liborpoulik Odesláno Květen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2014 Tady je video z hraní PS4 verze, koukněte... http://doupe.zive.cz/clanek/watch-dogs-vypadaji-na-ps4-skvele-podivejte-se-na-dukaz#utm_medium=selfpromo&utm_source=doupe&utm_campaign=RSSfeed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Květen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2014 Já myslím, že to na next gen konzolích bude vypadat hodně dobře a není se čeho bát ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mystik Odesláno Květen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2014 Jestli tahle hra pojede v 900p a 30fps ,tak to není tím že PS4 nezvládne tuhle hru ve Full HD a 60fps ,ale omezenou kapacitou BlueRay disků,prostě se ve vyšším rozlišení na BR nevejde,je to jeden z problémů na který vývojáři dnes narážejí. Takže je pár možností ,bud se zkrátí příběh ,nebo zmenší herní prostředí atd. nebo se sníží rozlišení a frame rate. Ja ti nevim ale dnes koupis blu ray i 100gb (respektive 128gb bd r) tzv. BDXL triple layer... sam mam takovou blu ray mechaniku v notebooku 1.5 roku starem....takze v ps4 zarucene bude taky.... takze kapacitou blu ray to nebude jelikoz na 100gb uz das poradny kus hry v 1080p a 60fps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rekwon1 Odesláno Květen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2014 Sice to sem nepatří,ale optická mechanika v PS4 dokáže přečíst až 16-ti vrstvé blu ray disky do kapacity 400GB , jen ty disky jaksi s takovou kapacitou nejsou :) ,jak píšeš strop je tet BDXL 128GB ...The Last of US pro PS4 při zachování 1080p a 60fps mělo problém s kapacitou blu ray ,proto si myslím jestli Watch Dogs bude jen v 900p tak Ubisoft neumí optimalizovat pro PS4,nebo jim nestačí kapacita BD,ale určitě to nebude tím že by PS4 to nezvládlo v 1080p. Jestli se nezačnou vyrábět BD s větší kapacitou ,tak je možný že se do budoucna budeme setkávat s hrama na dvou BD discích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Květen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2014 Další nové videjko z MP PS4: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Květen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2014 Nevíte někdo jak je na tom velikostně mapa v porovnání s mapou z GTA V ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Květen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2014 Proc to furt porovnavate s GTA V? Podle me je to uplne jina hra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Květen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2014 Proc to furt porovnavate s GTA V? Podle me je to uplne jina hra... To určitě je... jenom mě zajímá velikost mapy. Tak dobře jinak... ,,nevíte jak je velká mapa,,? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2014 snad ti to pomuze http://goo.gl/maps/8uclt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Květen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2014 První skutečná recenze : http://www.hrej.cz/novinky/2014/05/21/prvni-recenze-watch-dogs-dala-1920-33045/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2014 Tak ten slabší příběh jsem trošku očekával, protože už z náznaků bylo jasné, že to bude klišé jako hrom a hlavně ne moc originální...na druhou stranu, v dnešní době přijít s něčím originálním... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Květen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2014 Tato recenze byla už včera na zingu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Květen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2014 Hmm, JRC už hru odeslal a na poště ji budu mít v ponděli ve 12:00 (pokud to pošta zase neprodlouží jak je zvykem), takže budu hrát o den dříve, než je datum vydání :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2014 jo to maji tak vsichni, mile mne to prekvapilo a dedsec za 2399 na ps4 no nekup to:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2014 Uz je to na torrentech od vcera btw pokud se nekdo nemuze dockat jako ja :lol: (Predobjednanou mam furt dedsec edici) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2014 Myslím že budete všichni ze hry pěkně zklamaní je to o ničem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2014 jsi to hrál, jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2014 jsi to hrál, jo? si to zahraj taky postnul jsem tu kde co a jak :lol: Je to presne co slibuji ve videiich nic vic nic min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2014 (upraveno) ono jde hrat stažene hry na ps4?? to je asi nejaka neoznamena novinka Upraveno Květen 24, 2014 uživatelem reawow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2014 nejde ... Bylo to asi na pc nebo starých konzolích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2014 Taky si myslim ale když to pise do sekce ps4 tak to asi hral na ps4 uvidime... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2014 ono jde hrat stažene hry na ps4?? tobě to nejde jo :) byt tebou tak to hodím na reklamačku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2014 Asi bych mel na to kouknout :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2014 (upraveno) o PC verzi na zkoušku jsem uvažoval, ale pak jsem si řekl, že si nebudu prznit zážitek z hnusné grafiky na mém PC, stačí se podívat na pár ukázek z youtube a je mi jasné, že bavit mě to zřejmě bude, jen jsem myslel, že to bude krapet záživnější, abych se pak zase nevracel k GTA V, bohužel je to teď jediná hra, která mě trochu kdy zajímala na PS4, takže tomu další týden šanci dám, Infamous SS si šetřím na nějaké slevové akce Upraveno Květen 24, 2014 uživatelem spoock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2014 Já jsem to nevydržel, zkusil jsem to na x360 a grafika je strašná. Za chvíli to budu mít na PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.