Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

A co potřebuješ, aby ti každej den psali "neboj, tvou konzoli máme, víme o objednávce", to je trochu kravina ne?

Ne to ne...stačilo aby mi to jen potvrdili, protoze to kdy jsme potvrzovali objednávky bylo v půlce listopadu a od te doby nic.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne to ne...stačilo aby mi to jen potvrdili, protoze to kdy jsme potvrzovali objednávky bylo v půlce listopadu a od te doby nic.

No já osobně, když po mě chtěli vyjádření k objednávce a přiobjednání Knack. Tak jsem jim odpověděl, že chci ten maxi bundle + Knack a samozřejmě jsem napsal, že bych byl rádi, aby mou volbu potvrdili i mailem. V mém účtu přibyl osobní odběr Knacku, změnila se mi core konzole na bundle a ještě mi obchnodnice odpověděla na mail. Pokud v nastavení máš objednávku, tak bych nic nehrotil.

Odkaz ke komentáři

Počkej jakej tady bude klid od soboty 14.12 až do nevím kdy. Každej bude spokojeně pařit a nebude mít čas sem psát:-)

Tak ja sem urcite zajdu :-D spis tu budou nasr.lidi na ktery se treba nedostane.... Hrozna manie okolo toho vznikla

Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Tak ja sem urcite zajdu :-D spis tu budou nasr.lidi na ktery se treba nedostane.... Hrozna manie okolo toho vznikla

Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk

To máš pravdu, proto na to už kašlu a od teď už sem nedám příspěvek...nejdříve až 13.12.
Odkaz ke komentáři

Ted mi volali z Planeo Elektro, že 13. budu mít předobjednaný PS na pobočce (objednal jsem si s osobnim prevzetim an nejbližší pobočce).. Dokonce jsem si PS mohl zmenit z obyč setu za 11?5tis na bundle s 2x DS, kamerou a killzone za 13,5k..

Tak jsem na to zvedavý.. Že by nakonec přeci jenom.. :D

Odkaz ke komentáři

Mně dnes psali z Gamehouse, že to tam budu 13 mít, ale proč to píšu :) objednával jsem až 30.11 bez jakékoliv zálohy. No ono jestli většina lidi objednala z větších či známějších obchodů, tak se nemůžeme ani divit, že pro některé nic nebude. Například u JRC, který jsem objednal snad někdy v půlce listopadu tak by na mně nevyzbylo nic.

Odkaz ke komentáři

Ani jsem to nemyslel, tak že by Gamehouse byl malej a neznámej obchod, ale v porovnání s velkými elektry a jrc, který ma všude v obchodních centrech obchody si myslím, že je. Tesco jsem mněl v záloze, ale pamatuju si, že taky dělali předprodeje. Zkuste i ten obchod snycentrum.cz pár kousku včera měli.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu