Luckass Odesláno Květen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2015 Susperian: bohužel tímhle mě celkově PS4 velice zklamalo. Čekal jsem FULL HD a 60FPS na nějaké rozumné detaly (obecně pro PS4 hry). U Bloodborne jsem to zkousnul , hra stála za to. Witcher 3 si zahraju na PC , na tuhle hru dlouho čekám a chci to bez kompromisu. Dohrál jsem v nedávné době Dragon Age: Inq. a Lords of the Fallen == obě na PC a obě s XBOX ovladačem. Obě hry to perfektně podporovali a užil jsem si to. Witcher 3 je také připraven pro XBOX ovladač. Takže jasná volba PC+W3+XBOX wireless ovladač = max. detaily, 60FPS, pohodlí. Uznávám, že hry co jsem napsal výše jsem si podstatně lépe zahrál díky gamepadu než na klávesnici a myši. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2015 JJ, já taky hraju na xbox ovladači, ale já jsem hrozný puntičkář a vždycky mi strašně dlouho trvá než si hru nastavím podle sebe. Předpokládám, že ikdyž mám GTX 970 na Ultra to určitě nepojede. Budu si určitě muset pohrát se stínama, vyhlazování, asi nějaký postprocesing atd. To je jedna z věcí, která mě odrazuje a taky neustále lamentování manželky, že chce na PC :) Ještě uvidím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Květen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2015 Mám také Nvidia 970 GTX (od MSI), vysoké detaily, stíny na vysoké/střední a další nastavení a jsem happy. Je fakt, že na ultra to nepojede. Nicméně už u Lords of the Fallen (PS4) jsem právě nedával 30+- FPS skoky, "doskakování" textur nebo prostě toho jak daleko vidím. Proto jsem si hru koupil na PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2015 Mám také Nvidia 970 GTX (od MSI), vysoké detaily, stíny na vysoké/střední a další nastavení a jsem happy. Je fakt, že na ultra to nepojede. Nicméně už u Lords of the Fallen (PS4) jsem právě nedával 30+- FPS skoky, "doskakování" textur nebo prostě toho jak daleko vidím. Proto jsem si hru koupil na PC. Lords si chci právě taky zahrát, ale četl jsem, že to právě na PC strašně blbne. Takže to blbne i na PS4 sakra. No, ale právě, pokud to nebudu mít na Ultra a třeba jen na vysoké, tak PS4 verze bude podle mě taky na vysoké detaily. Ale já myslím, že něco v nastavení na Ultra mít budem, ale určitě ne všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Květen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2015 LOTF mi na PC jelo naprosto v klidu, žádný pád hry, problém , nic. Ale na ultra mi to nejelo podle představ, takže jsem na vysoké detaily a stíny střední. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Květen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2015 Já si myslim, ze to.bude nejlépe vypadající hra. A těch 30fps už před nějakým časem bylo na ps4 stabilních. Takže já tomu budu věřit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Květen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2015 Pokud bude stabilní framerate, tak oželím i grafiku. Nevím jak vy, ale já už mám v práci nahlášené volno 21.5, 22.5 :cheesygrin: Tady to vypadá pěkně a plynule, ikdyž je vidět jenom chvilka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Květen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 tady je cele to video je tam vice zaberu ,pokud jde o grafiku tak kazdy kdo hraje na ps tak bude spokojeny ja osobne urcite nejde mi o zadny ultra detaily jen at je to plynuly a zaroven se nato pekne kouka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Květen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2015 (upraveno) Tak tady máme první officiální gameplay. Sice komprimovaný youtube, ale lepší než nic. A ještě jeden z polského Playstationu. Have fun. Upraveno Květen 6, 2015 uživatelem Assassin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Květen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2015 Únik krabičky z Arabských emirátů. https://pbs.twimg.com/media/CEgMQLYUIAAntqz.jpg https://pbs.twimg.com/media/CEgLZAnUMAA0Xes.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2015 Jediny cemu rozumim tak World adventure [emoji1] [emoji1] [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2015 (upraveno) Noo pěkně to ti kluci z Polska osekali. http://www.eurogamer.cz/articles/2015-05-10-dali-porovnani-propaganich-material-zaklina-3-s-finalni-hrou ikdyž pro PS4 verzi je to celkem jedno, protože tam by to líp nevypadalo, ale pro PC hráče je to docela dojeb. Mám pocit, že CD projekt chtěli ať všechny verze vypadají podobně. Nakonec si nechám PS4 verzi, protože tam fakt moc velký rozdíl nebude :) Hlavně v druhém screenu ten dohled a detaily jsou hodně patrné. Upraveno Květen 10, 2015 uživatelem Susperian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Květen 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2015 No to doufám tak nebude, jinak to nechápu (?), proč by na PC dělali nějaká omezení když už ty textury měli hotové (snad). