Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

nikde na ceskych strankach o tom nebylo ani slovo ale podle me je to docela dobrej ulovek pro sony http://www.amazon.com/PlayStation-Network/b?ie=UTF8&node=1289533011 jde o to ze amazon zprovoznil PSN store a a bude moc delat akce nezavisle na ps store v ps4/3 takze bych to doporucoval sledovat a navic to je konecne zase moznost nakupovat na US psn ptz ten v ps vam nevezme ceskou kartu :)

neak sem to nepochopil:)amazon ma vlastni psn store? to jako se tam mam prihlasit jako na ps,prosim o podrobnejsi vysvětleni,pro ♥♥♥♥♥a:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zalozis v ps US psn a pak budes normalne hrat na svym hlavnim eu uctu ... no tak treba KZ na ps4 tam vyjde na 1000kc u nas je za 1800 takze trosku rozdil :D

Tjn,ale nemůžeš to vyměnovat/prodávat jako krabicovku,někdo nevíte kolik stojí poštovné ? Popř. nevíte kdy u nás bude ten sklad z německa ?

Odkaz ke komentáři

kazda prodejna dostane v patek 3 ks,zbytek je rozprodan A dost pochybuju,ze vubec nekdo neco dostane na prodejne. Ani mne ji nechteli predem prodat,i kdyz jsem to mel zarizene a musel jsem v sobotu odpoledne otravovat obchodniho reditele,aby mne ten prodavac nechal koupit normalni verzi. Docela hov.no,kdyby mne EW nezivil,tak bych na nej hazel hovna,jaky to mame zku.veny prodavace

Odkaz ke komentáři

No já také ještě porad nemám úplnou jistotu jelikož se spoleham na kamarády tak ani predobednavku nemám, včera jsem mluvil s vedoucim a ujistil me ze bundle pro me ma ale nic víc tak snad bude :D

Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu