Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Ano z Xzone to mam potvrzene. napsali toto:

Dobrý den, ten kdo dostal mail s potvrzením o konzoli PS4 v první várce, tedy 13 prosince tak ten svou konzoli dostane.

Jo takhle. Tak to jo...ja myslel, ze ted hromadně ještě něco posílali. 13.12 na Vinohradech!! Uz se nemůžu dočkat :))

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak Playstation app na MT uz mi funguje,ale nedostanu se na PS store - zatim.Vzhledove moc pekna aplikace....Udajne by ps app mela slouzit i jako druha obrazovka,nevite jake hry z launche to.budou podporovat?

Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk

Upraveno uživatelem onefootman
Odkaz ke komentáři

neak to sdileni uctu nechapu.

V případě, že máte ve službě PS Plus registrovanou jednu z konzolí jako domácí, všechny účty na této konzoli mohou vyžívat služeb členství včetně multiplayeru a her zdarma, nezávisle na tom, zda je domácí účet aktivní

to je zrecenze co byla na doupe.cz.Tak me zajima jakym stylem to teda bude funguvat

Odkaz ke komentáři

Kluci,jsem vděčný,že tu tohle téma jé.Vzhledem k tomu,že už jsem starej pes,hraju asi 25 let,převážně na konzolích,tak jsem nechtěl ponechat nic náhodě a objednával v předstihu na několika shopech.Nakonec ale využiju nabídky EW,a píšu to hlavně proto,že jsem se o možnosti koupit na prodejně dozvěděl tady.

Pokud bude někdo zoufalý,rád mu svoje kusy přenechám.

Objednávky jsem dělal na Mall,Alza,eProton,iTesco,Datart. u všech mám příslíben termín 13,12.

Odkaz ke komentáři

Zdar lidi,chci se zeptat,cena her na PS 4 v česku už se ví ? Pokud je to těch 1500+ tak je mi celkem špatně od žaludku :D

Pohybuje se to od 1400,- az 1800,-. Ja nic jiného nečekal, ale neni to zas tak hrozne. Pro me 2 dny na brigadce a mam na novou hru a ještě mi par stovaku zůstane na pořádnou kalbu :))

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

nikde na ceskych strankach o tom nebylo ani slovo ale podle me je to docela dobrej ulovek pro sony http://www.amazon.com/PlayStation-Network/b?ie=UTF8&node=1289533011 jde o to ze amazon zprovoznil PSN store a a bude moc delat akce nezavisle na ps store v ps4/3 takze bych to doporucoval sledovat a navic to je konecne zase moznost nakupovat na US psn ptz ten v ps vam nevezme ceskou kartu :)

Upraveno uživatelem pejtrix
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu