Susperian Odesláno Květen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2015 (upraveno) Hele a toho lazebnika najdu kde co byl v prvnich dvou dlc? Někdo píše, že až v Oxenfurtu, či jak se to jmenuje :) A nový patch by měl zvětšit tiulky, super, protože jsou fakt malé :) Upraveno Květen 22, 2015 uživatelem Susperian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big_jesus Odesláno Květen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2015 Doufam,ze opravej i to skubani... Nejvic to zatim bylo videt pri souboji v bazinach s mlhavcema :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Květen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2015 Někdo píše, že až v Oxenfurtu, či jak se to jmenuje :)A nový patch by měl zvětšit tiulky, super, protože jsou fakt malé :) Kde si to četl? jestli je to pravda tak je to fakt super protože ty titulky jsou opravdu malé, mohli by zvětšit i ty v inventáři tam jsou uplný blechy! Přijde mi že to je poslední dobou ve většině her, jako kdyby to dělali schvalně aby si lidi kupovali ještě větší televize :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Květen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2015 Já sedim metr a pul od 40" FHD TV a tak je to akorát :-D ale je to jinak malé no...ale prečtu to i z gauce tak 3m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Květen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2015 Já sedim metr a pul od 40" FHD TV a tak je to akorát :-D ale je to jinak malé no...ale prečtu to i z gauce tak 3m Metr a pul od 40ti palcovky? To je docela psycho :) navíc z takové blízkosti jdou lehce vidět nedostatky v grafice např. zubaté okraje atd. Ideál je ty 3 metry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Květen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2015 Jsem ted v tom meste kde me vyslicha ten general nebo kdo to je pri holeni a pta se me na otazky ktere se tykaji 2 dilu. Jsou ty odpovedi dulezite kdyz sem dvojku nehral? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2015 Kde si to četl? jestli je to pravda tak je to fakt super protože ty titulky jsou opravdu malé, mohli by zvětšit i ty v inventáři tam jsou uplný blechy! Přijde mi že to je poslední dobou ve většině her, jako kdyby to dělali schvalně aby si lidi kupovali ještě větší televize :( Má angličtia je velmi chabá, ale tady je o tom zmíňka, ale četl jsem to ještě jinde. http://www.playstationlifestyle.net/2015/05/20/new-the-witcher-3-update-development-small-text-size-frame-rate-issues-looked/ a je tam i nějaká dodatečná rada jak to změnit, někde v nastavení PS4 nevíte někdo jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Květen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2015 Ta Temerska zbroj jde koupit hned v první lokaci? Mám v tom hokej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heblik Odesláno Květen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2015 Temerskou zbroj koupis v Bělosadu u toho typka co jsi mu pomohl na zacatku. Obchodnik v te hlavni vesnici, ktery stoji kousek od mostu u te cedule. Ma takovy nadherny uces ala podle kastrolu :). Nicmene ma tam i sedlo , klapky na usi a tusim jeste brasny. Takze si priprav tak nejak okolo 1100 korunek na komplet :) Jinak super hra. Jen mi blbne ovladac a postava mi sama chodi do predu a do leva. Obcas to blbnulo u AC Unity a u Never Alone, ale tady je to hrozne. Takze asi vada ovladace musim reklamovat a koupit mezitim novy :(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Květen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2015 Jak prosim vás funguje "alternativní režim znameni"? Vylepčil sem Quen na 2.stupeň a zdá se mi že furt funguje stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Květen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2015 Ono tam nebudou na druhé úrovni tak viditelne účinky. Ale to je jen muj názor. Jinak to u mě po Mafii 2 kandiduje na hru desetiletí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Květen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2015 No ja spíš hlavně nepochopil zda ten alternativní režim něják musím přepnout, nebo jak to tam je.. prostě "alternativni" mě zmatl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nerf1468627183 Odesláno Květen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2015 Zatím odehráno +- 10 hodin a musím říct, že je to pro mě asi nejlepší RPG . Kam se hrabe Gothic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Květen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2015 No já mám zatím cca 8 hodin a taky asi jedno z nej