Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

-já to řeším kablíkem a ovladačem někde poblíž, ale možná si nějakou stanici koupím, ale počkám na lepší ceny, přeci jen za kus plastu s konektorem tolik peněz, to si to budu nabíjet jako doposud /ovladač v USB hubu/

-dneska jsem koukal na evilcontrollers.com, sakra líbil by se mi bílý DS4, asi si počkám na další barevné varianty, protože tyhle custom ovladače výjdou na ohromný balík.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já byl včera v datartu, je vtipné, že tam mají obaly od PS4 a na nich 13.12., že se to začne prodávat, ale nevěřím, že tam budou nějaké konzole k prodeji, rozhodně by tam mohli začít lifrovat to příslušenství od speedlinku, když už ho tam maj pro PS3, rozhodně se mi nechce platit poštovné za ten stojánek

Odkaz ke komentáři

Treba budou,to nevis....ted vsichni stresujou.Speedlink neresim,to je jak kvalita od Vietnamcu.Spis by mne zajimalo jestli jeste plati spoluprace Sony a Logitech....nevi nekdo? A pak jeste ty Headsety....Mam vybranej od Koss ale nevim jestli tam pujde

Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

tak v jrc delaj asi samy zamrdany amaterove ... dneska mi 3x volali ze na me vyjde v prvni vlne pak zase ze ne a pak zase ze jo na tohle nemam nervy a vezmu to v EW kde jsem mel zakladni balik ale nabidli mi i mega bundle za 13500 jestli chci tak jsem to vzal a kdybych ho mel prej od zacatku tak mi ho nechaj za 13K skoda no ale porad usetrim 300 od jrc kde jsme to mel zaplaceny od zacatku listopadu kurvy jak me nasraly

Upraveno uživatelem pejtrix
Odkaz ke komentáři

tak výstup/vstup na DS4 bude analog, ne? Podle mě tam narveš jakýkoliv headset k telefonu s 3,5 jackem.

Speedlink mám k PS3 jako záložní ovladač, vlastně soráč, měl jsem, než jsem ho hodil po pár hodinách do vyřazené elektroniky. Mám dojem, že vylisovaný plast pod PS4 splňuje mé požadavky "cena+stabilita", viděl jsem na ebay, že nějaký magor si na 3D tiskárně vytiskl aušus nožičky a snaží se to prodávat za 300Kč, blázen

Odkaz ke komentáři

Ja to mam taky v datartu objednany. Vcera sem tam volal a prej konzoli bude dost ... Ale ze jim sony muze poslat min kusu. Tak taky nevim na cem sem :-/

Edit: tak sem tam ted volal a prej este ani nevi kolik dostanou konzolí ze jim prijdou 13 nebo 14 to sou fakt amateri v datartu to je hnus ...

Sent from my iPad using Tapatalk

Upraveno uživatelem sisaCZE
Odkaz ke komentáři

To asi jo,ale ja nechci headset k telefonu.Chci sluchatka jako mel Otík ve Vesnicko ma strediskova :-D akorat s trochu lepsim zvukem :-D

no, nějaká redukce (http://www.alza.cz/audio-4polovy-3-5mm-jack-2x-3-5mm-jack-d341926.htm) a sluchátkový zesilovač?

Upraveno uživatelem spoock
Odkaz ke komentáři

To asi jo,ale ja nechci headset k telefonu.Chci sluchatka jako mel Otík ve Vesnicko ma strediskova :-D akorat s trochu lepsim zvukem :-D

no ja si koupil pred rokem origo ps 7.1 headset kolem 2000tisic takze doufam ze bude podporovat ps4,protoze jinak by me dobre nasraly :)

Odkaz ke komentáři

Ja treba rad hraju pres kino,ale u nekterych her se mi stava ze pri vystrelu kino zmlkne a netusim cim to je...jinak doufam ze bude mozny pustit si ke hre vlastni muziku...zatim jsem to nikde nevypatral....

Odkaz ke komentáři

no ja si koupil pred rokem origo ps 7.1 headset kolem 2000tisic takze doufam ze bude podporovat ps4,protoze jinak by me dobre nasraly :)

Ty já kupoval před rokem Sony pulse za 3200,- pokud nepojedou dostanou do drzky v Sony centru :D

Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Ahoj možna budu mit jedku PS4 navíc.Mam ji slibenou na patek v JRC Jihlava.Je to klasicka verze za 10 990,- kč.

Mam ještě jednu předobědnávku s kompletnim bandlem a tak možna radši vezmu tu.Takže jestli je tady někdo z Jihlavi nebo okoli a nedostalo se na něj,

tak bych možna mohl pomoci.Ale nic neslibuji.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu