Tulen.mirek Odesláno Prosinec 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2014 Myslíte, že během Vánočních svátků nebude DC za nějakou lepší cenu :) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2014 O tom pochybuju, ja cekal na ps+ verzi, ale pak me to cekani nebavilo tak jsem si poridil krabicovku a nelituju toho. Da se sehnat za nejakych 8-9 stovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2014 Já se celekm těším na další DLC, v tuto chvíli se všemi trofejemi jsem si dal nastavení na manuální převodovku a pěkně si sám řadím...je to prdel:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Prosinec 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2014 O tom pochybuju, ja cekal na ps+ verzi, ale pak me to cekani nebavilo tak jsem si poridil krabicovku a nelituju toho. Da se sehnat za nejakych 8-9 stovek. Jaký je rozdíl mezi ps+ a diskovou edicí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2014 zadnej, jen disk muzes prodat:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Prosinec 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2014 Myslíte, že během Vánočních svátků nebude DC za nějakou lepší cenu :) ? Mozna bude v te 12 denni vanocni akci. Co treba me ted zarazi, ze kdyz najedu na hru jakoukoli a je tam to okno kolik pratel to hraje, tak misto jejich profiloveho obrazku tam mam pouze prazdneho pnacka bez obrazku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2014 Podarilo se Vam uz nekomu dojet mp sampionat? Me to vzdycky po druhym nebo tretim zavode padne a konec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2014 zadnej, jen disk muzes prodat:wohow: Můžeš prodat i digitální verzi pokud si hru pořídíš na extra účet, který je určený jen pro tu jednu danou hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 Mozna bude v te 12 denni vanocni akci. Co treba me ted zarazi, ze kdyz najedu na hru jakoukoli a je tam to okno kolik pratel to hraje, tak misto jejich profiloveho obrazku tam mam pouze prazdneho pnacka bez obrazku. Taky jsem se toho vsiml. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 Prosim, po stahnuti tech DLC mi to v PS Store ukazuje "purchased", ale kdyz chci odjet nejaky zavod z toho DLC balicku, tak mi to ukazuje, ze to musim nejak zaktivovat. Jak to provedu? Diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 Prosim, po stahnuti tech DLC mi to v PS Store ukazuje "purchased", ale kdyz chci odjet nejaky zavod z toho DLC balicku, tak mi to ukazuje, ze to musim nejak zaktivovat. Jak to provedu? Diky za odpoved.ve hře musíš najet na ten závod a potvrdit OK přepne tě to na PSstore a stáhne aktivaci a už ti to pojede, tohle musíš udělat u obou DLC, nemusíš se bát je to zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 (upraveno) No prave, po kliknuti "ok" to nic neudela... // Ted uz me to do Storu presmerovalo, ale porad mi to DLC nejede... Upraveno Prosinec 12, 2014 uživatelem Marr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 restartuj psko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 Ahoj, podařilo se někomu přijít na to, jak to udělat, abyste mohli obcházet auto, otevřít kapotu a tak, jako to je ve videu na začátku ? Taková ta autovista :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2014 nic takoveho ve hre neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kentaro Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 Ahoj, hledam naky cesky hrace, prinejlepsim crew:) nick: hubis78 diik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Prosinec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2014 Asi lame dotaz, ale v kterých závodech/modech funguje to počasí ? Hraju občas a mám projety všechny hvězdičky v rookie a něco v amatérech a mám tam ten poslední update, ale nezaprší a nezaprší :-). V tour mode to aktivní není ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 Ne není.Jen v singlu a mp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 Nevíte někdo jestli to nový DLC je už ke stažení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 lidi, nevíte k čemu je season pass? mám krabicovou special edition a ty nové tour budou ke stažení všem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 Kdyz si koupis season pass tak ziskas vsechny DLC at uz ty co vysly nebo ty co teprve vyjdou. Ty nove tour co maji vyjit tedka jsou placene. Tady mas co ziskas se seas. passem a bez nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 tak jsem si ten season pack koupil, tak jsem zvědavý jestli to byla dobrá investince Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 Netusite proc ty ikony a obrazky hracu jsou prazdne, jak u driveclubu tak u ostatnich her? I tam jak je to whats new jsou jen prazdne ikony hracu, nejaky bug nebo co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 Řekl bych, že je to chyba po posledním updatu FW, takže si musíme počkat na další:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 Nový mazlíci: :coolp::coolp::coolp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.