Susperian Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 No propady jsou ve hře brutální, třeba Q Myší věž. Tam je to sekanice skoro celou dobu. A hlavně v té věži, když máte v ruce tu magickou lampu a nebo pochodeň. To byly propady někde k 15 fps, že jsem se ani do dveří netrefil a to jsem nepil :) Bugů jsem zažil asi 4 z toho jeden mi brání k dokončení. Doufám, že ten update vydají co nejdřív, protože mi to pěkně kazí pocit ze hry. Zlaté propady v Bloodborne. Na to, že na to měli tolik času a ještě to odložili, to pěkně odflákli sorry. Optimalizace je fakt děs. Hlavně ta pochodeň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 Mě ty propady docela serou a nemám moc chuť to ani kvůli tomu na PS4 hrát. Počkám na patch, popř. si dám nějakou misi, ale při boji se ten framerate propada do nehratelného guláše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 No propady jsou ve hře brutální, třeba Q Myší věž. Tam je to sekanice skoro celou dobu. A hlavně v té věži, když máte v ruce tu magickou lampu a nebo pochodeň. To byly propady někde k 15 fps, že jsem se ani do dveří netrefil a to jsem nepil :) Bugů jsem zažil asi 4 z toho jeden mi brání k dokončení. Doufám, že ten update vydají co nejdřív, protože mi to pěkně kazí pocit ze hry. Zlaté propady v Bloodborne. Na to, že na to měli tolik času a ještě to odložili, to pěkně odflákli sorry. Optimalizace je fakt děs. Hlavně ta pochodeň. Tak zrovna myší věž jsem dokončil včera a fps mi pod 30 nespadly snad nikdy. Asi je to tím, že nemám patchnutou verzi, nebo jinak nevím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 (upraveno) Nevíte někdo, jestli se nějak dá bojovat pod vodou? Nebo jestli jediná šance je jen utéct? Jinak další díl let's playe - výslechová scéna, díky které si můžete navolit rozhodnutí ze zaklínače 2. (Sice jsem čekal, že jich bude více, ale aspon něco) A taky Yennefer konečně :D Upraveno Květen 25, 2015 uživatelem Molda22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rustli Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 Pod vodou jedině s kuší. Maximálně než půjdeš do vody nahodit Quen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 No kuše na které jsem zatím narazil se hodí fakt jen na "sestřelování" létajících potvor, protože jinak to poškození, které způsobí je skoro nulové, tak to asi taky velká pomoc pod vodou nebude :D Ale zkusím, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 Me hra ještě nepadla, fps v bazinach a za deště je fakt děs. Jednou jsem se sekl ve vodě . Po pás a neslo vylézt. Taky není plynulý ten inventář a loadingy jsou šílený. Jinak hra super ! Za víkend jsem hrál pres 20h a mám asi 12lvl a gryfi zbroj. Krom meče, ten mi nechce nikdo vyrobit. Asi jen hattori a na tu jeho misi nemám lvl... Chce to 24... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biolog Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 prosim porazil jsem blood barona v kartach a dal mi specialni kartu nemuzu ji ale najit nevite jak se ta karta jmenuje a kde ji hledat dekuji za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeekey Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 Dneska se mi to povedlo dohrat a propady fps jsem opravdu nezaznamenal. Maximalne v nejaky video scena a na sekundu ke konci. Je pravda ze ps vypinam a kdyt zapnu hned poustim zaklinace. Kdo vi zda to na to ma vliv. Btw, hura na platinovku a plneni vedlejsich ukolu :) P.s. Doporucuji plnit ukoly pred nejakym velkym milnikem nektere pak nejdou splnit :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 Dneska se mi to povedlo dohrat a propady fps jsem opravdu nezaznamenal. Maximalne v nejaky video scena a na sekundu ke konci. Je pravda ze ps vypinam a kdyt zapnu hned poustim zaklinace. Kdo vi zda to na to ma vliv.Btw, hura na platinovku a plneni vedlejsich ukolu :) P.s. Doporucuji plnit ukoly pred nejakym velkym milnikem nektere pak nejdou splnit :( Takze kdyz dojedes pribeh tak zustavas ve hre nebo se musi hrat od zacatku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeekey Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 (upraveno) Presune te to na hrad a normalne muzes pokracovat ve hre. Zapomenul jsem dodat, ze pred vetsi hlavni misi te hra varuje, ze nektere ukoly nepujdu a po dohrani te to prenese jakoby do doby pred poslednim ukolem. Jestli jsem to dobre cetl. Upraveno Květen 24, 2015 uživatelem Jeekey Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 To si to projel hodne rychle, to bych si to ani neuzil tu hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 24, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 Dneska se mi to povedlo dohrat a propady fps jsem opravdu nezaznamenal. Maximalne v nejaky video scena a na sekundu ke konci. Je pravda ze ps vypinam a kdyt zapnu hned poustim zaklinace. Kdo vi zda to na to ma vliv.Btw, hura na platinovku a plneni vedlejsich ukolu :) P.s. Doporucuji plnit ukoly pred nejakym velkym milnikem nektere pak nejdou splnit :( Kolik hodin ti to trvalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeekey Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 Já bych řekl kolem 50+- myslím si, že by se to dalo i rychleji ale člověk by z toho nic neměl a neužil si to. Tak od 3/4 hry jsem vynechal vedlější mise a jel jen příběh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 24, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 Pff, já jsem zrovna ten typ hráče, kterého baví spíše kratší hry, takže já to na těch 50 hodin opravu nevidím .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 cim vic mam nahrano,tim vice mi pripomina hra serii Gothic. Hodne dlouho mne chybela takhle velka hra a nestesti s minimem bugu. Hlavne jsem si rikal,nedelej vedlejsi mise a proste maji tak super pribeh,ze je musim delat. zatim nahrano 30 hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 cim vic mam nahrano,tim vice mi pripomina hra serii Gothic. Hodne dlouho mne chybela takhle velka hra a nestesti s minimem bugu. Hlavne jsem si rikal,nedelej vedlejsi mise a proste maji tak super pribeh,ze je musim delat. zatim nahrano 30 hodin Dá se to někde zjistit, kolik má člověk nahráno, nebo je to jen tvůj odhad? Jakože v té velikosti hry ty bugy taky přehlídnu, ale tu optimalizaci asi ne. Zatím nejhůř optimalizovaná hra co jsem na PS4 hrál. Asi jsem přemlsaný, protože jsem většinou hrál na PC, kde jsem si to vždycky poladil, ale tady mi to fakt vadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heblik Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 Ten elixir ocisty co je na vymazani skillu kde to koupim vi nekdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 Odehraný čas najdeš když si dáš inventář/charakter a pak tam je možnost dát si info jaké máš DPS, ARMOR atd... a když si tu tabulku dáš, tak dole je uveden odehraný čas. U mě zatím cca 30h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 Tak teď se mi stalo něco co se mi nestalo za celou dobu co vlastním PS4. Q náprava kapliček, nebo tak něco. U první kapličky se mi to seklo. Nešlo nic dělat, tak jsem dal zamknout aplikaci, nic. Tak jsem vyjel do menu a dam vypnout konzolu, asi 5 minut jsem to nechal blikat a nic nevypnula se. Musel jsem natvrdo ze zasuvky. A asi před hodinou se i to seklo ve Q Všmocný bůh, nebo tak nějak. Ale to se dalo ještě vypnout. Konzole dostává teda pěkně zabrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Květen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2015 Už mám nahráno 50hodin a stále žádnej problém. Dělám všechny vedlejší Q a nikdy problém s dokončením. Propady fps jen hodně málo (řekl bych kolem 25) ale vůbec mi to při hře nevadí. Patch 1.02 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Květen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2015 2 Susperian: já třeba přestal používat Rest mód, protože když v tomhle režimu vypnu u PS4 proud ze zásuvky, tak se mi rozesere systém a PS4 musím přeinstalovat komplet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlady Odesláno Květen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2015 Nevím jestli si toho někdo všiml, ale doporučují zajít do sklepa u Krvavého barona :-) Rozhovor dvou strážných mě dost pobavil :-) " Bring out the Gimp. Gimp is sleeping. Sou you just to wake him up, dont you " Pro neznalé menší nápověda :-) Pulp fiction :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2015 2 Susperian: já třeba přestal používat Rest mód, protože když v tomhle režimu vypnu u PS4 proud ze zásuvky, tak se mi rozesere systém a PS4 musím přeinstalovat komplet. No taky jsem měl strach, protože mi to nechtělo vůbec zpátky najet. Potom čára, že probíhá kontrola paměti a naštěstí to najelo. A jak to myslíš přeinstalovat? A nebo je nějaký způsob, když se konzole sekne, abych ji nemusel vytahovat ze zásuvky? Něco jako podržet 10 sekund vypínač, nebo tak něco? A když se ti to posralo, přišel jsi i o uložené pozice z her? To doufám ne :) To by mě kleplo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2015 vetsinou probehne kontrola a je to ok. Preinstalovat celou konzoli,to uz fakt musi byt pruser. Clovek se k te konzoli musi chovat jako k pc. nepouzivat zadny rest,sleep mody,akorat si oddelate casem zakladovku. Vypinat hru pres close application. A nejlepe mit bud zapnute cloud uloziste nebo mit vedle ps4 usb na zalohu savu,otazka par sekund to tam nahrat a jit pryc. "Nastesti":) toho ds4 moc nevydrzi, tak po skoro vybiti vypnu ps4 a nabiju si ovladac na ps nebo pres zasuvku. Mozna ta vydrz byla tak delane,ze po 6 hodinach uz toho ma ps4 dost a sere se:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.