Hráč123 Odesláno Květen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2015 A že ti stříkají z prstů jiskry ti divné nepříjde :) I dneska jsou lidé co žerou syrové maso :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Květen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2015 Jasne :-), ale ja to myslel tak, ze by me to pridavalo vic hp po uprave nad ohnem no asi to nejde :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Květen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2015 Jj verze na ps 4 je krasna uplne. Nevim proc kazdy resi pak srovnani s pc nevidim zadny rozdil jen se ma ty efekty vlasu srsti atd ale jinak je to to same Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Květen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2015 hele když seberu ty úkoli z tabule proč je pak nemám všechny mezi vedlejšími? třeba už jsem jich 30 sebral ale vidím pouze 3-4 úkoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2015 hele když seberu ty úkoli z tabule proč je pak nemám všechny mezi vedlejšími? třeba už jsem jich 30 sebral ale vidím pouze 3-4 úkoli Některé nejsou úkoly, ale jen různé vyhlášky, nebo inzeráty. Každopádně jsem teprve v tom Běleosadě a zatím snad jen dva vedlejěí úkoly. Myslel jsem, že tam bude víc postav, které zadávají úkoly. Většina je tam jen na okrasu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Květen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2015 (upraveno) Některé nejsou úkoly, ale jen různé vyhlášky, nebo inzeráty. Každopádně jsem teprve v tom Běleosadě a zatím snad jen dva vedlejěí úkoly. Myslel jsem, že tam bude víc postav, které zadávají úkoly. Většina je tam jen na okrasu :) Neboj Velen te prekvapi vsim :-). Hlavne nektere otaznicky na ktere jsem vletel s urovni 4 a hle postavy s lebkou :-) Upraveno Květen 21, 2015 uživatelem MajlloB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Květen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2015 Osobně je mít dobré obojí, někdy jsou ty hry lepší na konzoli, někdy na PC. Každé studio má svou primární platformu a s tou druhou si nemusí moc dobře rozumět. Pokud můžu, raději koupím konzolovou verzi, kde nemusím řešit žádné nastavování. Dnes testuju Zaklínače na mém průměrném herním PC a musím říct, že až na rychlejší loading (nainstalováno na SSD), ždibec lepší framerate, méně cukání v cutscénách, je to dost podobné s PS4 verzí. Pevně doufám, že to na PS4 opraví, když už jsem invesoval do drahé konzolové hry. Zjistil jsem, že mi dost vadí denní nasvícení soumraku a západu slunce, je to celkem hnusné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2015 Osobně je mít dobré obojí, někdy jsou ty hry lepší na konzoli, někdy na PC. Každé studio má svou primární platformu a s tou druhou si nemusí moc dobře rozumět. Pokud můžu, raději koupím konzolovou verzi, kde nemusím řešit žádné nastavování.Dnes testuju Zaklínače na mém průměrném herním PC a musím říct, že až na rychlejší loading (nainstalováno na SSD), ždibec lepší framerate, méně cukání v cutscénách, je to dost podobné s PS4 verzí. Pevně doufám, že to na PS4 opraví, když už jsem invesoval do drahé konzolové hry. Zjistil jsem, že mi dost vadí denní nasvícení soumraku a západu slunce, je to celkem hnusné. Snad to nový patch vyřeší, nevím co vyřešil v PC verzi, ale píšou tam i, že se v něčem změní grafika, tak nevím. Každopádně mě to přijde strašně přesvícené, tak jsem ponížil gammu a je to o něco lepší. Západ se mi celkem líbí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Květen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2015 Me.jediné co se nelíbí jsou ty listy placate a větve. To mi přijde jak z 10let staré hry. Jinak jsem spokojený. Ale štve me to expeni.. Za příšery nic a za ty úkoly vedlejší taky prd... Hrál jsem 3h dneska a ani jeden lvl:-D jsem v tom.prvním městě tak nevím jak to je dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Květen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2015 Hmm, zrovna větve nějak neřeším, ono to jinak moc nejde, udělat to vše 3D, tak by ta hra nejele už tím tuplem. Těch objektů jsou tam mraky. Líbí se mi ty přechody mezi domy a okolím, v Zaklínačovi dvojce to bylo dost prkenné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2015 tohle je hra na dlouho ne, že tam naběhneš zabiješ pár monster a s lv 10 vše zničíš na to doporučuji jiné hry.