Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Tak mi taky dnes přišel email z Mironetu :

Dobrý den,

máte u nás objednávku na PS4. Bohužel zboží bylo z prví dodávky již vyprodané.

Dle posledních informací od dodavatele je zboží dlouhodobě nedostupné a předpokládaný termín další dodávky je 31.1.2014.

Prosíme tedy aby jste nás informovali zda si na objednané zboží počkáte či objednávku budete chtít stornovat.

Za tyto komplikace se velice omlouváme.

S pozdravem tým Mironet

Stejně si myslím že neměly ani jednu PS4 a informovat je nehodlám at si zavolaj ,ještě mám dvě objednávky v záloze,tak doufám že to někde vyjde a dostane se na mě. Stejně ale asi pro jistotu toho 13.12 se ráno půjdu podívat do prodejny Sony ,jestli nebudou mít nějakou volně k prodeji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem si byl vyzkoušet PS4 a jedním slovem paráda. Nedostal jsem se sice do menu jaké budeme mít my, ale i tak byla rychlost naprosto fantastická. Přepínal jsem z FIFY zpět do menu a bylo to rychlostí blesku. Všechno je strašně fluidní a design naprosto famozní. Zkoušel jsem si zahrát jeden match ve FIFE 14 a takový skok jsem nečekal. Co jsem četl na netu nebo viděl z videí, tak opravdu teď musím potvrdit, že kecy typu ,,Je to stejné jako na PS3, akorát je tam trochu lepší grafika" nejsou vůbec pravda. To je uplně jiná hra a mohu to porovnat, jelikož jsem na PS3 fifku vlastnil. Dualshock 4 je naprosto úžasný, vyrovná se hmotnosti původního SixAxisu na PS3. Strašně dobře sedí do ruky, ty zadní triggery jsou prostě boží, hlavně nic nevrže nebo nemá tendenci mít špatnou odezvu jak tomu občas bývalo u Dualshocku 3. Knack jsem zapnul a k mému překvapení to nebyla až tak špatná hra. Je to docela zábavná hříčka, ale nic pro hardcore hráče, je to tak max na relax. Na obrázcích vypadala PS4 docela malá oproti PS3, ale jak jsem ji viděl teď naživo, až takový prcek to zase není...Každopádně odešel jsem vysmátý jako lečo, jelikož až tohle budu mít doma, tak už se od toho neodtrhnu.

P.S: sorry za špatně podaný výklad mého zážitku, ale nejsem žurnalista :D

Odkaz ke komentáři

Lituju, že jsem šel u PS4 po ceně, moh sem to mít už jisté v Datartu, když jsem to objednával někdy v srpnu, ale pak jsem to stornoval, jsem ♥♥♥♥♥♥.+

2 Mike55: sakra, tiše závidím, mi by stačilo si to jen ohmatat, abych měl sílu na to čekat další dva měsíce. Momentálně mě teď sere, že se ten plejšn nikde nedá sehnat.

Upraveno uživatelem spoock
Odkaz ke komentáři

Tak jsem si byl vyzkoušet PS4 a jedním slovem paráda. Nedostal jsem se sice do menu jaké budeme mít my, ale i tak byla rychlost naprosto fantastická. Přepínal jsem z FIFY zpět do menu a bylo to rychlostí blesku. Všechno je strašně fluidní a design naprosto famozní. Zkoušel jsem si zahrát jeden match ve FIFE 14 a takový skok jsem nečekal. Co jsem četl na netu nebo viděl z videí, tak opravdu teď musím potvrdit, že kecy typu ,,Je to stejné jako na PS3, akorát je tam trochu lepší grafika" nejsou vůbec pravda. To je uplně jiná hra a mohu to porovnat, jelikož jsem na PS3 fifku vlastnil. Dualshock 4 je naprosto úžasný, vyrovná se hmotnosti původního SixAxisu na PS3. Strašně dobře sedí do ruky, ty zadní triggery jsou prostě boží, hlavně nic nevrže nebo nemá tendenci mít špatnou odezvu jak tomu občas bývalo u Dualshocku 3. Knack jsem zapnul a k mému překvapení to nebyla až tak špatná hra. Je to docela zábavná hříčka, ale nic pro hardcore hráče, je to tak max na relax. Na obrázcích vypadala PS4 docela malá oproti PS3, ale jak jsem ji viděl teď naživo, až takový prcek to zase není...Každopádně odešel jsem vysmátý jako lečo, jelikož až tohle budu mít doma, tak už se od toho neodtrhnu.

