Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Ahoj lidi vím že je to ♥♥♥♥ ptát se zrovna takhle ale nemá někdo předobjednanou PS 4 v praze na Andělu ? jedu tam až z HK a nevím jestli se na mě dostane tak bych rád kdyby někdo měl předobjednávku a nechtěl ji tak jestli by mi ji předal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi když si nabiji pomoci http://www.exasoft.cz/playstation-live-cards-a-500-czk-ps3-psp_d38574.html , mohu si tím pak zaplatit ps+ na 3 měsíce, že? Já momentálně mam na kartě stoplé transakce po netu a nechci to obnovovat. Díky

To spíš bych koupil přímo "kartu s kódem" pro to PS+ členství.. viz např: http://www.alza.cz/sony-ps3-plus-card-90-day-d362389.htm?kampan=zbozi.cz

Odkaz ke komentáři

Tak na Facebooku k půlnočnímu prodeji od Jrc se prý dostalo na všechny, přitom fronta měla být až ven. Nevíte kolik tam jrc nakonec prodalo konzolí? Byl tam někdo odsud?

někde se psalo že měli 150 konzolí k volnýmu prodeji, a ne všichni tam stáli na volný prodej

Odkaz ke komentáři

Aha, tak proto se dostalo na všechny, protože fronta měla být až ven, tak jsem si říkal to bude celkem dost konzolí. Píšou na jejich Facebooku, že se dostalo na všechny. No jsem zvědavej jestli jich bude opravdu takovej nedostatek, jak se píše. Respektivě jestli půjdou sehnat někde přímo na obchodě.

Odkaz ke komentáři

Tak jrc nic volného na prodej a fronta lidi na vyzvednutí, OK elektro volne ks k prodeji, datart nic volného Zlín..... :) jestli me vypecou v euronicsu tak uvidí...

Edit...datart pro ČR 90ks euronics 70ks...hnus jako :D

Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk

Upraveno uživatelem Rowan
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu