lennyKravic Odesláno Prosinec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2013 ...a proto píšou dvě čárky místo uvozovek. Nevím co je na tom zvláštního, prostě to je otázka poptávky a nabídky. Pokud je člověk ochotný za to ty peníze dát, tak jsou to furt jen jeho peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Prosinec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2013 Tuhle hysterii nechápu, dyt na tom vyjma Killzone zatím není co hrát..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2013 Já mám tedy do jara vystaráno. FIFA 14, Resogun, Contrast a každý další měsíc přibudou nějaké další free hry na PS+. Nevim co furt máte stím, že tam není co hrát. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Prosinec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2013 Taky si myslím, že to s těma hrama nění zas tak špatný... AC4, BF4, Killzone: SF, Warframe, War Thunder, Contrast, Resogun...takže do března, kdy maj vyjít další věci myslím bude co hrát. Mezi tím to proložím na PS3 DLC k The last of us apod. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2013 Taky si myslím, že to s těma hrama nění zas tak špatný... AC4, BF4, Killzone: SF, Warframe, War Thunder, Contrast, Resogun...takže do března, kdy maj vyjít další věci myslím bude co hrát. Mezi tím to proložím na PS3 DLC k The last of us apod. :D naprosto s tebou sohlasim, ještě bych přidal ASSASSIN'S CREED 4: BLACK FLAG NEED FOR SPEED RIVALS A na jaře Drive Club, Watch Dogs Dedsec Edition:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2013 az vyjde dark souls 2 v breznu,tak si na ps4 ani nevzpomenete:) + metal gear solid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Prosinec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2013 az vyjde dark souls 2 v breznu,tak si na ps4 ani nevzpomenete:) + metal gear solid Tak to jsou zrovna dve hry co me vubec nelakaj :D Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2013 Tak já beru ted ps4 kvůli čekání na ds2 :D Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Prosinec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2013 Uvědomujete si, kucí, že tohle není Alík ani Xchat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2013 to bude zas utraceno penez :cheesygrin: jsem zvedav na prvni den prodeje, kolik se toho proda a jestli se to nekde zverejni :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Prosinec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2013 Tak jsem to nevydržel a napsal jestě jednou na xzone a odpověd mě potěšila : Dobry den, Ano, bundle konzole PS4 + hru zasilame tak, aby Vam byly dorucovany v patek 13.12. Přeji pěkný den, Jiří Schovanec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
copaklamo Odesláno Prosinec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2013 Lidi, sháním dvě rezervace ( předobjednávky ) na PS4 ,tak aby přišel v pátek,třeba i za poplatek :D Pokud máte někdo navíc, tak se ozvěte, můžeme se nějak domluvit:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Abba Odesláno Prosinec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2013 Zdravím mám stejný problém. Stejně jako copaklamo jsem ochotný v odměnu. Datum dodání toliko neřešim jen nechci čekat do konce ledna. Děkuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Prosinec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2013 Chci se zeptat,PS4 vychází 13.prosince v ČR , a hry se ještě nedají koupit ? Například Killzone:Shadow Fall bude taky v prodeji od 13. nebo ho někde v obchodě můžu koupit už teď ? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2013 www.heureka.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2013 Tak co říkáte na ten repráček? Já bych řekl že je to docela slušný.Otázka jak to ještě pujde nastavit ve hrách... Např. ve Fifě kdyby rozhodčí pískal z ovladače :wohow: nebo v Battlefieldu rozkazy k postupu...to by bylo fajn,kdyby se to dalo i takhle nastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2013 Tak jsem byl v Sony, kde to mam predobjednane a oni mi rekli ze jim dorazi jen 19 kusu :-( a ja sem 21 :-( tak mi nic jineho nezbylo nez si vzit variantu s dvouma ovladacema, kamerou, hrou.Tu hru nechci.tak kdyby nekdo chtel tak bude na prodej nebo vymena..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2013 Předpokládám ze se jedna o bundle s killzone Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Prosinec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2013 Není tu nekdo kdo má predobednanou PS4 v tom balení se 2 ovladacema a kamerou a stacil by mu PS43+ killzone a vyměnil by ? Samozrejme s doplatkem .. nejlepe pardubice nebo hradec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2013 je tu hrozne paniky a pritom moc konzoli po vikendu co budou free, take it easy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2013 Jj.presne Killzone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HorcaCZ Odesláno Prosinec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2013 Není tu nekdo kdo má predobednanou PS4 v tom balení se 2 ovladacema a kamerou a stacil by mu PS43+ killzone a vyměnil by ? Samozrejme s doplatkem .. nejlepe pardubice nebo hradec Koukni do zpráv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper Odesláno Prosinec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2013 Tak dnes telefonat z ElviaPro - zítra rozesilaji PS4 PPLkem aby v patek dorazily.Ja mam objednano postou takze posilaji v patek a v pondělí mam ocekavat balik :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.