navratil Odesláno Březen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2013 dobrý den potřeboval bych poradit jak zjistím jakou revizi má můj Xbox 360 Slim 4gb jestli Corona nebo trinity ptám se jenom na kolik by mě vyšel RGH děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Březen 8, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2013 Základní rozdělení revizí: 1. Trinity (zezadu na štítku konzole u A/V portu údaj o napěťové a proudové hodnotě 12V/10,83A) 2. Corona (zezadu na štítku konzole u A/V portu údaj o napěťové a proudové hodnotě 12V/9,6A) U Coron existuje ještě další dělení dle revizí: 1. Pokud byla konzole zakoupená z obchodu již vybavena HDD, půjde o revizi V1 nebo V3 (velikost NAND 16MB) 2. Pokud byla konzole zakoupená z obchodu vybavena pouze 4GB int. pamětí, půjde o revizi V2 nebo V4 (velikost NAND 4GB) Další přesnější určení lze až po otevření konzole a porovnáním s identifikačními prvky viz. ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 navratil Odesláno Březen 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 díky ještě jedna otázka je lepší revize corona nebo trinity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
navratil
dobrý den potřeboval bych poradit jak zjistím jakou revizi má můj Xbox 360 Slim 4gb jestli Corona nebo trinity ptám se jenom na kolik by mě vyšel RGH děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.