Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Taky si myslím, že to s těma hrama nění zas tak špatný... AC4, BF4, Killzone: SF, Warframe, War Thunder, Contrast, Resogun...takže do března, kdy maj vyjít další věci myslím bude co hrát. Mezi tím to proložím na PS3 DLC k The last of us apod. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky si myslím, že to s těma hrama nění zas tak špatný... AC4, BF4, Killzone: SF, Warframe, War Thunder, Contrast, Resogun...takže do března, kdy maj vyjít další věci myslím bude co hrát. Mezi tím to proložím na PS3 DLC k The last of us apod. :D

naprosto s tebou sohlasim, ještě bych přidal ASSASSIN'S CREED 4: BLACK FLAG

NEED FOR SPEED RIVALS

A na jaře Drive Club, Watch Dogs Dedsec Edition:wohow:

Odkaz ke komentáři

Tak co říkáte na ten repráček? Já bych řekl že je to docela slušný.Otázka jak to ještě pujde nastavit ve hrách... Např. ve Fifě kdyby rozhodčí pískal z ovladače :wohow: nebo v Battlefieldu rozkazy k postupu...to by bylo fajn,kdyby se to dalo i takhle nastavit

Odkaz ke komentáři

Tak jsem byl v Sony, kde to mam predobjednane a oni mi rekli ze jim dorazi jen 19 kusu :-( a ja sem 21 :-( tak mi nic jineho nezbylo nez si vzit variantu s dvouma ovladacema, kamerou, hrou.Tu hru nechci.tak kdyby nekdo chtel tak bude na prodej nebo vymena.....

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu