Tulen.mirek Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 (upraveno) můžete být v klidu nejste jediní kdo na to blbě vidí :( Upraveno Květen 20, 2015 uživatelem Tulen.mirek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 20, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 Hele kluci, jakou si mám vzít verzi? Buď PC nebo PS4? Chci slyšet názor někoho, kdo měl, nebo má možnost odzkoušet obě verze. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kej-M547 Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 Tak to ja na té svojí 102 cm ze 3 metru neuvidim nic. doufam ze po tom co jsem si cetl tady ohledne grafickeho zpracovani a celkove hry nebudu zklamany, dneska vecer to vyzkousim a snad si nebudu trhat vlasy jak u ACU prece jen uz to odlozili a jeste chteji abychom cekali na 4 patche nez vsechno vychytaji....Viz ta karetni hra... jestli to dela teda vsem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 Hele kluci, jakou si mám vzít verzi? Buď PC nebo PS4? Chci slyšet názor někoho, kdo měl, nebo má možnost odzkoušet obě verze.Díky! nemam bohuzel pc na ultra pozadavky (cekal,jsem ze zaklinace uz nedam s aktualni sestavou), tak mi prijde ze na pc je to stale lepsi nez na ps4. U pc si s tim muzes pohrat. Jinak ovladac ps4 funguje i na pc,takze se u hrani da lezet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 (upraveno) Na PS4 to vubec neni spatne ovladani super, soubojovy system neni ale vubec tragicky. Drobne chybky opravi jak na PS4 tak i na PC. Texty jsou mensi to je pravda, ale da se to. Za me velka spokojenost. Kdo cekal grafiku ktera je na ultra na pc, tak je asi hodne mimo. Prece jen trosku soudnosti mezi naslapanem pc a ps4. A po graficke strance je to na PS4 taky velmi dobre. Upraveno Květen 20, 2015 uživatelem MajlloB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 včera rozehráno poprvé v životě, a jedním slovem dechberoucí hra, grafika špičková, nečekal jsem snad ještě více, dokonalé propracování všeho, sem tam se to škubne, ale to dodělají, každopádně soubojovej systém nemám jedinou výtku, spíš to bude rukama, vše rychlé intuitivní, přesné. Když chceš zamkneš se na nepřítele R3 a když nechceš sám vybírá útoky. Potřeboval bych dovču abych tohle dal jedním tahem :) Skvost a hra roku pro mě jednoznačně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r.mrazik Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 nema nekdo stejny problem? nedari se mi stahnout ten patch...nekdy nezacne vubec stahovani a kdyz jo,tak to spatne pri 127,4MB... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 mě to sosnulo hned oba a bez problému. někdy je to přetíženej server, každej ho sosá viď :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 (upraveno) Uz vysel i druhy krom toho co byl vcera ze startu? A jestli ano kolik ma velikost? Upraveno Květen 20, 2015 uživatelem MajlloB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r.mrazik Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 Tool: to asi jo...ja jen ze je to divny,pokazdy se to prerusi pri stejne hodnote a vyhodi se mi hlaska... snad se to stahne pozdeji,protoze tam nemuzu nainstalovat DLC bez toho patche :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 ad souboje , je to jako u Bloodborne... R3 si zamkneš cíl, pokud je jich tam více tak jen analogem přehazuješ. Bez lock na cíl se moc bojovat nedá. Příšerky podobně jako u Bloodborne je třeba pochopit, jak bojují. Topivec klidně prorazí blok, dostaneš stun a si dole. Lepší uskočit, igni, bum leží. Doporučuji číst bestiář. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dyplodok Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 prijde mi to na souboje o dost slozitejsi nez bloodborne a to mam temer dohrane, tam souboje v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 tak když jsou ve skupině, což jsou často, dám 1 nebo 2, odběhnu, poléčím, dodělám... monstra tě pronásledují jen kousek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dyplodok Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 chybi mi to zpetna vazba u souboju... skoro nejde poznat, zda-li sem zasahl. Max podle HP baru... je to takove odflaknute, ty souboje :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 tedy nevím zda je to na PS4 jinak, ale na PC vidím za kolik jsem mu dal nad jeho hlavou , klasika a pak vlevo dole je combat log. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 tedy nevím zda je to na PS4 jinak, ale na PC vidím za kolik jsem mu dal nad jeho hlavou , klasika a pak vlevo dole je combat log. Nevim tedy jestli se da na ps4 nastavit combat log, ale jinak je to presne jak rikas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 what?? 36 koncu All The Endings - complete details on the steps that need to be taken to unlock all 36 endings. Uz chapu na co je potrebuje game guide Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 LoL :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 TO HEADHOT: nevím, jestli jsi četl a hrál předchozí díly, ale ty konce se budou lišit rozložením světa, mrtvými postavami atp. nemůžeš udělat 36 konců příběhově úplně naruby. je to prostě o rozhodnutích. já si to náležitě užiju na PC s importem savů :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 jo hral jsem,ale jak pisou v tom guide, proste ti umozni zrealizovat vsechna mozna rozhodnuti,aby jsi vse videl. PC porty 1 a 2 xbox predpokladam,ze bude 2 a ps4 bude naprosto pure,takze zde vidim nejvetsi moznost videt vsechno. Samozrejme ja zvolim jako vzdy asi variantu youtube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 Sakra xp body jsou jen za plneni ukolu? Nebo i za zabijeni nestvur banditu atd ? Jinak na PS4 jde nastavit combat log, ale rychle mizne :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 Hmmm, co mne zarazilo, tak poklesy fps to není dobré.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 Sakra xp body jsou jen za plneni ukolu? Nebo i za zabijeni nestvur banditu atd ? Jinak na PS4 jde nastavit combat log, ale rychle mizne :-( XP body jsou hlavně za plnění úkolů. Za zabíjení nestvůr mimo úkoly se vůbec nevyplatí a dostáváš minimálně xp body. Např. 1 level = 1500XP. Za splnění úkolu dostaneš např. 500XP a pokud půjdeš jentak se projít a zabíjet potvory, tak např. za vlka jsou myslím 2XP. Takže farmení se jaksi nevyplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 To bylo napsáno tuším i na konzolistovi v recenzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 vyplatí se chodit zejména na lokace "?", kde se Vás následně většinou pokusí zabít ale je to vykoupeno kvalitním lootem. Tzn. za moby nic expa, ale dobrej loot. Jinak expení příběhem a Qstama se mi líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.