kapella Odesláno Listopad 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2015 Chlapci ještě jeden dotaz da se stáhnout ze sejšn pasu vše naráz nebo se musí proklikat po jednom nějak jsem to nikde nenašel.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 20, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2015 Bohužel po jednom :-/ taky mě to sra*o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wwwwwena Odesláno Listopad 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2015 Jj to hledání, co už člověk stáhnul a co ještě mu chybí je na nic, ale alespoň je vidět, že je toho opravdu dost :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spatty Odesláno Listopad 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2015 Ted jsem zjistil, že na ps+ je Driveclub + season pass za 550. Využil jsem 14 dní free ps+ a chtěl to koupit ale pak čtu, že ke hraní asi budu nadále potřebovat ps+. Je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Voky Vokoun Odesláno Listopad 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2015 Ke hraní všech her online je potřeba PS+ 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2015 Jak pise vokoun, tak plusko potrebujes jen k hrani online. Pokud si to zakoupis ,tak normalne po vyprseni pluska by ti ta hra mela fungovat offline dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Listopad 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2015 Ja si myslim, že se jedná konkrétně o edici pro PS+, to znamená stejný pravidla jako u jiných her, které člověk dostane např. jako měsíční hru od PS. Takže po vypršení pluska nebudeš schopnej hru spustit než si znovu aktivuješ PS+. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2015 Nerekl bych, ty pises o PS+edici, ktera funguje, tak jak pises, ale ta uz na storku neni. To o cem se bavime si myslim bude fungovat jak pisu. V popisu hry neni nikde psano, ze potrebujes plusko na hrani. Je tam napsane, ze pokud jsi clen ps+ muzes si to zakoupit a nechat naporad a dale jen ze ps plus clenstvi je potreba pro pristup do MP. Na 100% to rict nemuzu no, jedine, ze ti odpovi nekdo, kdo to tak kupoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2015 Pokud na storu za něco zaplatíš, tak to máš napořád i bez pluska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GearCZ Odesláno Prosinec 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2015 Kdo by chtěl do clubu a zajezdit si přidejte si mě GearCZ jsem teď dost aktivní takže zajezdim téměř kdykoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Prosinec 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2015 uvažujem, že kúpim DRIVECLUB™ Full Game for PlayStation®Plus & Season Pass Bundle, akurát mám otázku ohľadne potreby dosiahnuť určitý level, aby sa mi odomkli autá.. to platí aj pre singleplayer? ja som dosť casual hráč a chcem to len na občasné zajazdenie si, žiadne dramatické desiatky hodín strávené naháňaním sa za lepším časom a podobne.. pokiaľ však musím na odomknutie všetkých áut dosiahnuť nejaký level, bude to pravdepodobne časovo náročnejšie.. pozeral som zoznam áut a level potrebný na ich odomknutie, kde posledné auto je na lvl40 (pričom max.level je myslím 50), čo znie, že to zaberie celkom dosť času... môže mi teda niekto povedať, ako to funguje? z vás, ktorí hru majú a hrajú... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Prosinec 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2015 Tak záleží jestli chceš jezdit ve všech autech. Aut je tam jinak poměrně dost a i jsem casual hráč tak mi to vyhovuje tak jak to je a taky si jenom občas zajezdím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Prosinec 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2015 Ahoj, je to jak říkáš, auta se odemykaji lvlovanim, ale celkem to odsejpa. Osobně sem teď na 44 a strávil sem tam v porovnání a hrama jako W3 nebo BB chvilku. Co se tyče objemu aut je jich dost i na nižších úrovních. Na tvým místě bych do toho šel, lepší závodní hra na PS4 teď stejně podle mě není [emoji106]. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Prosinec 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2015 tak som si to teda kúpil a som celkom nadšený.. aj keď, preklikať sa tými všetkými add-ons, packs a neviem čo všetko chvíľu trvalo, ale mám to za sebou;) je niekde možné vidieť aktuálne accolades? niektoré som už dosiahol, ale podľa všetkého iba náhodne.. ak by som sa chcel zamerať na ich plnenie, potrebujem ich vidieť vopred a neviem, kde sú.. taktiež zatiaľ jazdím na jednom z mercedesov, pretože vraj dávajú dvojnásobné XP. na niektoré autá potrebujem byť v crew, tak som nejakú narýchlo vytvoril, ale vraj bude aktívna, až keď sa niekto do nej pridá.. takže keď budem sám, neodomknem tie autá, ktoré potrebujú určitý crew level? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2015 V menu MY PROFILE-PROGRESSION AND STATISTICS-DRIVER ACCOLADES a tam uz si najdi co potrebujes. S tim klubem to nevim jestli tam musi byt jeste nekdo,ale rekl bych ze ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 23, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2015 macplash: přesně tak pokud nebude nikdo s tebou v klubu a neodjezdíte nějaké závody tak auta dostupná nebudou. Sám mám založený klub od doby co mám Driveclub nikoho nemám a auta jsou zamčené [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Prosinec 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2015 ponúkalo mi na výber rôzne clubs, ale v každom bol iba 1 človek.. potom som našiel taký, kde bolo 5 a pridal som sa tam.. mám club lvl 3, ale zatiaľ som si nevšimol, že by mi odomklo nejaké auto.. to záleží aj typu klubu? lebo napr. nejaký mercedes mi odomkne až keď budem v mercedes klube, ale nič také som nikde nenašiel.. tak som zmätený;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 23, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2015 Podle mě se to teda odvíjí i podle toho kolik závodů odjedete jako klub a vylevelujete se výš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Prosinec 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2015 jj, niečo na tom bude.. včera som to vypol, club bol lvl5 a keď som to dnes zapol, club sa updatol na lvl15;) a odomklo mi nejaké 2-3 autá.. takže to je tým.. v klube musí byť viac členov, až potom je aktívny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjjjj Odesláno Prosinec 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2015 netusite nekdo zda "DRIVECLUB™ Full Game for PlayStation®Plus & Season Pass Bundle" (verze co nejde koupit bez PS+ clenstvi) se da hrat i po vyprseni pluska (chapu ze by bylo bez MP) nebo je to jako klasicka IGC hra akorat ze neni zdarma (bez predplatneho nejde hrat)? dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 26, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2015 Hra je normálně hratelná i bez PS+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaC Odesláno Leden 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2016 Lidi, nevíte proč mám level 85 a nemám třeba Golf GTI, Zonda R, BMW M3... atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Leden 19, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2016 Tyhle auta se odemknou až po levelování klubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panklacek Odesláno Leden 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2016 Ahoj , najednou jsem mohl jezdit s pre order auty ale ted už nemohu nevíte proč? díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Leden 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2016 také jsem se divil když jsem tam měl ty auta z pre order,ale duvod neznam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.