RPG, které jsem kdy hrál. A to jsem ještě pořád v podstatě v uvodní lokaci :D Jinak nevíte někdo jak ve trojce funguje ta měna? Jestli si dobře pamatuju, tak v jedničce a dvojce byly jen orény, ale tady jsou orény i koruny. Dají se nějak směnit jedna na druhou? Jsou někteří obchodníci, kteří používají jen jednu nebou druhou měnu? Jinak koho by to zajímalo, další díl lets playe, tentokrát vedlejší quest cenný poklad, navštívené místo moci, úvod k hlavnímu questu lov na gryfa atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moneyy Odesláno Květen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2015 U těch korun je napsáno, že jdou vyměnit v nějaké bance. Teď si přesně nevybavím kde přesně, ale mělo by se to ukázat když na ně najedeš. Není ve hře nějaký obchodoník co odkupuje hlavy těch příšer? Mám na koni kedlubnu toho kočko kuřete a v batohu polednice :) .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nerf1468627183 Odesláno Květen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2015 Prachy jsem teď vymenoval v Novingradu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Květen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2015 (upraveno) Víte někdo s pc verzí jak v GOG galaxy nainstalovat patch 1.03? Vedle ikony play mi vyskakuje furt changelog a když na to kliknu tak se jen objeví okno s popisem co update přináší ale instal možnost tam neni.. jen cancel Upraveno Květen 22, 2015 uživatelem Mígl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Květen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2015 Pokud máš GOG galaxy, tak se ti patch nainstaluje a hra updatuje automaticky sama hned po zapnutí galaxy. takže pokud tam vidíš changelog 1.03, tak už to máš ve hře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Květen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2015 To jsem si taky myslel ale proč je na obrázkach uložení pozic furt číslo 1.02, je to číslo updatu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Květen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2015 Nevite, jestli když jsem se nechal oholit, zda mužu nechat nějak zas vousy "nalepit"? :cheesygrin: Nějak mi geralt fousáč vic seděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Květen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2015 Podařilo někomu v úvodní lokaci posbírat topivčí mozky na Vlaštovku na vedlejší quest? Zabil jsem jich snad milion, ale všichni jsou asi z pomocných škol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Květen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2015 mě jeden mozeček padl, ale viděl jsem ho někde i na prodej, jen si vzpomenout u koho to bylo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Květen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2015 Podařilo někomu v úvodní lokaci posbírat topivčí mozky na Vlaštovku na vedlejší quest? Zabil jsem jich snad milion, ale všichni jsou asi z pomocných škol. Jo, já ten Q udělal, ale ani nevím jestli holka přežila :-D tedka jsem ve Velenu a dělám Q rodinné záležitosti nebo tak nějak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Květen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2015 To jsem si taky myslel ale proč je na obrázkach uložení pozic furt číslo 1.02, je to číslo updatu ne? A vidíš to na obrázcích uložených pozic starších nebo nových? Protože to číslo updatu na těch obrázcích je dané tím v jaké verzi hra byla v době uložení. Ale nejjednodušší zpusob jak to zjistitl je přímo v hlavním menu. Vlevo dole je číslo verze hry. Tam musíš mít 1.03. Instaloval si hru přes galaxy? Nebo zvlást z gogu a pak si začal používat galaxy? Kdyžtak mrkni v galaxy u hry do "more - configure" a dej "enable auto update". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2015 Ten Q s Vlaštovkou jsem měl já třeba hotový hned jak jsem m,uvil s tou bylinkářkou, protože jsem už Vlaštovku dávno měl. Nejlepší je pro ty co teprve hrajou hned jak se na začátku jeden na koni kolem vody, tak přepadnout dole ty topivce. Jednak je tam jedna, nebo dvě truhly s lepším vybavením a i ty mozky. Každopádně zatím opravdu hra desetiletí. Ani Bloodborn mě tak nebavil jako tohle. Ale na druhou stranu mě bavily všichni Zaklínači a vždycky jsem byl unešený :) Jedu fakt pomalu a vychutnávám si to. Ale jinak těch vedlějších qestů zatím moc není. Ikdyž už jsem ve Valenu, tak na těch vývěskách je třeba jen jeden, maximálně dva Q, zbytek jsou jen hlášení a kolikrát ještě ten Q vyžaduje mnohem větší level než mám. A lidí s vykřičníkama taky moc není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.