ps41468628732 Odesláno Září 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2015 Kdo rád závodí,tak na OnlineArena.cz se pořádaj turnaje v Driveclubu tak se můžete přihlásitJinak ten fotomod je perfektní a privátní závody přibudou během října. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majky22 Odesláno Září 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2015 Ahoj všichni, před nějakou dobou, jsem rozehrál Driveclub, nehraji pořád, ale chtěl bych se k někomu přimotat do clubu, je ještě někde volno na občasné jízdy, nebo už ne? Děkuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Říjen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2015 ahoj, neshání tady někdo ještě hráče do klubu? hru mám už delší dobu, ale zase po dlouhé době si chci zahrát a rád bych se k někomu přidal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Říjen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2015 Nepomohl by mi nekdo s trofeji Unbeatable? Ze bysme si navzajem poslali Solo Challenges 5x odjeli to a zakladatele enchali vyhrat a po 24hodinach by nam cinkla zlata trofej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 6, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2015 Klidně, ale nechal bych to spíš na víkend jestli neva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 Klidne taky rad pomuzu. Aspon dalsi Trofej v DC :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Říjen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 taky bych klidně pomohl, rád bych tu trofej dostal taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Říjen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 měl bych dotaz - na Storu je teď Seasson pass za zhruba 350kč, je to kompletní seasson pass všech těch dodatkových tratí co se dokupují jako třeba Redline, Midnight a podobně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 Ano je to kompletni seasson pass, ale seasson pass zadne trate neobsahuje, jen auta a livery. Jedina lokalita, ktera byla pridana bylo Japonsko a to zadarmo uz davno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Říjen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 No myslel jsem to tak jestli to obsahuje prostě ty veškeré "karty" s dalšíma závodem, které se ve hře musí dokoupit pro další trofeje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 7, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 https://www.playstation.com/cs-cz/games/driveclub-ps4/season-pass-and-add-ons/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Říjen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 Dekuju vsem za ochotu s trofeji ale nakonec uz jsem to odehral s jednim :-) Jinak season pass obsahuje uplne vse co ve hre je k dispozici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Říjen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2015 Přesně tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2015 Tak nam dneska prifrci do driveclubu motorky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 27, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2015 Tak co říkáte na rozšíření (nebo jako samostatná hra) v podobě motorek? - dostupné po skončení show v Paříži Já osobně moc motorky nemusím, ale vzhledem k tomu, že driveclub je zpracováním grafiky i zvuků super tak si myslím, že i ty motorky budou stát za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2015 Zdejší mopedisti už startují konzole, stejně tak jako i já :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2015 stejne budes hrat ♥♥♥♥♥ a v pravni zatacce ziskas trofej time to die:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2015 hele jako bacha, já se už ve třinácti vymlátil na poli s fechtlem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 27, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2015 Tak cena je ,,krásných" 409,- za rozšíření a 549,- za samostatnou hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2015 549 kč cena odpovídá obyčejné arkádě s pěknou grafikou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Listopad 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2015 Kurňa stahuje se mě přes 11GB update.....co to jééééé? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 8, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2015 Update na 1.24 tuším. Je to nějaká aktualizace co ,,připravila" hru na bikes a hlavně konečně přidává Lobby do online ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2015 Tech 11GB to jsou vsechny updaty. S kazdym dalsim updatem se toto cislo zvetsuje o velikost toho patche. Takze kdyz dalsi patch bude mit 1GB bude ti to tam psat 12GB,ale stahovat budes jen 1GB. Tim poslednim updatem ten online dost doku****. Zacalo me to vyhazovat z online zavodu a nejde se mi napojit do te private lobby ani nekdo jiny se na me nemuze napojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Listopad 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2015 Mě to stahuje celých 11,6GB tedka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2015 Jestli je to poprve co jsi tu hru zapnul, tak logicky z toho co jsem napsal vyplyva,ze budes stahovat vsechny ty updaty tedy tech 11,6GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.