Mike55 Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 A co potřebuješ, aby ti každej den psali "neboj, tvou konzoli máme, víme o objednávce", to je trochu kravina ne? Ne to ne...stačilo aby mi to jen potvrdili, protoze to kdy jsme potvrzovali objednávky bylo v půlce listopadu a od te doby nic. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lennyKravic Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Ne to ne...stačilo aby mi to jen potvrdili, protoze to kdy jsme potvrzovali objednávky bylo v půlce listopadu a od te doby nic. No já osobně, když po mě chtěli vyjádření k objednávce a přiobjednání Knack. Tak jsem jim odpověděl, že chci ten maxi bundle + Knack a samozřejmě jsem napsal, že bych byl rádi, aby mou volbu potvrdili i mailem. V mém účtu přibyl osobní odběr Knacku, změnila se mi core konzole na bundle a ještě mi obchnodnice odpověděla na mail. Pokud v nastavení máš objednávku, tak bych nic nehrotil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Mam no. A kdy jsi to objednaval? Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Mazec jak vsichni začinaji stresovat :-D ,jinak u nas v Sony Center vse pryc... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lennyKravic Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Mam no. A kdy jsi to objednaval? Někdy v červnu myslim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Mazec jak vsichni začinaji stresovat :-D ,jinak u nas v Sony Center vse pryc...Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Počkej jakej tady bude klid od soboty 14.12 až do nevím kdy. Každej bude spokojeně pařit a nebude mít čas sem psát:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 měli by jste si spíš založit topic s názvem "budu mít konzoli před váncoci" protože na posledních 30 stránkách debají pořád ty samý lidi jen o tom kdo kdy a jak ji bude mít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 No myslím ze to bude stejne jen spousta lidi bude brecet a spousta se jim posmivat a házet sem fotky videa atd :D Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Počkej jakej tady bude klid od soboty 14.12 až do nevím kdy. Každej bude spokojeně pařit a nebude mít čas sem psát:-) Tak ja sem urcite zajdu :-D spis tu budou nasr.lidi na ktery se treba nedostane.... Hrozna manie okolo toho vznikla Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 hh spokojene parit... to zas zacnou haty na to jak nefunguje to a to, ja jaka hra vypada a tp :D nikdy nekoncici zajimavosti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 :-D :-D :-D ale ja so na to celkem tesim Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Tak ja sem urcite zajdu :-D spis tu budou nasr.lidi na ktery se treba nedostane.... Hrozna manie okolo toho vzniklaOdesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk To máš pravdu, proto na to už kašlu a od teď už sem nedám příspěvek...nejdříve až 13.12. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lennyKravic Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 No rozhodně se marketing Sony může poplácat po ramenou, protože to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Ted mi volali z Planeo Elektro, že 13. budu mít předobjednaný PS na pobočce (objednal jsem si s osobnim prevzetim an nejbližší pobočce).. Dokonce jsem si PS mohl zmenit z obyč setu za 11?5tis na bundle s 2x DS, kamerou a killzone za 13,5k.. Tak jsem na to zvedavý.. Že by nakonec přeci jenom.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Mně dnes psali z Gamehouse, že to tam budu 13 mít, ale proč to píšu :) objednával jsem až 30.11 bez jakékoliv zálohy. No ono jestli většina lidi objednala z větších či známějších obchodů, tak se nemůžeme ani divit, že pro některé nic nebude. Například u JRC, který jsem objednal snad někdy v půlce listopadu tak by na mně nevyzbylo nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turok1468625206 Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Na Gamehouse totiž většina lidí objednávku zrušila,když ukázali cenu a nutí k tomu toho Knacka,proto se na tebe dostalo. Já to tam zrušil hned jak mi napsali tu cenu. Jinak bych to měl tam odsud taky. Odesláno z mého LG G2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 gamehouse nepatri mezi nejmensi a tento shop uz je tu pekne radku let. Jinak ja uz v jrc taky objednavku zrusil,kdyz jsem si to zaridil u nas ve firme na 100% a jeste jsem dostal vynadano,ze jsem to chtel v jinem shopu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 To máš dobrý, já si maximálně tak u nás mohu objednat optické vlákna po bytě :) Existuje nějaká možnost jak se dostat k PS4 když semnou JRC pěkně vypeklo? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Btw jak jsem psal, mam objednano z 15ti ruznych moznch eshopu, takže kdybych měl nějakou konzoli navic, muzu dat vedet. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Zkuste napsat do gamehouse, tak ještě něco možná mají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Objednával jsem 2.12. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Já byl v tescu a ptal jsem se týpka,kterej chodil okolo elektra, a říkal, že PS4 budou v Tescu na prodejnách, neřekl ale cenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilém Gonzorczyk Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 (upraveno) Ja to vidim v Tescu tak, ze to daj exkluzivne za 19,999CZK a nad tim bude preskrtnuta cena 24,999CZK, a velky napis "Vanocni sleva" // Uvidime :) Upraveno Prosinec 5, 2013 uživatelem Vilém Gonzorczyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Tesco má náhodou hodně dobrý ceny ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Ani jsem to nemyslel, tak že by Gamehouse byl malej a neznámej obchod, ale v porovnání s velkými elektry a jrc, který ma všude v obchodních centrech obchody si myslím, že je. Tesco jsem mněl v záloze, ale pamatuju si, že taky dělali předprodeje. Zkuste i ten obchod snycentrum.cz pár kousku včera měli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.