Rowan Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Akorát jdu zkusit Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Tak jak je to s tím 14dením PSN plus, nikde jsme nenašel kód na aktivaci...Nebo to fungue jinak??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaewooJr. Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Umberto : Aktivuješ si ho v Playstationu. Najdeš ho v PS Store. Mě to bohužel nechce vzít kartu :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Umberto : Aktivuješ si ho v Playstationu. Najdeš ho v PS Store. Mě to bohužel nechce vzít kartu :/díky...takže ti PSko došlo v pořádku...Jsem rád že to vyšlo:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 dají se někde na cz store stáhnout někjaká dema? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Je tam jenom Fifa 14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Tak dal jsem tam svůj hlavni účet ktery mám nasdileny s kamarádem a mám na něm plus na ps3 a ted na ps4 šlape zda se dobře vesechno Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Napojil jsem PSVitu k PS4 a hrál na ní Battlefield 4...mazeec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 jak se dají zastavit některá stahování? chci aby se mi stahovala jen jedna hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Bohužel nejde, snad to změní při dalším update Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 no to by měli vyřešit, hodně zásadní chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Hrajete nekdo online Battlefield? Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaewooJr. Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Umberto : Jo jo, všechno došlo, moc ti děkuju! :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom84cz Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Nejde mi taky ten plus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EvilSta Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 ps+ na 14 dni zdarma dostanete az po zakoupeni 1, 3, nebo 12 mesicniho predplatneho moji embosovanou Master Card to vzalo v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 to jako vazne funguje takhle ? to je teda pekna chujovina na US forech lidi psali ze jim tech 14free facha v pohode to jen na evropanech se musela vymyslet nejaka dalsi picovina ... a navic tam meli 10dolarovy kupon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek4573 Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Napojil jsem PSVitu k PS4 a hrál na ní Battlefield 4...mazeec Je ten bf4 v cz a jestli jo tak kde to nastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 na ps 4 je v cz jen assassin 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knedl6 Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Tak přece jenom bych se chtěl pohlubit taky už je doma :3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom84cz Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Nejde mi online batl , to musim mit origin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Takže Battlefield 4 na PS4 online 64 hráčů...nářez...paráda...miluju too :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Už by to chtělo uncharted, nebo nějakou jinou dobrou exkluzivitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Tak už taky hraju ! Killzone vypadá fakt překrásně a je i zábavný,skvělá hra ! Už aby byly další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 (upraveno) Lidi kdo hrajete battlefield pridejte si me .... Cr_u_ze Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Upraveno Prosinec 13, 2013 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Ahoj štastní majitelé PS4. Potřebuji info zda je opravdu nutné dokoupit vertical stand, nebo konzole dokáže stát vertikálně v klidu i bez něj ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.