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Květen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2015 Zlášť u mě, to mam do podzimu co hrát :) a pak vyjdou příběhové dlc a pojedu znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Květen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2015 No úvodní filmek na XONE trhanice neskutečná...chtělo by to locknout frejmy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2015 no na ps4 jsem si všiml akorát jednoho menšího zakolísání když na tu černovlásku (no spoiler) :D bežela armáda. Pokud tedy nemyslíš ten jakoby kreslený úvod :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Květen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2015 Ne ne, prave tuto videosekvenci. Na xboxu nejsou locknute snímky a proto lítají a to video je trháky. Respektive není plynulé. Hrozně vopruz,který bije do oci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Květen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2015 tak udelany 3 vedlejsi mise, proniknul jsem lehce do taju hry a pomalu zacinam chapat co po me hra chce:))) Ale jinak totalni zavislost... u tohodle jde prosedet stovky hodin:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Květen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2015 (upraveno) Tak jsem se k tomu taky konečně dostal a musím říct, že tři hodiny v kuse už jsem dlouho u žádný hry neproseděl (ne, že bych nechtěl, ale kde na to má brát člověk čas). S grafikou maximální spokojenost, přesně co jsem čekal. Samozřejmě to nejsou trailery z roku 2013, ale průměrnýho hráče aka mě to určitě uspokojí :D Akorát škoda propadu frameratu v cutscénách, ale chápu, že takřka absence loadingů musí být něčím kompenzována (a snad to vyřeší nějaký patch). No, zkrátka, po reakcích některých lidí tady jsem se trošku bál, ale kdo není megašťoural a vypruďzatřikorunystolidí, tak se může jenom těšit :) :D PS: S obtížností opatrně mám třetí ze čtyř a už mi to párkrát dalo slušně zabrat (no, možná je brzo objektivně posuzovat). Každopádně to možná bude i tím, že jsem si ještě úplně nezvykl na ovládání. Upraveno Květen 21, 2015 uživatelem Jarisak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Květen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2015 Na PC už vyšel nový patch, který opravuje i to divné kolísání FPS v některých cut-scénách, na PS4 bude asi taky co nevidět. Jinak další díl lets playe koho by to zajímalo, tentokrát hon na vodnici, vyčištění opuštěné oblasti, tábor banditů atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Květen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2015 Líbí se mi ta náročnost soubojů, kdy větší banda padouchů dá pokouřit, hlavně pokud je v dáli nějaký maník se samostřílem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2015 tzv. listovi, se da na pc zmenit oproti ps4 k nepoznani. Nejak se mi zda,ze postavy vypadaji o generaci lepe nez prostredi,ze to obcas bije od oci. Ale jsem spokojeny, u me tedy nakonec vyhrala pc verze pred ps4. Stejne se u toho valim jak vepr pred tv s ovladacem:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2015 Na PC už vyšel nový patch, který opravuje i to divné kolísání FPS v některých cut-scénách, na PS4 bude asi taky co nevidět. Jinak další díl lets playe koho by to zajímalo, tentokrát hon na vodnici, vyčištění opuštěné oblasti, tábor banditů atd No co nevidět to právě nebude :-( Kvůli té certifikaci ai až za týden, což mi přijde docela ujeté. Jinak je to asi důležité i kvůli nějaké postavě, která zmizela a nešel dokončit nějaký úkol v Novigradu. Takže ten patch je docela důležitý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Květen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2015 Molda22 tvl když jdeš točit to video tak nevdechuj to helium :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Květen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2015 Vidíš? to mě nenapadlo, ale skoro to tak fakt zní :D V mobilu a po nahrání muj hlas tak trochu zní, ale jinak je naprosto normální :D Jinak nevíte které další DLC bude následovat tento týden? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Květen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2015 V druhém DLC bude alternativní vzhled pro Yennefer a nějaký nový quest. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Květen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2015 Hele a toho lazebnika najdu kde co byl v prvnich dvou dlc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.