Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Dnes mi volala slečna z elektroworldu jestli platí moje předobjednávka PS4 a že je za stejnou cenu 10490 bez zdražení. Tak nevim jestli se nevykašlu na předobjednávku v xzounu kde maj podmínku joypad a větší cenu..akorát je problém že už jsem to xzounu podtvrdil :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ale jako dopravní zádrhel se muže stát uplne jak nic. Hlavne kdyz ted je kosa vse bude namrzle, je dosti mozne ze se to třeba o par dni opozdi. To uz bych se asi odstřelil, uz tak si připadám jako pate kolo u vozu, kdyz všichni uz hraji, dokonce i Poláci a my jediní čekáme....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

No ale jako dopravní zádrhel se muže stát uplne jak nic. Hlavne kdyz ted je kosa vse bude namrzle, je dosti mozne ze se to třeba o par dni opozdi. To uz bych se asi odstřelil, uz tak si připadám jako pate kolo u vozu, kdyz všichni uz hraji, dokonce i Poláci a my jediní čekáme....

Namrzle to jo....zalezi odkud pojede

.Pokud od moře přes Alpy tak tyhle drahy zasilky stejne jezdi pres Alpy a Rakousko vlakem,takze jen doufat aby to nevysypali nekde u nas....

Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Uz tradice. Začne sněžit, svolaji radu a řeší to tyden, pak konečně vyjedou, všude uz tisíce havarek a za tyden přestane sněžit. Job Done muzou se na rok zase flakat. Ja to zažil předminulý rok na D1 jak jsem jel na prijmaci pohovor do armády. Dálnice kompletně nesjizdna, malém jsem se několikrát vymlel, ale nakonec jsem dojel. Jak jsem jel zpět uzavřeli kompletně dálnici v jednom směru s muselo se objizdkou po silnici 3 třídy. Sebevražda number 2 ten den.

Odkaz ke komentáři

ja bych se toho nebal,predpokladam ze ty konzole uz jsou v CR,hele jak tu ctu ty vase trable,jsem jedinej kdo nemá s předobjednávkou problém?Od doby objednani hned jak ElviaPro spustila predobjednavky mi volali jen jednou,ze holy konzole nebudou,jestli beru Killzone bundle za 12990 a prislib ze jsem v první vlne.Zadne zmeny cen,nic.Asi jsem mel kliku. :)

Odkaz ke komentáři

ja bych se toho nebal,predpokladam ze ty konzole uz jsou v CR,hele jak tu ctu ty vase trable,jsem jedinej kdo nemá s předobjednávkou problém?Od doby objednani hned jak ElviaPro spustila predobjednavky mi volali jen jednou,ze holy konzole nebudou,jestli beru Killzone bundle za 12990 a prislib ze jsem v první vlne.Zadne zmeny cen,nic.Asi jsem mel kliku. :)

Myslím, že na tom jsme nejlépe my, co jsme si je objednali u Electrowordu!!!

Nezdražily je a dostaneme je už 13.12.

Odesláno z mého Sony Xperia Z

Odkaz ke komentáři

já budu rád, jestli to ze strany Mironetu nebude nějaké fiasko

Fiasko už to je ne? Je to docela komedie sledovat, mám tam záložní objednávku a říkal jsem si, když to dodaj tak proč ne, ale tohle už přesahuje spoustu mezí. Dneska odstranili celou sekci PS4 z nabídky, není tam ani ovladač ani hra prostě nic. To jsem zvědavej, kdy mi najednou zmizí objednávka.

Odkaz ke komentáři

Možná se objeví....díky perfektnim produktovym managerum budeme mít nextgen ps5 objednávejte bude pouze omezený počet 1000 ks

To jo, jako když před lety rozeslali, že jako první mají k objednání iPhone 5 a v zápětí Apple oznámi iPhone 4S :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu