navratil Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 dobrý den potřeboval bych poradit jak zjistím jakou revizi má můj Xbox 360 Slim 4gb jestli Corona nebo trinity ptám se jenom na kolik by mě vyšel RGH děkuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderators drak3go Posted March 8, 2013 Moderators Report Share Posted March 8, 2013 Základní rozdělení revizí: 1. Trinity (zezadu na štítku konzole u A/V portu údaj o napěťové a proudové hodnotě 12V/10,83A) 2. Corona (zezadu na štítku konzole u A/V portu údaj o napěťové a proudové hodnotě 12V/9,6A) U Coron existuje ještě další dělení dle revizí: 1. Pokud byla konzole zakoupená z obchodu již vybavena HDD, půjde o revizi V1 nebo V3 (velikost NAND 16MB) 2. Pokud byla konzole zakoupená z obchodu vybavena pouze 4GB int. pamětí, půjde o revizi V2 nebo V4 (velikost NAND 4GB) Další přesnější určení lze až po otevření konzole a porovnáním s identifikačními prvky viz. ZDE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 navratil Posted March 12, 2013 Author Report Share Posted March 12, 2013 díky ještě jedna otázka je lepší revize corona nebo trinity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
navratil
dobrý den potřeboval bych poradit jak zjistím jakou revizi má můj Xbox 360 Slim 4gb jestli Corona nebo trinity ptám se jenom na kolik by mě vyšel RGH děkuji
2 answers to this question
Recommended Posts