Brain32 Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Ahoj, mám dotaz, chtěl bych PS4 toho 13.12 - nemám nikde před objednávku a nechce se mi čekat až do ledna... Kde by se dala konzole splašit z volného prodeje? Nějaké tipy? Jsem z Teplice takže nejlépe do 50km... Děkuji moc!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 (upraveno) Ahoj, mám dotaz, chtěl bych PS4 toho 13.12 - nemám nikde před objednávku a nechce se mi čekat až do ledna... Kde by se dala konzole splašit z volného prodeje? Nějaké tipy? Jsem z Teplice takže nejlépe do 50km... Děkuji moc!!! Jediný co mě napadá je JRC půlnoční prodej v Praze OC Nový Smíchov, ale to asi nemáš do 50ti km :) viz FB akce: https://www.facebook.com/events/557657487651972/ Kdoví ale kolik jich budou mít, ráno na fóru psali přes 100 ks, pak ten koment editovali na to, že jich bude několik set tak těžko říct co je pravda :D Upraveno Prosinec 9, 2013 uživatelem Fenri oprava chyb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 jen pro info, teď se každý ráno na Evropě 2 (vraní show - Mareš, Hezucký) hraje o PS4, musíte se dovolat jako třetí v pořadí a odpovědět na otázku, třeba se to někomu z nás povede:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 dneska je především sakra vzácné, když si koupíte elektroniku a není tam "Made in P.R.C."2 kasaco10 : to víš, že SONY nechá doporučenou cenu, ostatní si cenu přitnou, já mám konzoli furt za 9 990,-, ale musím počkat do konce ledna. to bych asi nedokazal čeakt do konce ledna..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 jen pro info, teď se každý ráno na Evropě 2 (vraní show - Mareš, Hezucký) hraje o PS4, musíte se dovolat jako třetí v pořadí a odpovědět na otázku, třeba se to někomu z nás povede:-) taky jsem to dnes zaslech :D PS4 valcuje prodeje :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 to bych asi nedokazal čeakt do konce ledna..... To já dokážu klidně počkat do letních prazdnin :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 To já dokážu klidně počkat do letních prazdnin :) to zas já si rád zahraju o svátkách :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 to zas já si rád zahraju o svátkách :psp: já jsem typ člověka, který když se blíží datum, tak je natěšenej víc, než malé dítě, ale jelikož jsem nebyl zklamán hned, ale tak nějak se to začalo bortit pomalu, začalo mi docházet, že PS4 asi na Vánoce nebude, takže jsem se přestal starat, momentálně mám rozehrány Pokémon White na 3DSku, Skyrim na PC a na PS3 občas dám GTA V, takže je co hrát snad se mi poštěstí někde zastihnout PS4 na stojanu, udělalo by mi to docela velkou radost si to trochu omatlat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 to zas já si rád zahraju o svátkách :psp: ale to já taky x360 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 Juchúú...tak tohle mi napsala Alza na můj dotaz...zda budu v 1 vlně v pátek...objednáno 26.10..........Dobrý den, děkujeme za Váš email. Vzhledem k informaci, že nám bude dodáno menší množsství objednaného zboží, budeme objednávky uzavírat dle data vytvoření předobjednávky. Ve Vašem případě je tedy celkem reálná šance, ale samozřejmě tuto informaci nemohu garantovat. Prosím vyčkejte na daný termín a pokud budete informován o expedici Vaší objednávky, zdařilo se. V případě jakýchkoliv dalších přání či dotazů nás neváhejte kontaktovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 Tyvole tak to cumim :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 kam jsme to dopracovali :D http://aukro.cz/playstation-4-killzone-ed-praha-drazba-rezervace-i3786899936.html , dražba rezervace, ty vole to néééé :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turok1468625206 Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 kam jsme to dopracovali :D http://aukro.cz/playstation-4-killzone-ed-praha-drazba-rezervace-i3786899936.html , dražba rezervace, ty vole to néééé :D Tak to je teda síla 😄 Odesláno z mého LG G2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 Tak když je o to zájem, proč ne. Na aukru se prodal i bundle s kz, 2x DS4 + camera za 16k. Dodání 13.12. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turok1468625206 Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 To jo. Že, bych taky šel vydražit mojich pár rezervací 😂 Odesláno z mého LG G2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 Nemáš náhodou konzoli v bundlu jak jsem psal volnou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turok1468625206 Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 V bundlu žádnou,jenom základní balení,teda doufám 😉 Odesláno z mého LG G2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 Máš pm..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turok1468625206 Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 Máš asi plnou schránku,nejde mi ti odeslat on. Odesláno z mého LG G2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 Sorry, už je prázdná. Můžeš psát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 tak dnes sem si vyzkousel ps4 sice jen dve dema a to fifa a knack.Hry soudit nechci ale bylo to vyslovene zklamani min. rozdil od ps3,ale co se tyce konzole vypada fakt pekne a joypad to je kapitola sama,ta zmena fakt prospela.jen sem porad hledal ten start:). Plzenaci muzou zajit do Kb na borech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 Ted me tak napadá,dá se použít Vita jako druhej ovladač?Tzn.budu hrát např.Fifu s ovladačem a kamos co prijde na kafe si vezme Vitu a budeme hrát oba...jde to i takhle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 Ted me tak napadá,dá se použít Vita jako druhej ovladač?Tzn.budu hrát např.Fifu s ovladačem a kamos co prijde na kafe si vezme Vitu a budeme hrát oba...jde to i takhle? Jo dá se použit. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 Jen chci informovat,ze na aukru se drazi ps4,2x ds4, killzone,kamera za 18100 a jeste je den dokonce. Zacinam litovat sveho zruseni pred par meeicema...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 ,,Lidi jsou hloupí" Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.