Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Takže tohle jsem čekal:

"Dobrý den,[h=5]kompletní další várka byla dodavatelem stornována a následné termín je nyní viditelné na 31.1.2014. Bohužel je nám velice líto, avšak s konzolemi se strhl boj o každý kus a nejsou celosvětově."[/h]

No, takže budu hrát nejspíš až na narozeniny. Stornovat to nemá smysl, protože tu konzoli stejně nikde už nemají. Mironet je teda pro příště škrtnut na seznamu firem pro budoucí nákup čehokoliv.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no mironet sam o sobe se topi dost v pruserech, staci mrknout na ares k jejich vypisu z rejstriku s historii, ci danove priznani... posledni nekde z roku 2009 a uvedeny pocet zamestnancu 0 . :) Ted se sice snazej chytnout druhou slinu, ale jak vidno, jen na oko...

Odkaz ke komentáři

Takže tohle jsem čekal:

"Dobrý den,[h=5]kompletní další várka byla dodavatelem stornována a následné termín je nyní viditelné na 31.1.2014. Bohužel je nám velice líto, avšak s konzolemi se strhl boj o každý kus a nejsou celosvětově."[/h]

No, takže budu hrát nejspíš až na narozeniny. Stornovat to nemá smysl, protože tu konzoli stejně nikde už nemají. Mironet je teda pro příště škrtnut na seznamu firem pro budoucí nákup čehokoliv.

fakt pěkný... jak na to koukám pořídím si takhle PS4 až někdy přístí rok :)

Odkaz ke komentáři

Ja proste jen doufám, ze u Xzone nic takového nenastane, kdyz uz to tam mam od kvetna, což bylo v dobe kdy se to začalo predprodavat, tak snad budu v první stovce objednávek a stovku snad Xzone utrhne!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tak Xzone si nechávalo potvrzovat objednávky a kdo potvrdil a přihodil to co požadovali by měl mít svůj kus jistý.

Odkaz ke komentáři

:D ja plánuju dneska poprvé si zajít vyzkoušet PS4 tady v Xzone ve Vinohradech...vyzkouším všech 6 dostupných her. Do večera me nedostanou pryč :D

Tak dej pak vedet jaky to bylo atd...

Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Nevím kolikrát se to tady už řešilo, ale nefunguje mi vyhledávání, tak se ptám znova. Jak funguje to Gaikai? Potřebuju vědět, jestli jsou mi na něco hry z PS3. PStrojka mi po opravě znova hodila YLOD a už nemám čas ani náladu to znova opravovat s příchodem PS4. Problém je v tom, že mám GTA V kterou bych si rád na něčem zahrál a rozhodně nemám v plánu kupovat znova PS3. Dík za pomoc

Odkaz ke komentáři

Nevím kolikrát se to tady už řešilo, ale nefunguje mi vyhledávání, tak se ptám znova. Jak funguje to Gaikai? Potřebuju vědět, jestli jsou mi na něco hry z PS3. PStrojka mi po opravě znova hodila YLOD a už nemám čas ani náladu to znova opravovat s příchodem PS4. Problém je v tom, že mám GTA V kterou bych si rád na něčem zahrál a rozhodně nemám v plánu kupovat znova PS3. Dík za pomoc

Gaikai funguje tak, že hra je někde na serveru a ty ji hraješ vzdáleně, kdy se ti do konzole přenáší obraz...prostě stream. V Evropě bude až v roce 2015. Tudíž placky jsou ti u Gaikai k ničemu..

Odkaz ke komentáři

A jestli se naseru tak si koupím x1 a bude, ♥♥♥♥♥ to je fakt k posrání...sorry za tu mluvu

Ja naštěstí nejsem nasrany, ale doufám, ze Xzone neposle taky maily s podobným tématem. To bych se fakt hrozne nasral. Naštěstí mam tetu v Německu, takze bych to o Vánocích vzal odtamad.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu