JerRry Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 Já uvažuji o http://www.czc.cz/sony-bravia-kdl-46r473-led-televize-46/126708/produkt :).. Potřebuji stejně něco na firmu koupit, abych nemusel platit daně.. Takže si mě utvrdil v tom, že jsem vybral dobře. :).. Dík! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 Zdravím, pro ty kteří ještě váhají s nákupem konzole PS4 na poslední chvíli, v gamehouse.cz mají ještě volných 13 ks --> PS4 500GB + Knack + Killzone za 13.199,- na datum 13.12.2013. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 Tak kteří blázni se zúčastní? ;-) www.jrc.cz/clanek_playstation_4 Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 zajímavé info, ale co z toho plyne??? Že je to starý příspěvek, i cena je stará před zdražením... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 Ohledně zdražení se dozvíme zítra emailem, ale pokud se uskuteční zdražení o 800 Kč na mém bundlu, tak tu objednávku ruším a budu chtít vrátit peníze a podle diskuze na jrc, takových lidí bude více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 Zdravím, pro ty kteří ještě váhají s nákupem konzole PS4 na poslední chvíli, v gamehouse.cz mají ještě volných 13 ks --> PS4 500GB + Knack + Killzone za 13.199,- na datum 13.12.2013. Hned jsem objednal, protože JRC se mnou vypeklo a na alze najednou taky nevědí jestli by pro mě budou mít nebo ne. Moc děkuju za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 Ohledně zdražení se dozvíme zítra emailem, ale pokud se uskuteční zdražení o 800 Kč na mém bundlu, tak tu objednávku ruším a budu chtít vrátit peníze a podle diskuze na jrc, takových lidí bude více. Já jsem teď taky volal do JRC, a tem plagátek je chybnej, pořád platí že ti kdo objednali do 8.11.2013 a zaplatili tak dostanou konzoli 13.12. Co se týče zdražení, mají dnes jednání s vedením JRC, kde se budou o tom bavit, zřejmě řeší o kolik a jakým způsoben to předložit zákazníkům aby je co nejmíň nasrali. Za mě musím říct, že i když ke zdražení dojde tak si konzoli koupím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 Hned jsem objednal, protože JRC se mnou vypeklo a na alze najednou taky nevědí jestli by pro mě budou mít nebo ne. Moc děkuju za tipA jakou máte jistotu , že tady vám nekecají a konzole opravdu mají??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 Protože: http://www.gamehouse.cz/vyber.php http://www.gamehouse.cz/show_cat.php?catid=401 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 Protože:http://www.gamehouse.cz/vyber.php http://www.gamehouse.cz/show_cat.php?catid=401 Ok , já doufám že mě JRC už nevypeče:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 tak mě JRC vypeklo, asi se na mě nedostane.. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 Počkej do zítra, dozvíme se jak to bude se zvyšování cen, potom možná nějací lidé od koupi ustoupí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 tak mě JRC vypeklo, asi se na mě nedostane.. :(A kdy jsi objednával nebo slíbyli něco co potom změnili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 Objednával jsem 23. 06. 2013 a oni na mě prostě zapomněli. Fakt pěkný :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 Objednával jsem 23. 06. 2013 a oni na mě prostě zapomněli. Fakt pěkný :(Jak to myslíš že zapomněli??? To já jak jsem to objednal, tak se mě to po příhlášení na JRC vůbec nezobrazovalo že to tam mám, když jsem to zaplatil tak jsem si vyžádal potvrzení o zaplacení, a výpis z jejich systému, že objednávka je evidovaná zaplacená spolu s termínem dodání, na to mi poslali printscreen z jejich systému. A je fakt že jsem tam taky párkrát volal za poslední 2 týdny a ptal se jestli vše sedí anic se nezměnilo. tak doufám že na mě nezapomenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 No já jsem jim už volal a zapomnělo se na mě, proto jsem z toho tak smutnej až naštvanej. Říkal něco, že jich bude více ks tak snad něco pro mě bude ale i tak jsem se na to těšil jako malej. Maximálně si počkám a o JRC si budu mystel už svoje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 na mironetu zase slibovali 1000ks a prý mají zatím jen půlku, bůh ví jak to je, budu rád, když to budu mít týden před Vánocema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek4573 Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 Nemůžou mít ani půlku ,podle me neměli ani jeden jenom hrajou cinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 Na Mironetu podle mě neměli ani kus, na jejich facebooku psal týpek, že mu nevím kdy napsali, že je 88. v pořadí a nic nedostal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rekwon1 Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 na mironetu zase slibovali 1000ks a prý mají zatím jen půlku, bůh ví jak to je, budu rád, když to budu mít týden před Vánocema Myslím si že neprodali ani jednu a dělaj z lidí blbce ,opravdu budem rádi když se dočkáme týden před Vánocemi ,já jen doufám že se mi ve stejnej den neozvou dva,nebo všichni tři prodejci že mám zboží připraveno k vyzvednutí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 Tak Gaikai bude pro evropu az v r.2015 :-( Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 tak v komentářích na mironetu je to až absurdní, nikdy nenapsali, že to bude toho 25.11., ale až někdy po tom, takže osobně neberu to, že to nemaj tak tragicky, hlavně ať to dodají na release date v ČR a bude to OK, tolik histerie jsem nikdy nezažil, no bóže, tak to nemají, hlavně když mi nezvednou cenu nebo nenutí Knacka či jiný ♥♥♥♥♥♥ní bundle o který nemám zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rekwon1 Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 Na Mironetu podle mě neměli ani kus, na jejich facebooku psal týpek, že mu nevím kdy napsali, že je 88. v pořadí a nic nedostal. Taky jsem někde četl že mu nikdo nemohl říct že je 88 ,protože nikdo pořadí nezná ,prej je to v systému do kterýho neviděj ...ten co byl údajně 88 ,objednával později než já a když jsem volal na mironet tak mi řekli že se na mě nedostalo že posílaly těm co objednávaly 19 a 20.10 ale myslím že v tenhle datum PS4 neměly ještě v nabídce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 tak v komentářích na mironetu je to až absurdní, nikdy nenapsali, že to bude toho 25.11. Nepsali, že to bude 25. 11. tvrdili, že to bude do 25. 11. :) A jde o to, že z lidí dělají beztak blbce ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 Raději, kdyby napsali, že to prostě nemají, že v ČR jsou malé ryby. Produktoví manažeři nejsou tak skvělí jak se Mironet kasal, takže na počest omluvy spáchají tito manažeři harakiri a až dorazí další várka nových produkťáků, tak se konzole konečně začnou odesílat zákazníkům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.