mikas_cze Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Tak to by bylo fajn kdyby to ještě nějak pořešily. To já jsem šetřílek a raději kupuji na US store sloty s někym napůl. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 (upraveno) Co se týče toho přechodu z PS3 na PS4, tak osobně mám vyzkoušeno u AC4 (kupováno v jrc). V krabici je kód pro zadání do PSN, po zadání se zpřístupnila položka v obchodu "AC4 zlevněná verze", která stojí 270kč, což odpovídá cca 10Euro. Jen teda na tom kupónu psali, že to platí pouze do 30.11.2013. Vidět ta zlevněná verze je pak ve webové verzi PS Storu. PS: Tady je k tomu info mimochodem: http://us.playstation.com/digitalupgrade/ Upraveno Prosinec 9, 2013 uživatelem Fenri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 ted jsem volal do jrc a v pateo ve varech na me bude cekat mega bundle ale zvedli to o 800 :-( tak premyslim ze vezmu v EW obyc verzi bez navyseni kdo bude chtit muzu prenechat jeden kus ale zatim nvm jakej :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 (upraveno) Svině z JRC, zvedli cenu o 800 kč a Sony přitom zvedlo cenu bundlu o 500. Samo jsem na to kývl, ale napsal jsem jim svoje :) Na druhou stranu pošlou i slevový kupón v hodnotě 150 kč na PS4 hru. Takže člověk přeplatí 150 Kč. Jinak mi i psali, že jim nedorazilo zdaleka tolik konzolí co čekali, ale bůh ví co je na tom pravdy a jestli to nebylo jen tak, aby vytvořili dojem, že konzolí je málo, tak ať jim lidé a tu novou cenu kývnou. Upraveno Prosinec 9, 2013 uživatelem Lovecrossed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Prosim nevíte někdo kde se da koupit ta kamera na ps4 tak aby byla skladem na 13.12.2013 ?Nebo popřipadě jestli by někdo neprodal kdo ji nevyužije? dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Co se týče toho přechodu z PS3 na PS4, tak osobně mám vyzkoušeno u AC4 (kupováno v jrc). V krabici je kód pro zadání do PSN, po zadání se zpřístupnila položka v obchodu "AC4 zlevněná verze", která stojí 270kč, což odpovídá cca 10Euro. Jen teda na tom kupónu psali, že to platí pouze do 30.11.2013. Vidět ta zlevněná verze je pak ve webové verzi PS Storu.PS: Tady je k tomu info mimochodem: http://us.playstation.com/digitalupgrade/ Ty uz to mas odzkouseno? Takze ty uz konzoli mas? Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 (upraveno) Ty uz to mas odzkouseno? Takze ty uz konzoli mas?Sent from my iPhone using Tapatalk Jsem to blbě napsal, konzoli ještě nemám, ale kód jsem zadal v PS3, jak tam píší v návodu a tu zlevněnou hru vidím na webovém obchodě (na PC). Resp když se připojíš na obchod přes PC, tak tam už jsou všechny hry a položky pro PS4 vidět a lze je nakupovat. Konzole mi přijde až v pátek. Tady je pro informaci odkaz na tu zlevněnou verzi na PSN.... [url]https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/games/assassin's-creed-4-black-flag-discount/cid=EP0001-CUSA00009_00-PS3UPGREXXXXXXXX[/url] Upraveno Prosinec 9, 2013 uživatelem Fenri doplněn link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Tak (X)zone take potvrdil, ze v pátek bude konzole připravena. Budu nasrany, kdyz pak budou mit na prodejně volne kusy a kolem konzolí dělali takove Halo. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HorcaCZ Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Tak JRC mi potvrdilo můj bundle (a taky navýšení o 800,- :D ) a v pátek před devátou už budu nedočkavě přešlapovat v Pardubicích před prodejnou :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Tak JRC mi potvrdilo můj bundle (a taky navýšení o 800,- :D ) a v pátek před devátou už budu nedočkavě přešlapovat v Pardubicích před prodejnou :). Jestli to v PCE budou mit hned rano připravené. Ja tam minule bral sberatelku AC3 a musel jsem ještě 2 hodky čekat než si to zadá do systému :D Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HorcaCZ Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Jestli to v PCE budou mit hned rano připravené. Ja tam minule bral sberatelku AC3 a musel jsem ještě 2 hodky čekat než si to zadá do systému :DSent from my iPhone using Tapatalk Nezájem, hned beru a jdu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 :D Shut up and take my money ^^ Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 UK verze jsou vzdycky made in japan, vsechny 3 verze playstation mam z uk, tentokrat jsem zavahal a nestihl vcas objednat.My jsme furt vychodni trh,do ktereho se vozi zmetky. No jinak to reknu,kdo si to objednal v EW,tak ma jistotu made in japan:) Nemáš pravdu , další známej co je v UK tak má zase konzoli CHINA. Je to tak jak říkám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Proč to pořád řešíte? Záruční doba je stejná a pokud je to zmetek, tak to může být vyrobené třeba na marsu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Tak hlavne můj kamos dělal brigádu, kde na krabičky mobilních telefonu lepil nálepky s lokací výroby. Lepil různé země a přitom to stejne vse přišlo z činy, takze od te doby, kde je to vyrobeno je mi uplne sumak. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Nějak sem to nesledoval,ale jaký je rozdíl mezi tím Made in Japan/China ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Místní věří že china= normální kvalita, japan= megasuper kvalita oproti china, o tom cela tahle diskuze je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Nějak sem to nesledoval,ale jaký je rozdíl mezi tím Made in Japan/China ? Z Japonské konzole vyleze Samurai, zapojí ti PS4, podekuje ti za koupi a spáchá Hara Kiri Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Nějak sem to nesledoval,ale jaký je rozdíl mezi tím Made in Japan/China ? Rozdíl je v tom že Made in China ti vyrobí čínská fabrika v číně a Made in Japan ti vyrobí stejná čínská fabrika v Japonsku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Nemáš pravdu , další známej co je v UK tak má zase konzoli CHINA. Je to tak jak říkám. dulezite pro mne je,ze mam made in japan;) to znamena i ovladac. Z ps1 mi funguje doted, u cinskych jsem musel menit tolikrat no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 já mám objednáno přímo v SONY cena je pořád stejná 10 490Kč a doufam, že v 13.12. bude :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 (upraveno) dneska je především sakra vzácné, když si koupíte elektroniku a není tam "Made in P.R.C." 2 kasaco10 : to víš, že SONY nechá doporučenou cenu, ostatní si cenu přitnou, já mám konzoli furt za 9 990,-, ale musím počkat do konce ledna. Upraveno Prosinec 9, 2013 uživatelem spoock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 JRC pobavilo, na to, že zdražují bundle o 800 místo doporučených 500 jsem jim napsal: Dobrý den, hezká výmluva, akorát, že Sony zvedlo cenu pouze o 500 kč a ne 800. Ale co člověk nadělá u nedostupného zboží, že? Chytrý způsob jak vydělat dalších 300 na každém bundlu. Pošlete mi to na dobírku. Děkuji Jejich odpověď : Dobrý den, děkuji za informaci. Zboží bude odesíláno ve čtvrtek 12. 12. Prostě, mě pobavilo v tom kontextu za informaci, že na mě vydělají. No alespoň jsem se dozvěděl, že v pátek v 8:05 to budu mít v ruce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Tak oni zákazníkům cenu přitnou, protože ví, že tihle zákazníci jsou ochotni zaplatit skoro cokoliv, jen aby to měli teď na Vánoce. Navíc stovka sem, stovka tam, to ty fanoušky už tolik nenakrkne. Osobně mi přišel rozumný názor redaktora Eurogameru, že stejně na té konzoli není tolik her, aby to stálo za okamžitý nákup. Nakonec si říkám, že krom Assassina 4 mě fakt nic moc nenadchlo a mezi tím třeba někdo bude chtít prodat další měsíc svou odehranou gamesu za nižší cenu. Koukal jsem na stojánky pro PS4 a nejlepší alternativa, kterou jsem našel je od Speedlinku za 250 Kč, na Ebay prodávají nějaké pofiderní čínské stojánky za 120Kč, ale nevěřím, že ta konzole v tom bude držet, to si rovnou pod ní můžu strčit noviny, aby se nedotýkala podlahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 A co dobijeci stanice od jineho vyrobce koukal jsi? 800 se mi davat nechce Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.