onefootman Odesláno Prosinec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2013 To jo.....ale na tohle jsem se tak tesil :'( Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Prosinec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2013 Ano z Xzone to mam potvrzene. napsali toto: Dobrý den, ten kdo dostal mail s potvrzením o konzoli PS4 v první várce, tedy 13 prosince tak ten svou konzoli dostane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2013 To je tak vždycky :D na to co se nejvíc tesis, to se furt posouvá... :D Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2013 Presne :-D :-D Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2013 Ano z Xzone to mam potvrzene. napsali toto:Dobrý den, ten kdo dostal mail s potvrzením o konzoli PS4 v první várce, tedy 13 prosince tak ten svou konzoli dostane. Jo takhle. Tak to jo...ja myslel, ze ted hromadně ještě něco posílali. 13.12 na Vinohradech!! Uz se nemůžu dočkat :)) Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2013 Destiny ma sice vyjit az v zari, ale urcite bude jeste beta. Ja momentalne cekam na Metal Geara, Watchdogs, Infamous 3 tohle trio by mohlo vyjit behem jara, takze jsem v pohode. :D Odeslano ze Sony Xperia Mini Pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2013 Ja tedy nejvic cekam na Division,ale to si jeste pockam :-D Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2013 Ja tedy nejvic cekam na Division,ale to si jeste pockam :-DOdesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Dovision bude brutální nářez!! Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2013 Yes !!!! :-D Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EvilSta Odesláno Prosinec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2013 panove, psat zde prispevky typu "YES!" a "presne!" je vazne hruza a des, trosku to tady promazu a piste sem jen smysluplne prispevky, neni to zadny chat ale diskusni forum! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2013 (upraveno) Tak Playstation app na MT uz mi funguje,ale nedostanu se na PS store - zatim.Vzhledove moc pekna aplikace....Udajne by ps app mela slouzit i jako druha obrazovka,nevite jake hry z launche to.budou podporovat? Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Upraveno Prosinec 7, 2013 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paranps2 Odesláno Prosinec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2013 Call of duty ghosts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 neak to sdileni uctu nechapu. V případě, že máte ve službě PS Plus registrovanou jednu z konzolí jako domácí, všechny účty na této konzoli mohou vyžívat služeb členství včetně multiplayeru a her zdarma, nezávisle na tom, zda je domácí účet aktivní to je zrecenze co byla na doupe.cz.Tak me zajima jakym stylem to teda bude funguvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 No ze se můžeš na te konzoli přihlásit na několik úctu a budes si to moci stáhnout. Fyzicky to bude na HDD jen k tomu přistoupis z jiného učtu. Ja myslím, ze je to dobra věc. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 Kluci,jsem vděčný,že tu tohle téma jé.Vzhledem k tomu,že už jsem starej pes,hraju asi 25 let,převážně na konzolích,tak jsem nechtěl ponechat nic náhodě a objednával v předstihu na několika shopech.Nakonec ale využiju nabídky EW,a píšu to hlavně proto,že jsem se o možnosti koupit na prodejně dozvěděl tady. Pokud bude někdo zoufalý,rád mu svoje kusy přenechám. Objednávky jsem dělal na Mall,Alza,eProton,iTesco,Datart. u všech mám příslíben termín 13,12. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 Zdar lidi,chci se zeptat,cena her na PS 4 v česku už se ví ? Pokud je to těch 1500+ tak je mi celkem špatně od žaludku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom84cz Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 (upraveno) Dorazil někomu mail o potvrzení ps4 na 13.12 z alza dík Upraveno Prosinec 8, 2013 uživatelem tom84cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 Zdar lidi,chci se zeptat,cena her na PS 4 v česku už se ví ? Pokud je to těch 1500+ tak je mi celkem špatně od žaludku :D Pohybuje se to od 1400,- az 1800,-. Ja nic jiného nečekal, ale neni to zas tak hrozne. Pro me 2 dny na brigadce a mam na novou hru a ještě mi par stovaku zůstane na pořádnou kalbu :)) Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 (upraveno) nikde na ceskych strankach o tom nebylo ani slovo ale podle me je to docela dobrej ulovek pro sony http://www.amazon.com/PlayStation-Network/b?ie=UTF8&node=1289533011 jde o to ze amazon zprovoznil PSN store a a bude moc delat akce nezavisle na ps store v ps4/3 takze bych to doporucoval sledovat a navic to je konecne zase moznost nakupovat na US psn ptz ten v ps vam nevezme ceskou kartu :) Upraveno Prosinec 8, 2013 uživatelem pejtrix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 Ta alza me zacina vytacet,myslite ze muzu pocitat stou AC 4 . Skull Edition v terminu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 Proč se ptáš nás? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 Proč se ptáš nás? protože chce slyšet JO JASNĚ POČÍTEJ STÍM :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 Protoze tady treba ma nejakej snazivec nejakej kontakt nbo info. . Forum je o sdileni informaci o boze . Inteligence houpaciho kone . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 hlavně s tím počítej v termínu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 Nevíte jestli půjdou hry z PSN sdílet na dvouch účtech ? Třeba ten AC4 za 50$ není špatný a ještě když si to rozdělí 2 lidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.