headhot Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 IMPORTANT!!! Hodne zasadni info Takze PS4 co neni bundle je MADE IN JAPAN. PS4 Killzone a Killzone Player Bundle je Made in China Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 muzes to pridat sem :) http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=720059&page=8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 IMPORTANT!!! Hodne zasadni infoTakze PS4 co neni bundle je MADE IN JAPAN. PS4 Killzone a Killzone Player Bundle je Made in China [ATTACH=CONFIG]23287[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]23288[/ATTACH] Zajímavé ale je, že jsem koukal na Fight Club #158 (server games.cz) a tam kluci rozbalovali PS4 základní balení a měli ji made in CHINA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 jsem se dival asi na 50 ks a vsechny jsou japan. A ps4 standart je tezsi nez bundle. Zajimave,ze by kvalitnejsi soucastky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Myslím si že to posílají dle potřeby a dle kapacity výrobního závodu, nehledal bych v tom logiku, Kamarád si dovezl z A PS4 bungle s KZ a má to zase NADE in JAPAN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 UK verze jsou vzdycky made in japan, vsechny 3 verze playstation mam z uk, tentokrat jsem zavahal a nestihl vcas objednat. My jsme furt vychodni trh,do ktereho se vozi zmetky. No jinak to reknu,kdo si to objednal v EW,tak ma jistotu made in japan:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 UK verze jsou vzdycky made in japan, vsechny 3 verze playstation mam z uk, tentokrat jsem zavahal a nestihl vcas objednat.My jsme furt vychodni trh,do ktereho se vozi zmetky. No jinak to reknu,kdo si to objednal v EW,tak ma jistotu made in japan:) EW nějak jako obchod nemusím, ale s PS4 mě jen překvapují !! :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 IMPORTANT!!! Hodne zasadni infoTakze PS4 co neni bundle je MADE IN JAPAN. PS4 Killzone a Killzone Player Bundle je Made in China [ATTACH=CONFIG]23287[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]23288[/ATTACH] Taky maník koupil bundle a má ho made in japan http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=resogun-177674 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Zajímavé ale je, že jsem koukal na Fight Club #158 (server games.cz) a tam kluci rozbalovali PS4 základní balení a měli ji made in CHINA. jo, jsem se tam v chatu právě na ten "made in ... ?" ptal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 jo, jsem se tam v chatu právě na ten "made in ... ?" ptal :D Jo tak to jsi byl ty. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Tak jestli to tak bude tak jsem nakonec rad ze jsem objednal jen samotnou konzoli :-D Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Ahoj tak zhruba před 5 minutami jsem mel telefon od JRC a potrvrdili mě že si mam v patek rano přijít pro PLAYSTATION 4. Takže si konečně mužu oddechnout.Taky už někoumu dneska volali?nebo jsem jedinej? :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pity271468627782 Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Já jim v sobotu psal, jakto že někomu v pátek posílali mail a někomu ne(s potvrzením), tak mi ráno odpověděli, že to psali jen těm, co se po mailu otazovali, jinak že prý dneska budou dávat všem vědět. Jinak jak jsem tam ve čtvrtek volal, tak mi dodání taky potvrdili, tak už dneska čekám jen na ten mail,ať si už můžu objednat nějaké hry, bo ty už z e-shopů začínají taky mizet......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 tak ps4 prave prijeli na sklad, no cekal jsem vetsi krabici,takze docela pohoda az to ponesem z obchodu Je to dobre, ze je to tak malé, alespoň se mi to vleze do krosny a nemusím to tahat v ruce. Každopádně stejne nechápu proc se začínají prodávat az v pátek, kdyz uz to ted obchody mají. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Je to dobre, ze je to tak malé, alespoň se mi to vleze do krosny a nemusím to tahat v ruce. Každopádně stejne nechápu proc se začínají prodávat az v pátek, kdyz uz to ted obchody mají.Sent from my iPhone using Tapatalk Protože, SONY řeklo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Takze jsem si prave vyzkousel PS4 a prvni dojmy skveli.Ovladac krasne padne do ruky,je z opravdu kvalitniho a na dotek velmi prijemneho materialu.Packy jsou dal od sebe a jsou kratsi takze super.Jedine co se mi stalo tak mi prsty sklouzli z tlacitek L2 a R2 ale mel jsem hodne zpocene prsty.Hral jsem Fifu.Sice nejakej ultra next gen šok u Fify se u mne nekonal ale tesim se jeste vic. Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Takze jsem si prave vyzkousel PS4 a prvni dojmy skveli.Ovladac krasne padne do ruky,je z opravdu kvalitniho a na dotek velmi prijemneho materialu.Packy jsou dal od sebe a jsou kratsi takze super.Jedine co se mi stalo tak mi prsty sklouzli z tlacitek L2 a R2 ale mel jsem hodne zpocene prsty.Hral jsem Fifu.Sice nejakej ultra next gen šok u Fify se u mne nekonal ale tesim se jeste vic.Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Kde jsi zkoušel? Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Sony center Ceske Budejovice,nakupni centrum Globus Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Takze jsem si prave vyzkousel PS4 a prvni dojmy skveli.Ovladac krasne padne do ruky,je z opravdu kvalitniho a na dotek velmi prijemneho materialu.Packy jsou dal od sebe a jsou kratsi takze super.Jedine co se mi stalo tak mi prsty sklouzli z tlacitek L2 a R2 ale mel jsem hodne zpocene prsty.Hral jsem Fifu.Sice nejakej ultra next gen šok u Fify se u mne nekonal ale tesim se jeste vic.Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Musíš to brát tak, že se jedná o první next-gen verzi, takže to ještě úplně ono nebude. FIFA 15 už bude zase o něčem jiném. Každopádně na FIFU 14 se těším nejvíce a ta mi zkrátí to čekání až do jara na Watchdogs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Ale ja to tak beru.Me se hl.na Fife libily stadiony a pohyb hracu.Vypadalo to zase o fous realisticteji.No a samozdrejme ovladac,ten me dostal Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Od Xzone furt zádné info :/ začínám stresovat. Prosím at me někdo ubezpeči jako tady ostatní, ze 13 to budu moci dostat. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Ale ja to tak beru.Me se hl.na Fife libily stadiony a pohyb hracu.Vypadalo to zase o fous realisticteji.No a samozdrejme ovladac,ten me dostalOdesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk A ty víš jak je to stím přechodem u FIFY14 z PS3 na PS4 za těch 10$ ? Myslím digitální verzi. Někde jsem něco našel, ale týkalo se to jen nějakých objadnávek na amazonu, takže z toho moc moudrý nejsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 A ty víš jak je to stím přechodem u FIFY14 z PS3 na PS4 za těch 10$ ? Myslím digitální verzi.Někde jsem něco našel, ale týkalo se to jen nějakých objadnávek na amazonu, takže z toho moc moudrý nejsem. Počkej si na PS4 store. Každopádně kde jsi vůbec přišel na to, ze to půjde takhle upgradnout? Ja třeba slyšel o COD AC4 a BATTLU ale o fife nic... Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Počkej si na PS4 store. Každopádně kde jsi vůbec přišel na to, ze to půjde takhle upgradnout? Ja třeba slyšel o COD AC4 a BATTLU ale o fife nic...Sent from my iPhone using Tapatalk Tak co jsem slyšel, tak SONY říkalo, že by to mělo jít u všech her, ne ? Jinak nějaké info zde: Poslední odstavec je o FIFA, ale zřejmě jen záleží asi na prodejci. http://www.eurogamer.cz/articles/2013-09-19-jak-presn-probhne-prechod-z-ps3-verze-na-ps4-digitalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Tak co jsem slyšel, tak SONY říkalo, že by to mělo jít u všech her, ne ?Jinak nějaké info zde: Poslední odstavec je o FIFA, ale zřejmě jen záleží asi na prodejci. http://www.eurogamer.cz/articles/2013-09-19-jak-presn-probhne-prechod-z-ps3-verze-na-ps4-digitalku No jak jsem psal, oficiálně jen 4 hry. A u FIFY by jsi to musel mit na Amazonu...takze asi vyřešeno :)) ale třeba to nějak posefujou ještě. Každopádně ja třeba jsem si rovnou koupil hry na PS4 abych pak tohle nemusel řešit. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.