Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Ahoj, mám dotaz, chtěl bych PS4 toho 13.12 - nemám nikde před objednávku a nechce se mi čekat až do ledna... Kde by se dala konzole splašit z volného prodeje? Nějaké tipy? Jsem z Teplice takže nejlépe do 50km... Děkuji moc!!!

Jediný co mě napadá je JRC půlnoční prodej v Praze OC Nový Smíchov, ale to asi nemáš do 50ti km :) viz FB akce: https://www.facebook.com/events/557657487651972/

Kdoví ale kolik jich budou mít, ráno na fóru psali přes 100 ks, pak ten koment editovali na to, že jich bude několik set tak těžko říct co je pravda :D

Upraveno uživatelem Fenri
oprava chyb
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dneska je především sakra vzácné, když si koupíte elektroniku a není tam "Made in P.R.C."

2 kasaco10 : to víš, že SONY nechá doporučenou cenu, ostatní si cenu přitnou, já mám konzoli furt za 9 990,-, ale musím počkat do konce ledna.

to bych asi nedokazal čeakt do konce ledna.....

Odkaz ke komentáři

jen pro info, teď se každý ráno na Evropě 2 (vraní show - Mareš, Hezucký) hraje o PS4, musíte se dovolat jako třetí v pořadí a odpovědět na otázku, třeba se to někomu z nás povede:-)

taky jsem to dnes zaslech :D PS4 valcuje prodeje :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

to zas já si rád zahraju o svátkách :psp:

já jsem typ člověka, který když se blíží datum, tak je natěšenej víc, než malé dítě, ale jelikož jsem nebyl zklamán hned, ale tak nějak se to začalo bortit pomalu, začalo mi docházet, že PS4 asi na Vánoce nebude, takže jsem se přestal starat, momentálně mám rozehrány Pokémon White na 3DSku, Skyrim na PC a na PS3 občas dám GTA V, takže je co hrát

snad se mi poštěstí někde zastihnout PS4 na stojanu, udělalo by mi to docela velkou radost si to trochu omatlat

Odkaz ke komentáři

Juchúú...tak tohle mi napsala Alza na můj dotaz...zda budu v 1 vlně v pátek...objednáno 26.10..........Dobrý den,

děkujeme za Váš email.

Vzhledem k informaci, že nám bude dodáno menší množsství objednaného zboží, budeme objednávky uzavírat dle data vytvoření předobjednávky. Ve Vašem případě je tedy celkem reálná šance, ale samozřejmě tuto informaci nemohu garantovat. Prosím vyčkejte na daný termín a pokud budete informován o expedici Vaší objednávky, zdařilo se.

V případě jakýchkoliv dalších přání či dotazů nás neváhejte kontaktovat

Odkaz ke komentáři

tak dnes sem si vyzkousel ps4 sice jen dve dema a to fifa a knack.Hry soudit nechci ale bylo to vyslovene zklamani min. rozdil od ps3,ale co se tyce konzole vypada fakt pekne a joypad to je kapitola sama,ta zmena fakt prospela.jen sem porad hledal ten start:).

Plzenaci muzou zajit do Kb na borech

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu