pejtrix Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 psali uz nekomu z jrc jak to teda nakonec bude s tou cenou ? mne porad nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 Sony Center zvedlo cenu zákl.bundlu bez hry na 11490,- .... :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 coze o litr ??? ... mam v jrc bundle za 13k a v electroworldu obyc za 10,5k jestli to v jrc zvednou vic nez o 500 a to uz je dost tak beru electroworld tam to nezvedaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 (upraveno) Kluci kdyby jste nemohli sehnat konzoli..mám dvě objednávky.zatím přesně nevím kdy ale hodím vám sem přesně vzkaz kdy..jedná se jen o PS4 balení...do 11,tisíc Jo a ještě doplň.jsem z Prahy takže jen z Prahy Upraveno Prosinec 6, 2013 uživatelem rico4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 Jak jsem už dnes psal, od JRC mi přišel email že konzoli dostanu 13.12. a že se cena navyšuje o 500kč , takže ať jim dám vědět jestli to doplatím na prodejně, nebo převodem z účtu. A že mi dnes nebo zítrA V SOBOTU POŠLOU UPŘESŇUJÍCÍ INFO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 Tak to mě z JRC psali, že jim dodavatel neřekl kolik bude kusů, asi už na mě nevyšlo :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 Kdyby někdo něměl a je z Plzně :) tak mám taky dvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 Kdyby někdo něměl a je z Plzně :) tak mám taky dvě Obyč nebo bundle ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 Jeden bundle s KZ kde je podmínka DS4 a jeden obyč.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 Za kolik by byl bundle s 2xDS4 + KZ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 Tak to mě z JRC psali, že jim dodavatel neřekl kolik bude kusů, asi už na mě nevyšlo :/nEVÍM JAK TO MÁŠ TY, JÁ OBJEDNAL AŽ 8.11. ALE ZAPLATIL JSEM CELOU ČÁSTKU DO PŘEDU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 nEVÍM JAK TO MÁŠ TY, JÁ OBJEDNAL AŽ 8.11. ALE ZAPLATIL JSEM CELOU ČÁSTKU DO PŘEDU. Já jsem si to nechal poslat dobírkou., objednal jsem to koncem listopadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 Za kolik by byl bundle s 2xDS4 + KZ ? Bundle je myslim za 11790 + 1590 DS4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 Bundle je myslim za 11790 + 1590 DS4 Počkám a pokud se na mě nedostane, tak si ji od tebe vezmu. Objednával jsem z ještě z CZC a tam to vypadá nadějněji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 kdyz to tak ctu,tak tech konzoli fakt bude free hodne. Ja osobne si ji koupim a kamos si ji pujci na dohrani killzone a pak si ji nekdy vyzvednu. Popravde na jedine hry co cekam nevyjdou na ps4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deathman Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 v mallu maj skladem u dodavatele-12.12 u vás..těžko říct co na tom bude pravdy.. http://www.mall.cz/herni-konzole-ps4/sony-playstation-4-500gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2013 kdyz to tak ctu,tak tech konzoli fakt bude free hodne. Ja osobne si ji koupim a kamos si ji pujci na dohrani killzone a pak si ji nekdy vyzvednu. Popravde na jedine hry co cekam nevyjdou na ps4. já mám něco podobného, chvilku jsem byl nasraný, že se do Vánoc nedočkám, ale nějak se to ve mně zlomilo a spíše se těším, až to dostanu v ten únor, brzy po té výjde Infamous3, MGSVGZ apod. a stejně bych moc parády neudělal, KZ mě moc nebere a jediná hra, která tam teď stojí za to je snad AC4BF, zbyte hmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Prosinec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2013 Tak jsem to už taky nevydržěl a informoval se u JRC.Poslali tuto odpověd : Dobry den Jste mezi prvnimi predobjednavkami, takze by jste ji mel bez problemu ziskat toho 13.prosince. S pozdravem Michal Tesák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Prosinec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2013 Tak jsem to už taky nevydržěl a informoval se u JRC.Poslali tuto odpověd :Dobry den Jste mezi prvnimi predobjednavkami, takze by jste ji mel bez problemu ziskat toho 13.prosince. S pozdravem Michal Tesák Kdy sis to předobjednával ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Prosinec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2013 No předobědnal jsem si to už na začátku října ale zase jsem to měnil z obyč verze na ten bandl s kamerkou a ovladačem. někdy na konci listopadu.A aji kdyby se něco stalo tak to už mam potvrzene aji na xzone.Koupím obě !:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pity271468627782 Odesláno Prosinec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2013 Já u jRC objednával 26.10 a zaplatil 05.11, ve čtvrtek jsem jim vola, chtěli číslo objednávky a potvrdili mi taky dodání, ale včera prý rozesílali maily ohledně toho doplatku a tak a nic mi nepřišlo, tak jsem zase na váškách, jsem jim tam ráno psal, ale jelikož je sobota, tak asi budu trnout až do pondělí:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2013 No předobědnal jsem si to už na začátku října ale zase jsem to měnil z obyč verze na ten bandl s kamerkou a ovladačem.někdy na konci listopadu.A aji kdyby se něco stalo tak to už mam potvrzene aji na xzone.Koupím obě !:D Tobe přišlo něco od Xzone? Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2013 Tak hra Destiny posunuta na Zari....to nam tech titulu pro ps4 moc nezbylo... :'( Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daiv_69 Odesláno Prosinec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2013 Pratele, pokud ma nekdo potvrzene 2 objednavky a sahne jen po jedne, urcite bych rad te druhe vyuzil, pokud by to slo a ten dotycny by byl tak hodny. Predobjednal jsem na konci rijna u CZC ale nevypada to na uspech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2013 Tak hra Destiny posunuta na Zari....to nam tech titulu pro ps4 moc nezbylo... :'(Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Rozjezdy jsou vždycky spatne... Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.