stevens129 Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 Zdravím...Chci se zeptat jestli spustím na Xboxu originálky, i když mám RGH..? Díky za odpověď :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 Samozřejmě, že ano.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Únor 27, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 Raději se ptám ať něco nepo*ebu :D Zítra mi příjde Kinect a s ním Kinect Adventures.Tak se ptám jestli ty Adventures spustím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 Jediný, co by se mohlo stát je to, že by hra chtěla update DB, což ale v případě Kinect Adventures! nehrozí a navíc to jde i nastavit v DashLaunch (teď nevim, jestli nekecám, ale mam dojem, že to tam někde bylo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Únor 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2013 Kinect došel, stáhnul si nějaký update, hodil jsem tam hru a jede bezvadně!! Zatím se mi Kinect líbí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Únor 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2013 Když jsem ho měl nově, tak jsem pařil skoro pořád.... Teď už jen tak svátečně, tak uvidíš, jak to budeš mít Ty :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Únor 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2013 Však tak to mám skoro u všeho :D :D ...I s Xboxem to tak mám :D ... Ale tak hlavně když se sejde parta tak je to dobrá zábava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Únor 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2013 (upraveno) A jak ti to funguje když hraješ originálky na RGH? Já když instaluji origo hru na RGH a mám FSD 3 tak ani z FSD 3 nejde nainstalovat protože ta volba tam v FSD 3 vůbec není. Takže ji musím instalovat z origo DB, pak jí mohu už spustit z FSD 3 ale problém je v tom, že pak to hru vůbec neregistruje že by byla nainstalovaná a vše se načítá z origo. DVD takže orig. hru na RGH je třeba instalovat i spouštět z orig. DB. Je to asi nějaká docela blbá chyba FSD 3. Má s tím někdo zkušenosti? Upraveno Únor 28, 2013 uživatelem Jarda66 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Únor 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2013 Nechápu tě, prostě dám DVD a hraju :D Myslíš když se musí instalovat hra na disk? Já totiž originálky nehraju, jen tady tu jednu pro Kinect Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaT Odesláno Březen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2013 A jak ti to funguje když hraješ originálky na RGH? Já když instaluji origo hru na RGH a mám FSD 3 tak ani z FSD 3 nejde nainstalovat protože ta volba tam v FSD 3 vůbec není. Takže ji musím instalovat z origo DB, pak jí mohu už spustit z FSD 3 ale problém je v tom, že pak to hru vůbec neregistruje že by byla nainstalovaná a vše se načítá z origo. DVD takže orig. hru na RGH je třeba instalovat i spouštět z orig. DB. Je to asi nějaká docela blbá chyba FSD 3. Má s tím někdo zkušenosti? Co třeba KOPÍROVAT DVD? (Tato volba je součástí každého FD 3) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Březen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2013 Milý HonzoT, že si mohu z DFS 3 hru vyextrahovat na HDD samozřejmě vím, napadlo tě že chci hru třeba hrát klasicky z originálu nainstalovanou na HDD a DVD v mechanice? Asi ne viď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Březen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2013 (upraveno) Milý HonzoT, že si mohu z DFS 3 hru vyextrahovat na HDD samozřejmě vím, napadlo tě že chci hru třeba hrát klasicky z originálu nainstalovanou na HDD a DVD v mechanice? Asi ne viď? Tohle samozřejmě jde v originálním dashi normálně. Hra se ukládá na disk v MS formátu což FSD coby neoficiální dashboard logicky nevidí, ale v MS dashi ji nainstaluješ i spustíš z HDD. Možná se pletu, nemám to teď kde zkusit, ale hry extrahované ve FSD volbou kopírovat DVD originální dash může vidět také, ale musí se dát extrakce do content/16 nul (to je jediná složka kterou origoš dash vidí).Přeskočit z FSD do originálního dashe předpokládám umíš. Upraveno Březen 2, 2013 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaT Odesláno Březen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2013 A můžeš mi vysvětlit, proč bys to dělal?To za prvé.. a za druhé, jak už psal xmod, přeskočit do origo dashe předpokládám umíš, takže pokud máš silnou touhu hrát hru z dvd (nelogicky), tak tímhle to vyřešíš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Březen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2013 A můžeš mi vysvětlit, proč bys to dělal?To za prvé.. a za druhé, jak už psal xmod, přeskočit do origo dashe předpokládám umíš, takže pokud máš silnou touhu hrát hru z dvd (nelogicky), tak tímhle to vyřešíš :) V tomhle se ale musim zastat Jardy, protože chápu, že se mu třeba nechtěj stahovat hry, které už má na origo dvd. Je sice pravda, že to může převést ve FSD, ale asi to tak nechce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaT Odesláno Březen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2013 proboha tohle absolutně postrádá logiku ale!Se nad tím zamysli.Tak buď hraju z DVDčka ve FD, nebo hraju z DVDčka v origo Dashi a hru si nainstaluju A NEBO (TO JE TA NEJLOGICTEJSI CESTA) si tu hru prostě nakopíruju v FD3.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Březen 3, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2013 (upraveno) Jo a sorry za mou blbost ale totálně se v tomto nevyznám...A spustím na RGH pálenku, která je na FLASH? :D Upraveno Březen 12, 2013 uživatelem stevens129 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Březen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2013 No pokud máš i flash, tak ano. Jinak pochopitelně ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelenina636 Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 Konecne je tady hard & heavy :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.