kruta Odesláno Květen 12, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2015 Ano cena na netu platí. Jen uz neni moc kusů, co se to aktualizovalo na heurece na tu cenu, tak se pred objednávky znasobily asi 5x. Zatím ještě pár kousků je, ale moc uz ne. Cena je nejnižší, toho si jsme moc dobře vědomi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Květen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2015 Nebo to objednáš u mě za tu nejnižší cenu v ČR, budeš mít stejny obsah jako na herním světě a odesílám také 18.5., pokud to půjde dobře jako s Project Cars, tak možná už 17.5. budu mít hru na prodejně. Pokud si hodně nedočkaví, můžeš z Hradce dovalit do PCE a dam ti ji klidně 19.5. v 0:01 přímo na prodejně. Jj o vas vim ze jste v pce,ale nějak me nenapadlo se na vas juknout :-) pro me lepsi asi jelikoz v pce pracuju a pokud ta cena na netu plati,tak jedine dobre a jste asi nejlevnejsi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Květen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2015 Objednavam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2015 Já objednal na XZONE včas a tak mám k tomu i super steelbook a za cenu vyžší ceny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Květen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2015 Já objednal snad všade, kde se dalo a i na amazonu..tak se doufám jedné kopie včas dočkám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 12, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2015 A co ty ostatní objednávky? To zrušíš, nebo prostě nepřevezmeš? Sháníš čistě steelbook, jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Květen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2015 Tuším, že mám asi 3-4 různé verze objednané (sběratelku, speciálku se steelem a pak s knihou jako obalem). Pokud jsem na žádnej shop nezapomněl tak budu přebírat vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2015 Shrnutí světových "recenzí" http://www.eurogamer.cz/articles/2015-05-12-shrnuti-znamek-z-ranych-recenzi-zaklina-3 prý frustrující a trestající souboje, to jsem ted zvědav :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Květen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2015 (upraveno) Tak jsem zrušil objednávku u alzy a objednal u tebe kruta. S kuponem jsem tam měl cenu o 10kc menší ale dodání až 20.5. Takže doufá,že od tebe to přijde toho 19. :-) Upraveno Květen 13, 2015 uživatelem lupama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Květen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2015 Cau mas jeste to Zaklinace se steelbookem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Květen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2015 Srovnání PC Vs PS4. Nějaký větší rozdíly teda nevidím. Každopádně, grafika mě osobně stačí, tak jak to je, ale rozhodně bych netvrdil jako hodně lidí, že se jedná o nejhezčí hru. Mě to přijde celkem standard a na pořádný next-gen si ještě počkáme... https://www.youtube.com/watch?v=9Cn-ekHLqEY&feature=youtu.be Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemakbasak Odesláno Květen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2015 Nevi nekdo jestli uz je mozny preload ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2015 Zemakbasak: To by mě taky zajímalo. A nevíte jestli v té základní verzi Zaklínače jsou i ty DLC? Krabicovka je má, ale nevím jestli i ta digitální...myslím tu za 1549, nebo tak nějak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Květen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2015 Meli by to mit vsechny verze hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turok1468625206 Odesláno Květen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2015 (upraveno) Špatná sekce, smazáno Upraveno Květen 16, 2015 uživatelem Turok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moneyy Odesláno Květen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 Pokud by ještě někdo chtěl sběratelku mají jí tady: https://www.alza.cz/ps4-zaklinac-3-divoky-hon-cz-sberatelska-edice-d2428649.htm Jen ta cena je přestřelená + čekání až na den vydání. Jsou tam verze i na PC a Xbox. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 Tak pokud se ti zdá cena na alze přestřelená, tak co potom ta na gameexpresu :D http://www.gameexpres.cz/-zaklina-3-divoky-hon-cz-sbratelska-edice-p-17819.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moneyy Odesláno Květen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 Ještě víc přestřelená? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 spíš bych řekl uhozená :D Ale vážněji, mám na alze velkoobchodní ceny a všechny produkty kupuju o něco levněji, ale u zaklínače mi to ukazuje stejnou cenu jako všem ostatním plebejcům :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Květen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 včera jsem posílal smsky do Replay tak pokud mě vylosujou budu prodávat levněji tak s alzou počkejte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moneyy Odesláno Květen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 Plebejcům ^^ .. Alza tam píše, že se jedná o ultra limitovanou edici, tu ti přece levněji dát nemůžou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 uvidíme, v předobjednávkách jsem limitku projebal, takže zkusím zavolat svému alza manažerovi prodeje a zkusím ho ukecat na nějakou slevu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 Hele zděndo ja budu mit nejky ten kousek navic ;) jen netusim zda levneji jak alza :D ikdyz platba za normalni cenu plus tekuty chleba by byla take moznost z kamaradstvi:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 ok, vyčkám a pak dej vědět :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.