andre.11 Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 bohužel nee...a hlavne na ps4 je to pro 64hracu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StrycekNuget Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 A při tom to je maso už při 32 hráčích. To jsem zvědavej na ten chaos v těch mapách ;D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 (upraveno) jo je to brutus...ja zvyklej z ps3 si zvykal ze je vsude nekdo:) Upraveno Prosinec 19, 2013 uživatelem andre.11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chucky_cz Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 jj taky mě to přijde moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 ja ani na PC nehraju v 64 hracich, to se fakt neda, max 32 hracu je na tuhle hru idealni, jinak je to zabijes - ses zabit - respawn - ses zabit - respawn - zabijes - ses zabit - respawn... :( to je o nicem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Taky mě to vyhovuje na PS3 (btw není tam náhodou 24 only?) ... je to tak akorát, aspoń se člověku může podařit i nějakej killstreak :-) 64 je to moc.. na PC jsem BF3 hrál na serverech pro 48.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Prosinec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2013 Ve 64 jsem hral akorat jenom TDM Noshahr Canals proste masakr XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Prosinec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2013 ja ani na PC nehraju v 64 hracich, to se fakt neda, max 32 hracu je na tuhle hru idealni, jinak je to zabijes - ses zabit - respawn - ses zabit - respawn - zabijes - ses zabit - respawn... :( to je o nicem . prdlajz...je to jen o rozkoukání se...nejřív jsem si myslel že masakr, ale teď v klidu i kempím....teď jsem hrál u kámoša na ps3 a připadalo mi to o ničem...nůůda....běhat a hledat nepřítele...připadal jsem si tam sám:)....a to mám na bf 3-4 nahraný stovky hodin...jak říkám jen zvyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wgod Odesláno Prosinec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2013 Jojo, je to fak o zvyku, hlavně na ps3 jsi umřel a spawnul se na squad membrovi co zabírá vlajku, taky se radši 2x koukneš kde je a kolik je tam nepřátel, nebo umřeš klidně i 4x, než se ti podaří spawnout a něco zabrat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StrycekNuget Odesláno Prosinec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2013 Respawn se dá provést i random na mapě. Tuším, že stisknutím levé páčky. Mimo to, pokud se spawnujete k nějakému team memberovi, tak na obrazovce před spawnem je vidět pohled toho, ke komu se spawnujete. Pokud něco hrozí, tak většinou červeně bliká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2013 (upraveno) jestli si chce někdo zahrát a má mikrofon, tak si mě přidejte: lukas_tison do žádosti napište bf4 nebo tak něco Upraveno Prosinec 31, 2013 uživatelem nepster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Leden 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 hraje tu někdo ještě BF3? je ted na PS3 za dobrou cenu tak jestli má cenou koupit na MP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2014 Jsem teda dost naštvaný s BF4.... pokaždé když hru vypínám, tak se mi sekne celá ps3ka, vypne a po zapnutí se mi musí udělat ta obnova.... MP je v pohodě, ale SP data se pokaždé smažou, takže kampaň si zahraju asi až vydají nějaký patch...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Leden 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2014 Taky mě to dělalo, proto jsem se na SP vysral z vršku a hraju jen MP a jsem spokojený :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Leden 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2014 Tak mě SP jel na PS3 v pohodě bez zamrzání co pamatuju a na PS4 jakbysmet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Leden 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2014 Jsem teda dost naštvaný s BF4.... pokaždé když hru vypínám, tak se mi sekne celá ps3ka, vypne a po zapnutí se mi musí udělat ta obnova....MP je v pohodě, ale SP data se pokaždé smažou, takže kampaň si zahraju asi až vydají nějaký patch...... tak to přeinstaluj, mě to zamrzlo v SP jen v šanghaji na střeše u vrtulníku, ale několikrát resp. pokaždé, když jsem načítal checkpoint, hra běžela, střílelo se, ale u mě černá obrazovka a musel jsem vypnout celou hru a misi dát od začátku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2014 Přímo při hře se mi to neseklo, ale když hru vypínám nebo když rovnou vypínám ps3, tak se mi to skoro pokaždé sekne, zapípá a vypne. Po zapnutí musím čekat na tu obnovu dat a sace data z bf4 smazaný... :/ Ikdyž jsem hrál jen multiplayer a ne sp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Leden 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2014 Přímo při hře se mi to neseklo, ale když hru vypínám nebo když rovnou vypínám ps3, tak se mi to skoro pokaždé sekne, zapípá a vypne. Po zapnutí musím čekat na tu obnovu dat a sace data z bf4 smazaný... :/ Ikdyž jsem hrál jen multiplayer a ne sp... Only in Battlefield:cheesygrin: Já se bojim zapnout mulťák, protože když jsem se díval na stav oprav na battlelogu, tak z 10ti nejvážnějších chyb je opravena jen jedna, ostatní čekaj ve frontě a po dvou měsících se detekují a testují:D:):) ještě že to bylo jen za 4 stovky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chucky_cz Odesláno Leden 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2014 No podle mě se MP hodně zlepšil, žádné ZÁSADNÍ chyby nepocituju a nijak mě neomezujou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2014 V MP jsem na žádnou chybu zatím nenarazil. Není tu někdo, kdo má mikrofon a hrál by semnou? :D já nemám skoro nikoho, s kým tu 4ku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Leden 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2014 ja klidne si me pridej.. meatfly-epic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dds72czech Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 Taky bych se rad pridal do tymu co preferuje taktiku a pouziva komunikaci. Pro meatfly-epic , poslal jsem ti friend request ;) dan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2014 Tak si me taky pridej, lukas_tison Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Leden 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2014 no sakra...pojďme do toho:) nick: andre11_toffees...čím víc nás bude tím líp...já hraju BF4 furt:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dds72czech Odesláno Leden 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2014 Ted mi to doslo, na cem hrajete ? Meatfly mi odepsal z PS3. Tak abych vedel co mam zapinat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.