Mike55 Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Ty cisla jsou naprosto absurdní :D 2000 kusu bude mit tak celé Česko :)) a to ještě přeháním. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Taky jsem ztěch čísel dost překvapenej . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Taky jsem ztěch čísel dost překvapenej . . . Třeba to bude fail jak na mironetu, uvidíme. :D.. Tam mi také něco říkali o 1tis konzolí 14dní před ofic. vydáním a jak to dopadlo. :D.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Tak na Alze zatím furt nic nevědí a z Gameshopu mi řekli že mi dají vědět do neděle. Tak snad ten Gameshop vyjde nebo budu muset čekat : / Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Prosím at je aspon 100 konzoli v Xzone, protoze v první stovce jsem. Jestli jim přijde 50 tak jsem nahranej a budu brutálně nasranej. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Jestli me ElviaPro vypece,budu tady taky truchlit :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Sakra a já objednáno nikde nemám a ještě si vymyslim jaký bundle chci :D doufám ze vše vyjde podle domluvy. Jinak 2k je opravdu tak pro celou ČR. Jen euronics ma na centrálním skladeb 70ks a to si myslím ze je celkem velké elektro. Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 No nechám se překvapit, je fakt že JRC je asi poslední shop který se ještě nevyjádřil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pity271468627782 Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Jestli je pravda že ČR dostane jen kolem 2000tis kusů, což zatím všemu nasvědčuje, když všechny e-shopy se odmlčelt a i takový euronics má jen 70x, tak to české zastoupení sony teda pěkně posralo. Už bylo divné, ten datum vydání, posunutý o 14 dní. A pokud věděli, že bude jen tak málo toho, tak se na to měli vykašlat úplně a vydat to až třeba v březnu, teď tím naštvou akorát spoustu lidí, poněvadž to tak vypadá, že kdo neobjednal v červnu, tak má smůlu. A já blbec zaplatil v říjnu JRC dopředu...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Kluci v číně teď asi jedou čtyřiadvacítkový směny aby se pokryla poptávka. A chodí kolem nich vedoucí s byčem a pohání je...jo a mají plíny aby nemuseli chodit na záchod:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pity271468627782 Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Tak JRC bylo jediné co machrovalo, že praktiky s povinným knackem, či dualshockem dělat nemusí, tak jestli na to teď třeba díky tomu nedojeli..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 V Číně mají frmol, no hlavně když mají práci, ne? Tam asi o žádné recesi neslyšeli. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 spoock toho smajlíka si včera u tveho popisku ps4 neměl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Tak jsem teď poslal dotaz do JRC, jsem zvědavej, jestli mi odpoví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 hosi, to tu ted hodlate 14dni resit 50x za den jestli ps4 dostanete nebo ne? :&$#@+()&" jinak sony do teto chvile prodala koncovym zakosum 2miliony konzoli, takze bych rekl, ze jejich plan do konce roku je 5 milionu konzoli koncovym zakaznikum. Uvidime, kam ze dostane MS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 5 mega chce prodat do konce března Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 hm zklamali me hosi zklamali :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 (upraveno) vyborne tak v pondeli budem mit na sklade ps4:) Upraveno Prosinec 5, 2013 uživatelem headhot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 vyborne tak v pondeli budem na sklade ps4:)Trochu nechápu tvoje sdělení a tvou češtinu:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 vyborne tak v pondeli budem na sklade ps4:) a kolik kusů? Trochu nechápu tvoje sdělení a tvou češtinu vypadlo mu slovíčko mít :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 a kolik kusů?vypadlo mu slovíčko mít :D A o jakej obchod se jedná...zase další kachna:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 :D tak jako skladem to uz bude mit příští tyden každy. Ted se jedna jen o to, kolik přijde kusu obchodům, jestli to bude v rozmezí 50-100 na obchod, tak to se s tím většina lidi muže rozloučit. A pokud predemnou hned ten první den předobjednalo 50 lidi tak budu strašně doufat!! Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 A o jakej obchod se jedná...zase další kachna:-) Jestli se nepletu tak elektroword ;) Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 A o jakej obchod se jedná...zase další kachna:-) kachna ses ty a dalsi jedinci co tady spamujete dokola porad to sami a pritom si nevsima veci okolo, jinak by si vedel, ze headhot je ten kdo rekl jeste driv jak sony, ze budou ps3 pred vanoci i v CR, ci ten kdo potvrzuje jiny novinky a je na nej spoleh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 ano vypadlo mne slovicko mit,opraveno pro grammar nazi:) obchod EW, v pondeli si s paletama udelam spolecneho foto a pujdu hledat ty s made in japan a tu si pak koupim pocet kusu je naddimenzovany,aby to nikdo nemohl vynaset. Spis ti to reknu takto,kazda prodejna by mela mit do 10 ks volnych k prodeji. Otazka je,jestli uz to prodavaci neprodali svym znamym:) jinak 13.1. bude na obchodech dalsi varka, otazka je jaka bude cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.