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chuchmi Odesláno Květen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2015 Me se to nezda vsechna PS4 videa vypadaji lip nez ty na obrazku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Květen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2015 tak ono ty videa na youtube nejsou bůh ví co... je to to dáno prostě možnostma youtubka. I borec co dělá videa v ultra o tom mluví, že ta hra vypadá prostě mnohem lépe než je vidět na videu. www.youtube.com/watch?v=F_eRUq1PQPE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2015 Prý to CD Projekt potvrdili, že to museli trošku osekat. Na tom videu, bych řekl je patrné, že třeba ten dohled je horší než co je na screenech. A i efektů jako kouř mlha atd. je tam míň. Těžko říct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Květen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2015 (upraveno) u koho objednat na PS4, abych to měl doma co nejdřive? HK :) Upraveno Květen 11, 2015 uživatelem Deutsch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Květen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2015 Jop, ta komprese hru docela zhnusí. Mi je osobně jedno, že tam proběhl downgrade, ale to se u optimalizace děje běžně, ne? Pro mě je důležitý komfort konzole a i když mám PCčko na Zaklínače 3, užiju si to na mašině, kde to nepadá do Windows. Já objednal u Xzone, sice mají draho (naposledy jsem tam kupoval v roce 2007), ale je tam velká záruka včasného dodání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Květen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2015 u koho objednat na PS4, abych to měl doma co nejdřive? HK :) Pokud teda nechceš předražený Xzone, tak mám potvrzeno že na herním světě budou odesílat 18.5 abychom to měli na premiéru doma a ještě ušetříš 200 Kč oproti Xzonu. Dříve jak 18.5 respektivě 19-tého ti to v nikdo neprodá, jedině že by jsi si to objednal ze SAE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 11, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2015 Nebo to objednáš u mě za tu nejnižší cenu v ČR, budeš mít stejny obsah jako na herním světě a odesílám také 18.5., pokud to půjde dobře jako s Project Cars, tak možná už 17.5. budu mít hru na prodejně. Pokud si hodně nedočkaví, můžeš z Hradce dovalit do PCE a dam ti ji klidně 19.5. v 0:01 přímo na prodejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Květen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2015 Kruta a ty máš nějaké stránky chlape?:-) za kolik to.nabizis? Já objednal z Alzy za 1530 vč. doručení na pobočku. Měl jsem kupón na slevu 100kč a pobočku mám 5min od pracoviště . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 12, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2015 Stačí kliknout na obrazek Zaklinace v mém podpisu a jsi na webu, kde se dozvis naprosto vše. Jinak při platbě předem te to vyjde na 1500Kc - doručeni českou poštou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Květen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2015 Zdar, dá se už hra stáhnou na store? něco jsem zaslechl ale doma budu až v neděli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Květen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2015 Release je 19.5. takže pochybuju.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Květen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2015 Nebo to objednáš u mě za tu nejnižší cenu v ČR, budeš mít stejny obsah jako na herním světě a odesílám také 18.5., pokud to půjde dobře jako s Project Cars, tak možná už 17.5. budu mít hru na prodejně. Pokud si hodně nedočkaví, můžeš z Hradce dovalit do PCE a dam ti ji klidně 19.5. v 0:01 přímo na prodejně. Jj o vas vim ze jste v pce,ale nějak me nenapadlo se na vas juknout :-) pro me lepsi asi jelikoz v pce pracuju a pokud ta cena na netu plati,tak jedine dobre a jste asi nejlevnejsi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.