rico4 Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 (upraveno) Ahoj ,kluci tak tady dávám Live záznam s VGX Upraveno Prosinec 8, 2013 uživatelem rico4 Přidána CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom84cz Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 Ja na to koukal na hrej v cz a dost trapny VGX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 nikde na ceskych strankach o tom nebylo ani slovo ale podle me je to docela dobrej ulovek pro sony http://www.amazon.com/PlayStation-Network/b?ie=UTF8&node=1289533011 jde o to ze amazon zprovoznil PSN store a a bude moc delat akce nezavisle na ps store v ps4/3 takze bych to doporucoval sledovat a navic to je konecne zase moznost nakupovat na US psn ptz ten v ps vam nevezme ceskou kartu :) neak sem to nepochopil:)amazon ma vlastni psn store? to jako se tam mam prihlasit jako na ps,prosim o podrobnejsi vysvětleni,pro ♥♥♥♥♥a:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 Tak podle me proste oni jen poskytuji kody ke stazeni digitalni verze, takze okolo sdileni uctu atd. se nic nemeni. Takze misto aby jsi hru zakoupil na storu tam jen proste zadas kod. Tak to je podle me,ale klidne se necham vyvest z omylu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 nakoupis normalne na amazonu v sekci PSN store digitalni verzi hry a oni ti poslou emailem kod ktery pak zadas do svyho psn store v ps3/4 a potom sosas :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 No ale ceskej ucet psn ti to nevezme ne? Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 Tak si založíš US účet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 A vyplati se to? Mam na mysli je tam uz ted neco ke stazeni a ceny??? Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 nakoupis normalne na amazonu v sekci PSN store digitalni verzi hry a oni ti poslou emailem kod ktery pak zadas do svyho psn store v ps3/4 a potom sosas :) hm a to musim jen na us uctu zadat ten kod nebo i na mem hlavnim eu uctu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 zalozis v ps US psn a pak budes normalne hrat na svym hlavnim eu uctu ... no tak treba KZ na ps4 tam vyjde na 1000kc u nas je za 1800 takze trosku rozdil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 zalozis v ps US psn a pak budes normalne hrat na svym hlavnim eu uctu ... no tak treba KZ na ps4 tam vyjde na 1000kc u nas je za 1800 takze trosku rozdil :D Tjn,ale nemůžeš to vyměnovat/prodávat jako krabicovku,někdo nevíte kolik stojí poštovné ? Popř. nevíte kdy u nás bude ten sklad z německa ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 tak nejakou hru si clovek muze nechat a nebo prodas celej slot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 http://www.amazon.com/1-Year-PlayStation-Plus-Membership-Digital/dp/B004RMK5QG/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1386529056&sr=1-1 a PS+ z Amazonu mi půjde i na EU účet ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 ne pujde ti jen na US ucet ty kody jsou vazany na regiony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 A jinak pokud si koupím v CZ obchodě PS+,tak posílaj kody,nebo na dobirku ty karty ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaewooJr. Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 Když si ten PS+ kód koupím třeba na Xzone, budu muset pak při jeho zadávání dávat někde číslo karty nebo něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 wariorpolni: co vim tak ty karty posilaj na dobirku ale muzes zkusit domluvu at ti poslou jen kod Daewoojr: ne kdyz si koupis ps+ z obchodu pak zadnou kartu zadavat nemusis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 tak ps4 prave prijeli na sklad, no cekal jsem vetsi krabici,takze docela pohoda az to ponesem z obchodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 kolik kousků? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 kazda prodejna dostane v patek 3 ks,zbytek je rozprodan A dost pochybuju,ze vubec nekdo neco dostane na prodejne. Ani mne ji nechteli predem prodat,i kdyz jsem to mel zarizene a musel jsem v sobotu odpoledne otravovat obchodniho reditele,aby mne ten prodavac nechal koupit normalni verzi. Docela hov.no,kdyby mne EW nezivil,tak bych na nej hazel hovna,jaky to mame zku.veny prodavace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 No já také ještě porad nemám úplnou jistotu jelikož se spoleham na kamarády tak ani predobednavku nemám, včera jsem mluvil s vedoucim a ujistil me ze bundle pro me ma ale nic víc tak snad bude :D Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 mne hlavne mlada ps4 vymlouvala,abych si ji nekupoval,kdyz na ni stejne nebudu hrat a ze si ji pak koupim levneji. Ale popravde dost pochybuji,ze bude levnejsi nejaky ten rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Jsme na tom stejně :) jen když už tak at si vezmu ten bundle a ne samotnou ps4 Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Tak to já raději prodal mobil za 7700,- a prodám i PS3 abych měl doma klid a nemusel poslouchat co jsem si to zase koupil za drahou krabičku :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.