prodejci že mám zboží připraveno k vyzvednutí :)

Odkaz ke komentáři

tak v komentářích na mironetu je to až absurdní, nikdy nenapsali, že to bude toho 25.11., ale až někdy po tom, takže osobně neberu to, že to nemaj tak tragicky, hlavně ať to dodají na release date v ČR a bude to OK, tolik histerie jsem nikdy nezažil, no bóže, tak to nemají, hlavně když mi nezvednou cenu nebo nenutí Knacka či jiný ♥♥♥♥♥♥ní bundle o který nemám zájem.

Odkaz ke komentáři

Na Mironetu podle mě neměli ani kus, na jejich facebooku psal týpek, že mu nevím kdy napsali, že je 88. v pořadí a nic nedostal.

Taky jsem někde četl že mu nikdo nemohl říct že je 88 ,protože nikdo pořadí nezná ,prej je to v systému do kterýho neviděj ...ten co byl údajně 88 ,objednával později než já a když jsem volal na mironet tak mi řekli že se na mě nedostalo že posílaly těm co objednávaly 19 a 20.10 ale myslím že v tenhle datum PS4 neměly ještě v nabídce.

Odkaz ke komentáři

Raději, kdyby napsali, že to prostě nemají, že v ČR jsou malé ryby. Produktoví manažeři nejsou tak skvělí jak se Mironet kasal, takže na počest omluvy spáchají tito manažeři harakiri a až dorazí další várka nových produkťáků, tak se konzole konečně začnou odesílat zákazníkům

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu