kurtt Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Asi tak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rekwon1 Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Taky jsem v balení nenašel kód na 14 denní ps plus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Už mám taky doma, sice obyčejné balení, ale aspoň něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 já měl PS3 z Číny a je v pohodě dodnes, tady je to spíše psychická záležitost, stejně ty komponenty vyrobí v Číně a v Japonsku to smontujou. Na games.cz říkali, že ten 14 denní kupón funguje jen pro nové účty, ty staré si musíte předplatit, což je lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Ten 14. denní kód je stejně jen pro ty , kteří ještě nikdy nemlěi PS+ zaplacený. ¨Takže pokud by jsi ho tam měl a měl už někdy předtím zaplacený PS+, tak ti bude stejně k prdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 tak uz ps4 na stole a samozrejme made in japan:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Kasaco10 ten klucina tam stal 14 hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Krebs Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 já jsem tam v tý frontě byl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 já jsem tam v tý frontě byl :DA co byl jsi úspěšnej, zbylo na tebe??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Krebs Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 jo byl jsem asi 50. z celý fronty ale jel jsem tam až z HK :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Tak se zbav trika v můj prospěch :D Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Krebs Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Tak ono těch trik tam bylo dost a ještě jim tam zbyli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Chci se zeptat na malej technickej dotaz...Když poprvé spustím Psko udělám update a základní nastavení, bude tam potom možnost vytvoření profilu...Doteď jsem hrál na xboxu, tak proto mám takovej blbej dotaz....nevím jak to u PSka chodí:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Chci se zeptat na malej technickej dotaz...Když poprvé spustím Psko udělám update a základní nastavení, bude tam potom možnost vytvoření profilu...Doteď jsem hrál na xboxu, tak proto mám takovej blbej dotaz....nevím jak to u PSka chodí:-) Jo :)) Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Krebs Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Taky jsem měl předtím Xbox a jo nastavení účtu je až po updatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Došla už někomu dobírka z Elektroworldu ? Pokud ano, tak jaký přepravce je rozesílá ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Taky jsem měl předtím Xbox a jo nastavení účtu je až po updatudíkes pánové:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaewooJr. Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Beztoho abych musel dávat kreditní kartu nějak dostat Free PS+ nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Tak už je taky :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Ten 14. denní kód pro PS+ je jen pro ty , kteří ještě nikdy neměli PS+ zaplacený. Takže pokud by jsi ho už někdy předtím zaplacený měl, tak ti ten kod nepujde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 kde jsi měl objednáno a který přepravce ti to přivezl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Došla už někomu dobírka z Elektroworldu ?Pokud ano, tak jaký přepravce je rozesílá ? smluvni prepravci pro nas internet je firma DPD a nebo Ceska Posta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Díky za info !!! :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 S CZC mi přišel email, že "Vámi objednané zboží z objednávky XXXXXX Playstation 4, jsme od dodavatele neobdrželi v požadovaném množství, proto jsme schopni vyřídit pouze určité množství objednávek. Omlouváme se za vzniklé komplikace, Vaši objednávku budeme schopni dodat až na přelomu ledna/února, kdy je předpokládaný další termín dodání tohoto produktu." tímhle s něma končím, bundle jsem objednával 2 dny po tom, co to uvedli. :) Kde to koupit teď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 S CZC mi přišel email, že "Vámi objednané zboží z objednávky XXXXXX Playstation 4, jsme od dodavatele neobdrželi v požadovaném množství, proto jsme schopni vyřídit pouze určité množství objednávek. Omlouváme se za vzniklé komplikace, Vaši objednávku budeme schopni dodat až na přelomu ledna/února, kdy je předpokládaný další termín dodání tohoto produktu." tímhle s něma končím, bundle jsem objednával 2 dny po tom, co to uvedli. :) Kde to koupit teď? Gameexpres má nějaké kusy v jejich udělaném bundlu s hrama za 17,5(je to normální cena v porovnání,co v bundlu je). Jinak zajdi do Okay,euronics a podobnejch elekter. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.