onefootman Odesláno Prosinec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 Jo cena je šílená.Ale když jsem hledal na netu tak najednou nikde nebyla... A nebo za takovouhle cenu :cry: Jinak když jsem např.porovnaval ceny velkých titulů - JRC 1800 Kč - Alza -1490 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Prosinec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 Makám v eshopu a s poštou není nejmenší problém. Pokud xzone posílá balíky Do Ruky tak ho druhý den po odeslání máš. Zatim to tak mám u každý zásilky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wgod Odesláno Prosinec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 Tak si takhle jdu na Hobbita na Andel a pred JRC je uz cca 20-30 lidi fronta.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Krebs Odesláno Prosinec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 Ahoj lidi vím že je to ♥♥♥♥ ptát se zrovna takhle ale nemá někdo předobjednanou PS 4 v praze na Andělu ? jedu tam až z HK a nevím jestli se na mě dostane tak bych rád kdyby někdo měl předobjednávku a nechtěl ji tak jestli by mi ji předal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 Cituji: "Dnes o půlnoci začne půlnoční prodej v JRC na Andělu a pro prvních 150 z vás bude k dispozici volně prodejná PS4, pro ty co nemají před-objednávku! " Zdroj RE-PLAY http://www.jrc.cz/clanek_playstation_4 - PRODEJ VOLNÝCH KONZOLÍ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenebrae Odesláno Prosinec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 Bych nechtel bejt ten 151. ve frontě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 Dostal někdo email z EW, že už mu to bylo odesláno ? nebo už email posílat nebudou, když před týdnem volali ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Prosinec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 Nevíte jak to v tý frontě funguje? Rozdává jrc například lístečky pro těch 150 lidi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 Tak by me zajimalo jestli nekdo kdo chodi sem na forum prave stoji v ty fronte na Andelu :-) Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 To mě dnes volali z JRC že ma konzole už je nachystana na pobočce v Brně na osobku, takže zitra musi prijit na otviracku:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Prosinec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 Chlapi když si nabiji pomoci http://www.exasoft.cz/playstation-live-cards-a-500-czk-ps3-psp_d38574.html , mohu si tím pak zaplatit ps+ na 3 měsíce, že? Já momentálně mam na kartě stoplé transakce po netu a nechci to obnovovat. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 Tak co kolik vas stoji ve fronte na Andelu ? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Prosinec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 Chlapi když si nabiji pomoci http://www.exasoft.cz/playstation-live-cards-a-500-czk-ps3-psp_d38574.html , mohu si tím pak zaplatit ps+ na 3 měsíce, že? Já momentálně mam na kartě stoplé transakce po netu a nechci to obnovovat. Díky To spíš bych koupil přímo "kartu s kódem" pro to PS+ členství.. viz např: http://www.alza.cz/sony-ps3-plus-card-90-day-d362389.htm?kampan=zbozi.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 az nekdo pripoji ps4 k netu,tak sem hodte info, kolik gb bude potrebovat stahnout na nove firmware nez bude mozne vubec stahnout hry z psn store.Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 az nekdo pripoji ps4 k netu,tak sem hodte info, kolik gb bude potrebovat stahnout na nove firmware nez bude mozne vubec stahnout hry z psn store.Diky moc Je to cca 350MB a už je to verze 1.52 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Tak na Facebooku k půlnočnímu prodeji od Jrc se prý dostalo na všechny, přitom fronta měla být až ven. Nevíte kolik tam jrc nakonec prodalo konzolí? Byl tam někdo odsud? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Je to cca 350MB a už je to verze 1.52 tak to je super, tak to si dneska stihnu i neco zahrat:) diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Tak na Facebooku k půlnočnímu prodeji od Jrc se prý dostalo na všechny, přitom fronta měla být až ven. Nevíte kolik tam jrc nakonec prodalo konzolí? Byl tam někdo odsud? někde se psalo že měli 150 konzolí k volnýmu prodeji, a ne všichni tam stáli na volný prodej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Aha, tak proto se dostalo na všechny, protože fronta měla být až ven, tak jsem si říkal to bude celkem dost konzolí. Píšou na jejich Facebooku, že se dostalo na všechny. No jsem zvědavej jestli jich bude opravdu takovej nedostatek, jak se píše. Respektivě jestli půjdou sehnat někde přímo na obchodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 tak to je super, tak to si dneska stihnu i neco zahrat:) dikyNemáš za co, taky doufám že to dnes zprovozním a zapařím. Jinak to s tím nedostatkem konzolí opravdu nebude tak horký:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Škoda že jsem to měl přes 100km.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Nemáš za co, taky doufám že to dnes zprovozním a zapařím. Jinak to s tím nedostatkem konzolí opravdu nebude tak horký:-) asi bude záležet jak který obchod si pro sebe urval ze SONY zásob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 asi bude záležet jak který obchod si pro sebe urval ze SONY zásobTo máš pravdu, ale když vezmeš ještě v potaz, kolik lidí to objednávalo ve více obchodech, tak určitě něco zbyde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 To jo, ale určitě zmizí rychlostí blesku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 (upraveno) Tak jrc nic volného na prodej a fronta lidi na vyzvednutí, OK elektro volne ks k prodeji, datart nic volného Zlín..... :) jestli me vypecou v euronicsu tak uvidí... Edit...datart pro ČR 90ks euronics 70ks...hnus jako :D Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Upraveno Prosinec 13, 2013 uživatelem Rowan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.