P.S: sorry za špatně podaný výklad mého zážitku, ale nejsem žurnalista :D

A killzone jsi nezkoušel? Jak to tak popisuješ tak se těším jako prase...bože ať to mám toho 13.12 doma!!!!
Odkaz ke komentáři

Už z toho začínám být nervozní a mám takové tušení, že tam něco popinkali, vůbec nereagujou na foru a na mail taky nic, a to už musí vědět kolik toho budou mít..........
tak nebuď linej a zavolej si tam ,já tam volal v pondělí a řekli mi že všechno platí,jen se možná zvýší cena.
Odkaz ke komentáři

tak nebuď linej a zavolej si tam ,já tam volal v pondělí a řekli mi že všechno platí,jen se možná zvýší cena.

Tak telefon toho snese.....,

Už mají všechny e-shopy kusy rozdělené, tak proč doteď nikdo neinformoval a neujistil nás? Já mám konzoly objednanou od 24.10, zaplacenou od 05.11, s tím, že mě ujištovali, že jí určitě dostanu, jinak bych jim 13000 samozřejmě neposlal, bohužel jsem si to nikde jinde nebjednal, takže jak to popinkají, tak ....... .

Mironet taky vybíral peníze s ujištěním, že ten kdo zaplatí, psko dostane a jak dopadli.

Odkaz ke komentáři

No pro ty kdo maji objednano u kasa.cz psal sem jim mail jestli plati to ze mam pro sebe zajisteny kus a kdy ji budou expedovat a prislo mi tohle.

Dobrý den,

Na základe tel. rozhovoru ktorý sme spolu mali Vám znovu potvrdzujem že doručenie do Vianoc sa stíha. Presný termín doručenie Vám však zdeliť neviem.

Tak snad no,objednavat jinde nema cenu a rozcilovat taky ne zbyva jen cekat:(

Odkaz ke komentáři

Tak telefon toho snese.....,

Už mají všechny e-shopy kusy rozdělené, tak proč doteď nikdo neinformoval a neujistil nás? Já mám konzoly objednanou od 24.10, zaplacenou od 05.11, s tím, že mě ujištovali, že jí určitě dostanu, jinak bych jim 13000 samozřejmě neposlal, bohužel jsem si to nikde jinde nebjednal, takže jak to popinkají, tak ....... .

Mironet taky vybíral peníze s ujištěním, že ten kdo zaplatí, psko dostane a jak dopadli.

Stejně toho snese email a taky ta jejich pošahaná diskuze na stránkách.Jestli to nevydržíš tak si prostě zavolej a budeš vědět přibližně na čem jsi.

Odkaz ke komentáři

Mam objednáno snad všude..

Jinak JRC budou mít prý 2tis konzolí v den vydání a každý následující den po 500konzolích. V obchodech by nemely byt zadne konzole navíc, vse by melo jit pro predobjednávky. Kdo ma objednano u JRC tak encht si hlídá email, budou se pry dotazovat zda vase predobjednavky jeste platí.

Odkaz ke komentáři

Ne, ale osobně jsem zjistil, že je blbost rušit zaplacenou objednávku. Do háje, že jsem to nevymyslel jinak.

Chtěl jsem jiný eshop, ale jelikož všichni mlží, řekl jsem si, že raději počkám, co se bude dít další dva měsíce, protože všude je to stejně na pikaču. Alza, Mall a spol., všichni si dělají co chtějí. V Datartu už nejde předobjednat ani na další měsíc, tam tu plejšnu odstřihli stejně jako v tom zatraceným Mironetu.

Odkaz ke komentáři

Hele, verim neverim.. Netusim. :)

Mam tam kamaradku co dela na prodejne a tuhle informaci dostali od vedení.

Mají na 6tis predobjednávek. Jak to dopadne, to uvidím.

Každopádně jak říkám - radši jsem objednal asi na 15ti eshopech... Snad alespon an ejdnom neco zbude :D..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu