Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Co se týče toho přechodu z PS3 na PS4, tak osobně mám vyzkoušeno u AC4 (kupováno v jrc). V krabici je kód pro zadání do PSN, po zadání se zpřístupnila položka v obchodu "AC4 zlevněná verze", která stojí 270kč, což odpovídá cca 10Euro. Jen teda na tom kupónu psali, že to platí pouze do 30.11.2013. Vidět ta zlevněná verze je pak ve webové verzi PS Storu.

PS: Tady je k tomu info mimochodem: http://us.playstation.com/digitalupgrade/

Upraveno uživatelem Fenri
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Svině z JRC, zvedli cenu o 800 kč a Sony přitom zvedlo cenu bundlu o 500. Samo jsem na to kývl, ale napsal jsem jim svoje :)

Na druhou stranu pošlou i slevový kupón v hodnotě 150 kč na PS4 hru. Takže člověk přeplatí 150 Kč.

Jinak mi i psali, že jim nedorazilo zdaleka tolik konzolí co čekali, ale bůh ví co je na tom pravdy a jestli to nebylo jen tak, aby vytvořili dojem, že konzolí je málo, tak ať jim lidé a tu novou cenu kývnou.

Upraveno uživatelem Lovecrossed
Odkaz ke komentáři

Co se týče toho přechodu z PS3 na PS4, tak osobně mám vyzkoušeno u AC4 (kupováno v jrc). V krabici je kód pro zadání do PSN, po zadání se zpřístupnila položka v obchodu "AC4 zlevněná verze", která stojí 270kč, což odpovídá cca 10Euro. Jen teda na tom kupónu psali, že to platí pouze do 30.11.2013. Vidět ta zlevněná verze je pak ve webové verzi PS Storu.

PS: Tady je k tomu info mimochodem: http://us.playstation.com/digitalupgrade/

Ty uz to mas odzkouseno? Takze ty uz konzoli mas?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Ty uz to mas odzkouseno? Takze ty uz konzoli mas?

Jsem to blbě napsal, konzoli ještě nemám, ale kód jsem zadal v PS3, jak tam píší v návodu a tu zlevněnou hru vidím na webovém obchodě (na PC). Resp když se připojíš na obchod přes PC, tak tam už jsou všechny hry a položky pro PS4 vidět a lze je nakupovat. Konzole mi přijde až v pátek.

Tady je pro informaci odkaz na tu zlevněnou verzi na PSN....

[url]https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/games/assassin's-creed-4-black-flag-discount/cid=EP0001-CUSA00009_00-PS3UPGREXXXXXXXX[/url]

Upraveno uživatelem Fenri
doplněn link
Odkaz ke komentáři

Tak JRC mi potvrdilo můj bundle (a taky navýšení o 800,- :D ) a v pátek před devátou už budu nedočkavě přešlapovat v Pardubicích před prodejnou :).

Jestli to v PCE budou mit hned rano připravené. Ja tam minule bral sberatelku AC3 a musel jsem ještě 2 hodky čekat než si to zadá do systému :D

Odkaz ke komentáři

UK verze jsou vzdycky made in japan, vsechny 3 verze playstation mam z uk, tentokrat jsem zavahal a nestihl vcas objednat.

My jsme furt vychodni trh,do ktereho se vozi zmetky.

No jinak to reknu,kdo si to objednal v EW,tak ma jistotu made in japan:)

Nemáš pravdu , další známej co je v UK tak má zase konzoli CHINA. Je to tak jak říkám.
Odkaz ke komentáři

Tak hlavne můj kamos dělal brigádu, kde na krabičky mobilních telefonu lepil nálepky s lokací výroby. Lepil různé země a přitom to stejne vse přišlo z činy, takze od te doby, kde je to vyrobeno je mi uplne sumak.

Odkaz ke komentáři

dneska je především sakra vzácné, když si koupíte elektroniku a není tam "Made in P.R.C."

2 kasaco10 : to víš, že SONY nechá doporučenou cenu, ostatní si cenu přitnou, já mám konzoli furt za 9 990,-, ale musím počkat do konce ledna.

Upraveno uživatelem spoock
Odkaz ke komentáři

JRC pobavilo, na to, že zdražují bundle o 800 místo doporučených 500 jsem jim napsal:

Dobrý den,

hezká výmluva, akorát, že Sony zvedlo cenu pouze o 500 kč a ne 800. Ale co člověk nadělá u nedostupného zboží, že? Chytrý způsob jak vydělat dalších 300 na každém bundlu.

Pošlete mi to na dobírku.

Děkuji

Jejich odpověď :

Dobrý den,

děkuji za informaci. Zboží bude odesíláno ve čtvrtek 12. 12.

Prostě, mě pobavilo v tom kontextu za informaci, že na mě vydělají. No alespoň jsem se dozvěděl, že v pátek v 8:05 to budu mít v ruce :D

Odkaz ke komentáři

Tak oni zákazníkům cenu přitnou, protože ví, že tihle zákazníci jsou ochotni zaplatit skoro cokoliv, jen aby to měli teď na Vánoce. Navíc stovka sem, stovka tam, to ty fanoušky už tolik nenakrkne. Osobně mi přišel rozumný názor redaktora Eurogameru, že stejně na té konzoli není tolik her, aby to stálo za okamžitý nákup. Nakonec si říkám, že krom Assassina 4 mě fakt nic moc nenadchlo a mezi tím třeba někdo bude chtít prodat další měsíc svou odehranou gamesu za nižší cenu.

Koukal jsem na stojánky pro PS4 a nejlepší alternativa, kterou jsem našel je od Speedlinku za 250 Kč, na Ebay prodávají nějaké pofiderní čínské stojánky za 120Kč, ale nevěřím, že ta konzole v tom bude držet, to si rovnou pod ní můžu strčit noviny, aby se nedotýkala podlahy.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu