Evok Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Půjdou z PSN stahnout nejake demoverze her na Playstation 4? Pořád totiž váhám jestli koupit jelikož tam neni žádný pecka launch titul tak bych si to předem rád vyzkoušel a případně hned poskytl konzoli dál když to nebude oproti PS3 rozdil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 jsou tam F2P tituly a demo tuším Fify14 a ještě něčeho, rozhodně bych šel i do PSN Plus, už jen kvůli toho, že tam budou nějaké bonusy každý měsíc, byť z počátku malé, ale tentokrát se už to vyplatí, už jen pro to, že na PS3 budou lepší full games Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 taky nemyslím že by to s nedostatkem bylo tak horké, ono 11k zase není tak uplně málo a takových fandů jako my zase tolik není, fotříci koupí dětičkám raděj nějakou PS3 v bundle s GTAV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Uz si to vezu domu. V Xzone take nic na volny prodej. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 doufám, že tu pak nahodíte nějaké fotky/videa, resp. na ten facebook Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 ono ne kazdy tam kde stát od půlnoci. hodne lidi pude dneska a pres víkend nakupovat. do nedele uz nebudou urco nikde. Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Tak jrc nic volného na prodej a fronta lidi na vyzvednutí, OK elektro volne ks k prodeji, datart nic volného Zlín..... :) jestli me vypecou v euronicsu tak uvidí...Edit...datart pro ČR 90ks euronics 70ks...hnus jako :D Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Zkus okay, teď jsem tam byl a za pár hodin jim tam přivezou kusy na volný prodej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rekwon1 Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Tak je to doma pánové :D Sony center Praha Chodov ,měly 2ks bundlu Killzone s kamerou a dvouma DS4 ,cena 13499 kč naštěstí jsem byl druhej v pořadí :) ,kolik měly ostatních verzí nevím ,ale před otevíračkou tam čekalo asi 5 lidí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Tak už jí mám doma,dopřávám si kafíčko a pujdu na to :cheesygrin: A mam MADE IN JAPAN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaewooJr. Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Mě teď volal kurýr že mezi 10-11. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Tak už jí mám doma,dopřávám si kafíčko a pujdu na to :cheesygrin:[ATTACH=CONFIG]23315[/ATTACH] A mam MADE IN JAPAN ja vidim made in cat:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 od okoho máš kupováno ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Zkus okay, teď jsem tam byl a za pár hodin jim tam přivezou kusy na volný prodej. Dyt píšu ze tam jsou :) jinak obyv elektro maji dodávky pokud budou mít volne ks nejdřív po 12h prakticky vsude Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Ja kupoval v Sony Center v Čb....Uz mam vsechno nastaveny,sparovany atd .. Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 (upraveno) nepsali jste, ze *od 13.12. tady bude klid? :D Upraveno Prosinec 13, 2013 uživatelem th0ca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Taky se dnes tesim :D vcera ten frajer co byl prvni v rade u Jrc. Tak dostal i TV :ziped: By me zajimalo jak dlouho tam cekal:party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Tak já se přidávám, Teď jsme si krásku dovezl z brněnskýho JRC, nikdo tam nebyl. Jediný co mě zaráží, že Prodavač o žádným slevovým kupónu 150kč kvůli zdražení nevěděl, Tak nevím jestli je uvnitř krabice nebo co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Brno olympia electroworld 5 ks bundle killzone k volnemu prodeji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Tak já se přidávám, Teď jsme si krásku dovezl z brněnskýho JRC, nikdo tam nebyl. [ATTACH=CONFIG]23316[/ATTACH] Jediný co mě zaráží, že Prodavač o žádným slevovým kupónu 150kč kvůli zdražení nevěděl, Tak nevím jestli je uvnitř krabice nebo co. Made in? :) Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 A vyrobeno kde?Killzone bundle? Sent from my RM-821_eu_italy_310 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Taky zvažuju odpolední nákup, ale co tak koukám, zatím toho moc PS4 nenabízí oproti PS3. Nebo ano? Odesláno z mého LT22i pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 A vyrobeno kde?Killzone bundle?Sent from my RM-821_eu_italy_310 using Tapatalk Made in CHINA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurtt Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Řeklbych že všechny budou made in china :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Řeklbych že všechny budou made in china :)Ne , samotné konzole bez hry jsou Made in Japan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 (upraveno) Tak jí mám z gamehouse :) s Knackem, kterýho nám prý museli dát, jinak by se na ne Sony vyprdlo a žádný konzole by nedostali. Docela tomu věřím. Přeci jenom, kdyby GH chtěl, tak by radši dali podmínku s koupi jiný hry, o kterou bude mít zájem víc lidi, což jsou snad všechny ostatní zajímavější. Jak pro koho. V balení ma být i kód 14denní na ps plus? Mám bundle killzone a je china, ale myslím, že to zbytečně hrotíte a já v tom rozdíl nevídím, ale chápu že teoreticky by mohl výrobek od Japonce lepší. Upraveno Prosinec 13, 2013 uživatelem Tulen.mirek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.