onefootman Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 No jako jestli v Sony center kde mam ja predobjednano na me zapomenou tak tam nekoho zavrazdim,nebo aspon rozbiju tu 4k tv co maj u vchodu :-D Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Takže tohle jsem čekal: "Dobrý den,[h=5]kompletní další várka byla dodavatelem stornována a následné termín je nyní viditelné na 31.1.2014. Bohužel je nám velice líto, avšak s konzolemi se strhl boj o každý kus a nejsou celosvětově."[/h] No, takže budu hrát nejspíš až na narozeniny. Stornovat to nemá smysl, protože tu konzoli stejně nikde už nemají. Mironet je teda pro příště škrtnut na seznamu firem pro budoucí nákup čehokoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Koukam ze se z novejch konzoli stava pomalu silenstvi.... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 no mironet sam o sobe se topi dost v pruserech, staci mrknout na ares k jejich vypisu z rejstriku s historii, ci danove priznani... posledni nekde z roku 2009 a uvedeny pocet zamestnancu 0 . :) Ted se sice snazej chytnout druhou slinu, ale jak vidno, jen na oko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Kdo čekal od Mironetu něco jiného, tak byl blázen. Už to, že tvrdili, že budou mít 1000 ks konzolí o měsíc dříve, protože to zajistli jejich tým bylo prostě divné (kdyby 200, ale 1000? :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Celkově firmy si těch digitalizovaných výpisu moc nedělají a kolikrát tam nic nedávaj, takže jsem moc nepochopil proč by mněl být hned v průseru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Takže tohle jsem čekal:"Dobrý den,[h=5]kompletní další várka byla dodavatelem stornována a následné termín je nyní viditelné na 31.1.2014. Bohužel je nám velice líto, avšak s konzolemi se strhl boj o každý kus a nejsou celosvětově."[/h] No, takže budu hrát nejspíš až na narozeniny. Stornovat to nemá smysl, protože tu konzoli stejně nikde už nemají. Mironet je teda pro příště škrtnut na seznamu firem pro budoucí nákup čehokoliv. fakt pěkný... jak na to koukám pořídím si takhle PS4 až někdy přístí rok :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Ja proste jen doufám, ze u Xzone nic takového nenastane, kdyz uz to tam mam od kvetna, což bylo v dobe kdy se to začalo predprodavat, tak snad budu v první stovce objednávek a stovku snad Xzone utrhne!! Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lennyKravic Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Ja proste jen doufám, ze u Xzone nic takového nenastane, kdyz uz to tam mam od kvetna, což bylo v dobe kdy se to začalo predprodavat, tak snad budu v první stovce objednávek a stovku snad Xzone utrhne!!Sent from my iPhone using Tapatalk Tak Xzone si nechávalo potvrzovat objednávky a kdo potvrdil a přihodil to co požadovali by měl mít svůj kus jistý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Snad jo. Jinak se odstřelim, protoze tento rok proste hraju :D Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Vydim to podobne :-D Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 budu asi chodit hrát na vystavované kusy do obchodů :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 :D ja plánuju dneska poprvé si zajít vyzkoušet PS4 tady v Xzone ve Vinohradech...vyzkouším všech 6 dostupných her. Do večera me nedostanou pryč :D Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 To bude ještě velký nervák od toho pátku 13.náctého. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Tjn. Ja jim důvěřuji. Za ty prachy proste jistotu musim mit. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 tak mi volala baba z Mironetu, mám to na splátky, tak je to krapet komplikované, ale zruším to celé, seru na ně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 :D ja plánuju dneska poprvé si zajít vyzkoušet PS4 tady v Xzone ve Vinohradech...vyzkouším všech 6 dostupných her. Do večera me nedostanou pryč :DSent from my iPhone using Tapatalk Tak dej pak vedet jaky to bylo atd... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Podle toho jak to tady čtu, tak to taky už začínám vidět černě, i když se pořád JRC nevyjádřilo. Když se to posune na 31.1.2014 tak so budu muset vydržet, ale kdo má jistotu, že to bude platit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 na ten leden co mam ja info od naseho dodavatele, tak by melo sony uz zabezpecit prakticky veskerou poptavku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Tak jsem raději teď objednal ještě i na XZONE na případný LEDEN 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 u JRC bych se nebál, že to těm co to slíbili nedoručí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Nevím kolikrát se to tady už řešilo, ale nefunguje mi vyhledávání, tak se ptám znova. Jak funguje to Gaikai? Potřebuju vědět, jestli jsou mi na něco hry z PS3. PStrojka mi po opravě znova hodila YLOD a už nemám čas ani náladu to znova opravovat s příchodem PS4. Problém je v tom, že mám GTA V kterou bych si rád na něčem zahrál a rozhodně nemám v plánu kupovat znova PS3. Dík za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 A jestli se naseru tak si koupím x1 a bude, ♥♥♥♥♥ to je fakt k posrání...sorry za tu mluvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Nevím kolikrát se to tady už řešilo, ale nefunguje mi vyhledávání, tak se ptám znova. Jak funguje to Gaikai? Potřebuju vědět, jestli jsou mi na něco hry z PS3. PStrojka mi po opravě znova hodila YLOD a už nemám čas ani náladu to znova opravovat s příchodem PS4. Problém je v tom, že mám GTA V kterou bych si rád na něčem zahrál a rozhodně nemám v plánu kupovat znova PS3. Dík za pomoc Gaikai funguje tak, že hra je někde na serveru a ty ji hraješ vzdáleně, kdy se ti do konzole přenáší obraz...prostě stream. V Evropě bude až v roce 2015. Tudíž placky jsou ti u Gaikai k ničemu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 A jestli se naseru tak si koupím x1 a bude, ♥♥♥♥♥ to je fakt k posrání...sorry za tu mluvu Ja naštěstí nejsem nasrany, ale doufám, ze Xzone neposle taky maily s podobným tématem. To bych se fakt hrozne nasral. Naštěstí mam tetu v Německu, takze bych to o Vánocích vzal odtamad. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.