Peter_King Odesláno Únor 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2013 Taky jsem z této hry nadšen, baví mě, ovládání je jednoduché a přitom poutavé, grafika je opravdu pěkná. Příběh mě zaujal a toho jsem se bál nejvíc. Většinou se snažím koridor prohledat co nejvíc, snad budou naskakovat achievmenty, a ty jsem ještě nekoukal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2013 Hraju to asi 2 hodiny. Jestli majitelé X360 záviděli PS3kařům sérii Uncharted...tak už nemusí. Uncharted jsem nehrál ,a opravdu ji nezávidim.Koukal jsem na walktrough na youtube a fakt na ty serii nevidim nic extra ( stejne jako redaktoři Eurogameru,kteří sami řekli , že ta hra je strašně vyhypovaná).Co asi ale budu zavidet je The last of us :-) Sorry za OT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Únor 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2013 Já závidím jen Little Big Planet ... to je ale Off Topic pardon :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Únor 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2013 No Uncharted jsem hrál všechny díly a jako kouzlo ta hra má to se musí nechat.. Hlavně první díl v roce 2007 :) Ale myslim že tenhle Tomb rider bude propracovanější, no uvidíme už ho tlačim do xka a zřejmě bude dlouhej večer :blink2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noobik Odesláno Únor 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2013 ono je to opravdu xgd2? stahuju to tedka a koukám a u toho neví soubor .dvd neporadí mi někdo díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Únor 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2013 ono je to opravdu xgd2? stahuju to tedka a koukám a u toho neví soubor .dvd neporadí mi někdo díky :) Nevíme odkud jsi stahoval, ale je to opravdu XGD2 funguje i pod LT 2.0 s použitím topology pro lt 2.0 a soubor .dvd u toho je. Pokud ne můžeš si ho vytvořit tuším že tu na forku někde návod je, v tom ti neporadím, to jsem zatím nemusel nikdy dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noobik Odesláno Únor 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2013 je to z nějaké španělské stránky sem v tomhle nový neporadil bys mi skama tahat hry když tak dík moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2013 Je to XGD2 - hra byla defacto hotová již minulé vánoce , ale měla tolik chyb , že se to odložilo a rok se ladily jen problémy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noba Odesláno Únor 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2013 Tak jsem hrál zatím tak 3 hodiny a pro srovnání s Uncharted (hrál jsem první dva díly a hru celkově miluju) se mi TR líbí víc, zatím co mi přišlo, tak hra je víc otevřenější a většinu situací lze vyřešit stealth stylem. Grafika je prostě úžasná a začátek je fantastickej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelenina636 Odesláno Únor 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2013 Super hra! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2013 Taky spokojenost,i když mě hodně mrzí , že z původní Lamy :cheesygrin: jak jí mám rád já,toho moc nezbylo.Je to víc akčně laděný a celkově je pryč běhání,hledání,skládání velkých mechanismů - to zmizelo uplně atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Únor 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2013 (upraveno) Dohráno. Super hra, nejlepší grafika. Délka určitě cca. 10 hodin, akorát Lara už nevykrádá hroby ale Uncharted z PS3. Upraveno Únor 26, 2013 uživatelem Tomas007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2013 Je to vykrádačka Uncharted, ikdyž dobrá. Ale souhlas s onefootman...mělo se to radši jmenovat jinak. Já chci klasickou Laru s tou nezapomenutou hudbou, skákáním do neznáma (často do propasti :-) ) řešením těch úžasných mechanizmů, krásných soch, střídáním měst a končin...tohle se mělo jmenovat jinak. Duch Lary je pryč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2013 Je to vykrádačka Uncharted, ikdyž dobrá. Ale souhlas s onefootman...mělo se to radši jmenovat jinak. Já chci klasickou Laru s tou nezapomenutou hudbou, skákáním do neznáma (často do propasti :-) ) řešením těch úžasných mechanizmů, krásných soch, střídáním měst a končin...tohle se mělo jmenovat jinak. Duch Lary je pryč... R.I.P Laro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Únor 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2013 Mám rád uncharted , hrál jsem snad všechny díli včetně toho pro PSV. A tak jsem rád že ze začátku roku přišel neoficialní díl s Larou ... Už se na to nemužu dočkat ještě deset dní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2013 pro mě hra naprostá bomba.. grafika je úža a hratelnost taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Únor 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2013 Jsem zvědavý jestli to rozjedu, už jsem snad cca pů roku na xboxu nehrál, naposledy nové NHL. Chtěl jsem si Tomb Raider pořídit na PS3, ale stěhování - moc financí není a když vidím, že by to mělo být XGD 2 tak jsem změnil nazor :D Jestli je to fakt XGD 2 tak by snad něměl být problém.(Pokud za tu dobu co jsem moc nesledoval dění nevyšel zase opět nějaký dashboard, který přemaže fw.:D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Únor 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2013 Dohráno =( měl jsem furt pocit že hraju Uncharted, ale bylo to super =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Únor 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2013 čaute potřebuju radu zasekl jsem se tam jak fouka ten silný vítr jsou tam ty okenice pochopil jsem že je musím zavřít a pak se dostat na tu rampu ale zté rampy mi nejde skočit na ten balkon ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Únor 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2013 musíš si počkat, až se otevře to spodní okno, pak stáhnout tu platformu, vyskočit na ní a ono jí to vynese k tý bílý placce, na kterou musíš vyskočit a dostaneš se dál :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ventovr6 Odesláno Únor 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2013 Super hra,ale máte pravdu s původním Tomb Raiderem společné jen ten název ale i tak mě to moc baví :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 čaute potřebuju radu zasekl jsem se tam jak fouka ten silný vítr jsou tam ty okenice pochopil jsem že je musím zavřít a pak se dostat na tu rampu ale zté rampy mi nejde skočit na ten balkon ? Je to vedlejší mise tak jestli ti to nejde tak to dělat nemusíš.. Ale je to jen o tom vystihnout správnej moment :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 Mígl - jj už jsem to udělal problém byl vtom že jsem skákal rovnou na ten balkon a ne na tu lištu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrub41 Odesláno Únor 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2013 Zdravím, Mám staženou verzi hry "Tomb Raider-XBOX360-P2P-NTSC" a když ji chci projet abgxem tak mi dole vyskočí že selhalo ověření.. There is no verified rip of this Xex/SS combination in the online database. Až po stažení jsem se mrkl na abgx.net... do databaze x360 her a přesně tahle verze tam není... je tam verze Tomb.Raider.XBOX360-P2P u které je ale ta radioaktivní ikona... Chci se proto zeptat jestli stačí počkat až dají moji verzi do databáze, nebo musím stáhnout jinou verzi ? Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efjay Odesláno Únor 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2013 Má někdo stejnej Glitch v místě kde dostanete Rope Ascender? Nepustí mě to dál, ta krabice zůstane viset a nic se nestane :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.