Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Tak jak jsem si původně myslel, že půjdu do zbroje školy kočky, tak jsem si oblíbil gryfí zbroj. Už se chystám v nejbližší době najít vylepšenou verzi, snad mě nezklame :D Vy co používáte těžkou zbroj. Je s tou těžkou zbrojí potom o dost těžší regenerace výdrže? Respektive stojí to za to? Jistě, každý má svuj styl hraní a svou obtížnost, ale obecně? Díky

Jinak koho by to zajímalo, další dva díly mého lets playe, tentokrát Dámy Lesa a s tím spojený quest Šeptající Pahorek s jedním celkem těžkým rozhodnutím, které bylo třeba učinit:

Odesláno (upraveno)

Taky se Vám někomu stalo, že jste rozbalili sběratelku, vyndali sošku a ta byla na čtyři kusy??? Já postupně vyndal ocas, meč, samotného Geralta, kterému teda chybí noha, kterou má na osamoceném griffinovi. Jsem z toho trošku nasrán,není to sice nic co by neopravilo vteřinové lepidlo, ale i tak.

Konkrétně já mám to samé:

http://s1305.photobucket.com/user/johnob1/media/Mobile%20Uploads/CAM00487_zpstmowh7py.jpg.html

Upraveno uživatelem wwwwwena
Odesláno
tak tak,snazit se ho poradne zesekat :) ale na to je fakt lepsi vyssi lvl :)

a hlavne jestli se s nim budes rezat hodinu,tak se dobre rozmysli co zvolis pak za moznost :))

Nejlepší strategie je tuším igni (oheň) nebo magickou past a rychle se přemístit mu za záda a tam mu dávat největší damage. je to popsáno někde v návodu.

Odesláno

Ta hra mě dost sere, člověk si řekne, ještě dodělám quest, už to vypadá, že bude jeho konec, pak se ten quest protáhne, pak si řeknu:,,Dám si ještě jeden." a jak ho dodělá, tak zjistí, že je hafo hodin a ani se už nestihne pořádně vyspat do práce. Tohle se mi naposledy stávalo u her před 10 lety. Škoda těch FPS propadů a jiných otravných chybek...

Odesláno

Jj a taky ta jízda nakoni je hrozná, obzvlášť v té misi Ciri na koni, kde se furt o něco zasekává a oni mě pak ze země hned rozekají. A taky je prdel ty ksichty (opakování). Mám pocit, že tak málo ksichtů jsem snad v rpg ještě neviděl :) Co bych ještě zkritizoval, je ta mimika, která se v recenzích vychvaluje. Je to strašně dřevěné a kolikrát to vůbec nesedí. Borec tam nadšením řve a obličej se mu skoro ani nehne. Vůbec to neladí. Až bude za pár let třeba remaster, bude to pecka :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu