Mike55 Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 Tak to je dobre. Nakonec to u Xzone vyjde levněji. Zdražily jen o 300 :)) Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 Ja mám bungle s KZ:shadow fall za 11990kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rekwon1 Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 Tak jsem tet koukal na mironet a ps4 stáhly z nabídky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 Dnes mi volala slečna z elektroworldu jestli platí moje předobjednávka PS4 a že je za stejnou cenu 10490 bez zdražení. Tak nevim jestli se nevykašlu na předobjednávku v xzounu kde maj podmínku joypad a větší cenu..akorát je problém že už jsem to xzounu podtvrdil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 Ja nakonec naštvaný nejsem. Druhy ovladač se hodi. Na XZONE spoléham. 13.12 uz budu hrát. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 No ja doufam ze me pobocka Sony nevypece a taky uz budu 13teho hrat.Navic jsem si vybral posledni dovolenou :-D Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 Aby nas nevypeklo ještě něco jiného. Trajekt s Konzolemi se potopi jak tehdy ten s GTA IV a budeme mit po ptákách. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 :-D :-D :-D jo a nebo spadne meteorit na Evropu atd. :-D Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 No ale jako dopravní zádrhel se muže stát uplne jak nic. Hlavne kdyz ted je kosa vse bude namrzle, je dosti mozne ze se to třeba o par dni opozdi. To uz bych se asi odstřelil, uz tak si připadám jako pate kolo u vozu, kdyz všichni uz hraji, dokonce i Poláci a my jediní čekáme.... Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 Hele kdyz uz se prodava ps4 ofic. v Evrope nevi nekdo jak jsou na tom ty revize? Jako jestli je to teda China nebo Japan Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 No ale jako dopravní zádrhel se muže stát uplne jak nic. Hlavne kdyz ted je kosa vse bude namrzle, je dosti mozne ze se to třeba o par dni opozdi. To uz bych se asi odstřelil, uz tak si připadám jako pate kolo u vozu, kdyz všichni uz hraji, dokonce i Poláci a my jediní čekáme....Sent from my iPhone using Tapatalk Namrzle to jo....zalezi odkud pojede .Pokud od moře přes Alpy tak tyhle drahy zasilky stejne jezdi pres Alpy a Rakousko vlakem,takze jen doufat aby to nevysypali nekde u nas.... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 No o zahraniční dopravu se prave nebojím, bojím se tady u nas na našich super silnicích, protoze silničáři budou zase strašně překvapeni ze snězi a mrzne. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 Rekl bych ze je to zcela vyjimecne zaskočí :-D ....To je divny,ona je zima a ono mrzne a snezi :-D Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 Uz tradice. Začne sněžit, svolaji radu a řeší to tyden, pak konečně vyjedou, všude uz tisíce havarek a za tyden přestane sněžit. Job Done muzou se na rok zase flakat. Ja to zažil předminulý rok na D1 jak jsem jel na prijmaci pohovor do armády. Dálnice kompletně nesjizdna, malém jsem se několikrát vymlel, ale nakonec jsem dojel. Jak jsem jel zpět uzavřeli kompletně dálnici v jednom směru s muselo se objizdkou po silnici 3 třídy. Sebevražda number 2 ten den. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 ja bych se toho nebal,predpokladam ze ty konzole uz jsou v CR,hele jak tu ctu ty vase trable,jsem jedinej kdo nemá s předobjednávkou problém?Od doby objednani hned jak ElviaPro spustila predobjednavky mi volali jen jednou,ze holy konzole nebudou,jestli beru Killzone bundle za 12990 a prislib ze jsem v první vlne.Zadne zmeny cen,nic.Asi jsem mel kliku. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Taky si myslím že konzole už jsou v ČR. Jsem spíše zvědavý jak to nakonec bude s cenou a počtem kusů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 ja bych se toho nebal,predpokladam ze ty konzole uz jsou v CR,hele jak tu ctu ty vase trable,jsem jedinej kdo nemá s předobjednávkou problém?Od doby objednani hned jak ElviaPro spustila predobjednavky mi volali jen jednou,ze holy konzole nebudou,jestli beru Killzone bundle za 12990 a prislib ze jsem v první vlne.Zadne zmeny cen,nic.Asi jsem mel kliku. :) Myslím, že na tom jsme nejlépe my, co jsme si je objednali u Electrowordu!!! Nezdražily je a dostaneme je už 13.12. Odesláno z mého Sony Xperia Z Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Myslím, že na tom jsme nejlépe my, co jsme si je objednali u Electrowordu!!! Nezdražily je a dostaneme je už 13.12. Odesláno z mého Sony Xperia Z To máš dobrý , JRC se pořád nevyjádřilo:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Já si myslím že jsme na tom nejlépe my co jsme si zatím nic neobjednávali a takticky vyčkávame :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Ale to není přeci ono, nějaké vzrůšo musí být. Takhle to miluju. Ty debaty a to očekávání jako malej na Ježíška. Odesláno z mého Sony Xperia Z Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 To máš dobrý , JRC se pořád nevyjádřilo:-( já budu rád, jestli to ze strany Mironetu nebude nějaké fiasko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lennyKravic Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 já budu rád, jestli to ze strany Mironetu nebude nějaké fiasko Fiasko už to je ne? Je to docela komedie sledovat, mám tam záložní objednávku a říkal jsem si, když to dodaj tak proč ne, ale tohle už přesahuje spoustu mezí. Dneska odstranili celou sekci PS4 z nabídky, není tam ani ovladač ani hra prostě nic. To jsem zvědavej, kdy mi najednou zmizí objednávka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek4573 Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Možná se objeví....díky perfektnim produktovym managerum budeme mít nextgen ps5 objednávejte bude pouze omezený počet 1000 ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lennyKravic Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Možná se objeví....díky perfektnim produktovym managerum budeme mít nextgen ps5 objednávejte bude pouze omezený počet 1000 ks To jo, jako když před lety rozeslali, že jako první mají k objednání iPhone 5 a v zápětí Apple oznámi iPhone 4S :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 každopádně ani reklama vám nezaručí, že z nákupu se nestane noční můra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.